arkadaşım çok güzel paylaşım için teşekkürler ben de motor delisiyimdir motor deyince yerimde duramam
arkadaşım çok güzel paylaşım için teşekkürler ben de motor delisiyimdir motor deyince yerimde duramam
siyah olan aprilla yav yavaş alın 3500ytl ye aprillayı. aprillayla benzerlik filan demişsin. nasıl benzer anlamadım. çinlilerin yaptığı aprillanın yanında bisiklet gibi kalır.delitay adlı üyeden alıntı
ayrıca 14hp diğerlerinden farkı yok.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Yanlışım varsa düzeltin ama herkes KOMUTAN'ın örnek olarak koyduğu APRİLLA'yı beyendi mavi beyaz olan motor yeni model diyorum bende güzelmiş tabii hakkını yemeyelim paylaşım ve verdiğin bilgiler için TEŞEKKÜRLER Komutan
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
ulan anlı şanlı RSV Mille'yi çin malı fan fing fon la benzettiniz ya..
çin olsun çamurdan olsun....yakında çin malı denmiyecek tüm motorlar orda üretilince böle bir ayrıma gerek kalmayacak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ya bu Çinliler neden CBR125'i kopyalıyorlar da Aprilia'nın kopyasını çıkartmıyorlar ki?
ver parayı seni bile kopyalasınlarKhutuck adlı üyeden alıntı
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
ben tek başıma yetiyorum, ikinci Kütük ağır gelir bu dünyaya
ehehehehh RSV 1000 factory
abi ben o motorun delisiyim manyaaggıııym
ama o resmın orda ne işi var anlamadım ama yinede heyecanlandım...
[B]RR gençliği[/B]
saçma sapan bir motor olmuş bu,önü endurolara(kafa grenajı çok yüksek) arkası touringlere benziyor,şase belirgin bir şekilde suzuki gs500 örnek alınarak şekillendirilmiş,tek beğendiğim yönü yakıt deposunun tatlı kıvrımları
ben bu motora para vermem,verene saygı duyarım
1- tüm motorcu arkadaşlara:bu çin racingleri hoş güzel ama güç yok!!
14-15hp civarında hepsi,azami sürat 100 gibi komik bir rakam vermişler (benim eski motorum 96 model honda titan125 gibi),sözde racing, ha khutuk kardeş 170 basar diyo,ciddi mi geyikmi yapıyor bilmiyorum artık!!
2-cruserlere baksak onlar daha beter,mesela jinlun250 85kmh vermiş,başka bir 250crusere 115kmh vermişler, yani demek istediğim bunların esası nedir hiçbişey anlamadım ,aceba tüm bunların içinde en hızlı çinli bizim çin melezi kanuni tiger midir..............,lütfen bir bilenden acil cevap
,sanırım bu hepimizi yakından ilgilendiriyor,teşekkürler,saygılar............... .....!!
+ 100000000
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Geyik oroute66 adlı üyeden alıntı
En hızlı Çinli zs200gs gbi görünüyor şu an. Bunlar racing falan değil zaten, racing görünümlü commuter. Ucuzundan bir 1252lik motor alıyorsun, etrafını bol plastkle kaplayıp satıyorsun, oluyor sana made in china racing bike
getirelim abi satar bu motor, ne olmasını bekliyorsunuz ki 3000ytl ye 650cc olacak
arkadaslar bu duz gıdonlu cruıser regal raprorun aynısı fuarda gordumdu duz gıdonlu oldugu ıcın hosuma gıtmıstı
vedo adlı üyeden alıntı
dikkatli bakarsansiyah olanı APRİLLA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)