En kısa zamanda peşin fiyatını sorarım.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
daha alan yok mu arkadaşlar ....
Yahu asya getirmiş mi ki millet alsın Sanırım asya ~10 tane felan getirmiş önceleri, onlar satılmış ama sahiplerine denk gelemiyoruz hala. Hayır 2. parti neden gelmiyor onu anlamıyorum. STR ler hiç aksamadan devamlı güncellendi mesela...
#sürenadam
dikkatimi çeken bişey oldu. sahibinden.com da 11 tane rx250 ilanı var ve 5 tanesi ikinci el. alanlar memnun değilmi acaba???
http://www.sahibinden.com/motosiklet-asya-rx-250-cross
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
satan 1-2 kişiyi aradım sıkıntısı var mı,memnun değil misiniz? neden satıyorsunuz diye,hiç kimse aklı selim bir cevap vermedi,bu motorun akibeti ne olcak merak ediyorum...
valla akibetini bilmem.motosikleti bu kadar beklettiler yedek parca lazım olunca ne kadar bekleyecez düşünmek lazım.
bu saatten sonra isterse hiç gelmesin mondial xtreme supermoto aldık
Senin gibi değerli bir müşteriyi Mondial kazandı, Asya kaybetti
#sürenadam
Herkese selamlar olsun.. Arkadaslar siteye yeni üye oldum öncelikle tüm Motorcu arkadaslarıma selamlar saygılar, kazasız güvenli ve keyifli sürüşler... Rx 250 alalı daha 2 hafta oldu Karabüklüyüm ve karabük evkur mağazasından aldım. İlk aldığımda direk olarak servise götürdüm ve garantisi başladı yalnız karbüratörde bi problem yaşadım hava filtresinin tahliyesinden benzin akıttı neyseki problem çözüldü. Daha evvel büyük cc'li motorsikletler kullandım (600-1000) fakat hiç birinden bu keyfi almamıştım gerçekten farklı bi adrenalin bu.. Ben bu kadarını tahmin etmemiştim açıkcası çok çılgın yerlerde kullanıyorum onu :D 250 cc bi motora göre gerçekten güçlü bi makine diyebilirim yada şanzımanı ona göre dizayn edilmiş.. Ama yedek parça olarak çok pahalı. Aldığımın ikinci gece aşırı zorlu bi parkura girdim (Dağ-orman) ve motoru yan yatırdım : ) yan kranaj ın üstüne binde ve kranaj çatladı Bereket radyatöre bişi olmadı zaten oraya değineceğim gidon ters açı kapalı olarak motor devrilse dahi motor radyatöre binmiyor ve esnek bağlantılı oldğu için zarar vermiyor.. Bilmiyorum sonu nasıl olur ama aldım ve memnunum yakıtta düşük geldi bana ve şimdiden motor 750 km de. En yakın zamada fotoları ve videoları paylaşacağım.. Herkese selamlar, esenlikler dilerim...
Foruma hosgeldin Cengizhan.E.!
Nihayet motoru kullanan ve paylaşımda bulunan biri çıktı! Kendim 150cc mondial xtreme max kullaniciyim ve Asya'nın rx 250 modeline geçmeyi planlıyorum gelecek yaz'a.
Paylaşımların bana ilaç gibi gelecek, takib ediyorum seni haberin ola!
Kazasız, sorunsuz sürüşler dilerim sana!
Cengizhan E oncelikle hoşgeldin. Ben de Mondial MAX 150 kullanıcısıyım. Cross a baslangıç motoru olarak mondi cok uygun. Ama şimdilerde yetersiz gelmeye başladı. İyi bir 250CC arıyorum. İlk aklıma gelen Mondi 250 ve Asya RX oldu. Asyayı mersin evkurda inceledim hatta fotoları burada paylaştım. Gecenlerde Mondi Xtreme yi de gordum. Bence asya daha dolu bir motor. Yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz. Artılarıyla Eksileriyle... Motorunuzu guzel gunlerde kullanınız.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
haydi bakalım forum tekrar canlanacak gibi en kısa zamanda videolarını bekliyoruz Cengizhan.....
slm arkadaşlar,biraz geç oldu ama rx 250 hakkın da birşeyler paylaşmak istiyorum
Öncelikle motosikletimi 30 gün önce aldım (şimdiden 1200 km oldu) fazla gezemedim ama arazide biraz zorladım sayılır,
bir iki cıvata somun gevşedi ,bir defa da hafif yan yattım ama bunlar dışın da büyük bir sıkıntı yok .(şimdilik)
bu kadar iyi olmasını beklemiyordum ama iyi çıktı
bir de motor kopya evet gercekten kopya Orion 250 diye ararsasanız bire bir aynısı,
alma sebeblerim den birisi de bu ve görmeden aldım (tabiki biraz geç geldi)
eksoz u komple söktüm susturucuyu dağıttım küçük bir ses vardı vida gevşemiş yaptım,
şimdi ktm benzeri bir eksoz yapacağım yapınca fotosunu eklerim.
şimdi hava filitresi üzerin de çalışıyorum bağlantı kitini yaptım şimdi iyi bir filitre arıyorum bulunca
takacağım ve fotoyu eklerim bu hafta sonu takmış olurum.
şimdilik merdivenleri çıkıyor iniyor toprak yollar da gidiyor .
deneyimlerimi ve çalışmaları mı tekrar paylaşacağım.
görüşmek üzere.
güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. motor, orion250 nin kopyası değil. ta kendisi malezya malı olur kendileri.
Hayırlı olsun kazasız belesız kullanmanızı dilerim. Asya RX kullanana arkadaşalr yakıt tuketimi hakkında bilgi verebilirlermi. Benzine surekli zam geldigi için. lt/km olarak deger verilmesi daha dogru olacaktır. 1 litre ile kac km gidiyor. Yol va arazi kullanımı mutlak fark eder ama yinede ortalama bir fikir edinmemize yardımcı olur.... Şimdiden tesekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)