Asya Motor RX 250 - MotoCross - SuperMoto
Reklamlar
-
17 Temmuz 2012, 01:33
Kameraman Cevat Kelle motoru başka resim çekmeye layık bulamadığı için bunun ile yetineceğiz bir süre
Valla şaka bir yana, burada okadar tartışmış olmamıza ve TR ye geldiğine bizzat inanmamama rağmen nasıl resim çekmeyi unuttuk ben de bilmiyorum.
Elinize sağlık sayın gaco (Bu saatte uyumanı da ayıplıyorum)
Reklamlar
-
17 Temmuz 2012, 11:58
Syanur adlı üyeden alıntı
Kameraman Cevat Kelle motoru başka resim çekmeye layık bulamadığı için bunun ile yetineceğiz bir süre
Valla şaka bir yana, burada okadar tartışmış olmamıza ve TR ye geldiğine bizzat inanmamama rağmen nasıl resim çekmeyi unuttuk ben de bilmiyorum.
Elinize sağlık sayın
gaco (Bu saatte uyumanı da ayıplıyorum)
Dünde Kritiğini yapmıştık Sayın Ziya fakat lakinki bugün senin kestanenin çizik olmasından ötürü tek taraflı giydirme yapacağım sana
Mondial ile Asyayı kıyasladığımızda benim görmüş olduğum mondial daha irice ve çok daha fazla göz alıcı bir makine heleki Supermotoru bilmiyorum belkide kapalı mekanda gördük ondan mı öyle göründü gözümüze ayrıca dikkatimi çeken ufak detaylardan bir kaçı da mondialin şasesinin asyanınkinden daha diri daha hoş ve motor koruma demirli olması zira asyanın şasesinin alt tarafı KUBAlarınki ile aynı ve hiç hoş bir görüntüsü yok boyut olarakda Asya cross olduğundan mütevellit tek kişilik bir selesi var 2. bir kişi ile oturmak isterseniz bunu 10-15cmlik totoşu olan birisi olması lazım yoksa kuyruğun üzerinde gitmesi işten bile değil ayrıca Mondialde arka Topcase bağlama demiri var iken Asyada malesef hiçbir şey yok buda bir avantaj daha bikaç şey daha vardı ama şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Burdan Denizli Şubemiz olan Mehmet Mümtaz Beye bağlanıyoruz
Söz sizde Sayın Mehmet Mümtaz..
ANGARAJ
-
17 Temmuz 2012, 19:48
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
...Burdan Denizli Şubemiz olan Mehmet Mümtaz Beye bağlanıyoruz
Söz sizde Sayın Mehmet Mümtaz..
Sayın Birand eeeeeiiiiiiii , pardon sayın yunus eeeeiiiii
şu anda teknik imkansızlıklardan dolayı Rx modelini inceleyemiyoruz , daha sonraki bağlantılarımız da konuya tekrar dönecem eeeeiiiiiiii...
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
18 Temmuz 2012, 00:05
daha motoru teslim almadım,gerçi şehir dışındayım daha 1 haftada dönmiyeceğim ama hayırlısı..Arkadaşlar benim gelecek olan rx250 için uygun cadde lastiği nerden temin edebilirim,var mı bilgisi olan yardım plase....
birde asya yetkilisi ile görüştüm sadece rx250 modeli ithal edilecekmiş,süper moto modeli gelmiyecekmiş....
-
18 Temmuz 2012, 00:15
Getirmeyecegin motorlari niye tanitiyosun be asya. Daha bide Major250 vardi ne oldu ona ?
-
22 Temmuz 2012, 05:18
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Getirmeyecegin motorlari niye tanitiyosun be asya. Daha bide Major250 vardi ne oldu ona ?
majaor getirilmiş hali hazır sayışta.....
-
25 Temmuz 2012, 22:21
evet beyler rx250 hazır ama ben hala istanbuldayım cuma dönicem ama ancak pazartesi dosyayı alır emniyete gider plakayı çıkartırabilirim....Can alıcı konu şehir içi kullanabilmek için cadde lastikleri bulmaya geldi sıra,,,bilgilerinize ihtiyacım var ahali...
-
27 Temmuz 2012, 03:14
millet nereye kayboldunuz arkadaşlar......)
-
27 Temmuz 2012, 09:11
hakan10x adlı üyeden alıntı
evet beyler rx250 hazır ama ben hala istanbuldayım cuma dönicem ama ancak pazartesi dosyayı alır emniyete gider plakayı çıkartırabilirim....Can alıcı konu şehir içi kullanabilmek için cadde lastikleri bulmaya geldi sıra,,,bilgilerinize ihtiyacım var ahali...
SM 17 jant ile olur ancak , sen ön 21 arka 18 lik SM olmaz, ama onlara yol lastiği bulabilirsen asvaltta kullanımı rahat olur enduro lastiği aramalısın.
SAVA INVADER MC 24 lastikleri uygun fiyatları link
-
27 Temmuz 2012, 09:46
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
teşekür ederim...
-
27 Temmuz 2012, 10:24
Bende lastik masrafından önce 17"lik jant+lastik arayışını yap, bulursan boşuna para vermemiş olursun enduro lastiklere. Ama şimdiden söyleyim, daha önce de 17 lik jant arayan çok oldu ama TR de bulması bek kolay değil. Bence ebay gibi yerlere bakman gerekiyor. 2.el bişeyler de bakmanı öneririm, çünkü 0 ları epey pahalı olabiliyor.
---------- Post added at 09:24 ---------- Previous post was at 09:19 ----------
Bende lastik masrafından önce 17"lik jant+lastik arayışını yap, bulursan boşuna para vermemiş olursun enduro lastiklere. Ama şimdiden söyleyim, daha önce de 17 lik jant arayan çok oldu ama TR de bulması bek kolay değil. Bence ebay gibi yerlere bakman gerekiyor. 2.el bişeyler de bakmanı öneririm, çünkü 0 ları epey pahalı olabiliyor.
-
27 Temmuz 2012, 11:06
hakan10x yol lastiği arayacağına aldığın motorun süpermoto modelini neden almıyosun?fiyatıda aynı değilmi diğeriyle zaten....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
27 Temmuz 2012, 11:23
Şimdi aklıma geldi, benim mondiyi teslim aldığım yerin yanında asya rx250 satıyorlardı. Daha doğrusu satılmış olan bir tanesini sergiliyorlardı. Orada adamla konuşurken sormuştum, "bunların bir de asfalt lastiklisi olanı var" diye. Adam da "abi herşeyi aynı zaten motorun, lastikler içeride istenirse değiştiririz hemen" gibisinden bişey demişti. Yani onların ellerinde bu motora uygun jant olabilir. 17" lik jantı bulduktan sonra lastikler kolay zaten..
ozrace adlı üyeden alıntı
hakan10x yol lastiği arayacağına aldığın motorun süpermoto modelini neden almıyosun?fiyatıda aynı değilmi diğeriyle zaten....
hakan10x adlı üyeden alıntı
birde asya yetkilisi ile görüştüm sadece rx250 modeli ithal edilecekmiş,süper moto modeli gelmiyecekmiş....
-
27 Temmuz 2012, 11:42
17 jant dediğiniz gibi malesef zor bulunan ölçü, bakalım en geç 2 hafta içersinde çözüme kavuşturmak istiyorum konuyu ya jant değişecek yada sadece ebatlarda lastik enduru değilde turing lastikleri var ön-arka 5500-550 ye mal oluyor en kolay çözüm bu gibi görünüyor hem 17 janta geçip motorun yüksekliğini düşürmemek adına bakalım yapıcaz bir şeyler..
http://www.ergurmotor.com.tr/?urun-3...-C-54S-On.html ön lastik
http://www.ergurmotor.com.tr/?urun-3...rka.html--arka lastik gibi.......
-
27 Temmuz 2012, 12:22
-
27 Temmuz 2012, 12:23
ozrace adlı üyeden alıntı
Firma SM modelini getirmemişte ondan alamıyor.
-
29 Temmuz 2012, 02:58
istanbul maltepe de bir motosiklet mağzasına gelmiş gidip yakından inceliyeceğim (sahibinden.com da ilanı var)
-
07 Ağustos 2012, 18:16
-
07 Ağustos 2012, 18:29
Syanur adlı üyeden alıntı
Hocam ne oldu, motoru aldın mı kaldın mı? sesin çıkmıyor
Görüşmüyor muyduk ankarada? Motorları tokuşturmuyor muyduk??
ramazandan sonra ziyaaaa oruç oruç tokuşturmak falan cıks cıks....
ANGARAJ
-
08 Ağustos 2012, 11:25
valla ben hala alamadım, motor ortada yok ne zaman gelcek yada nasıl olacak ile ilgili kesin kimse bir şey üretemedi bakalım hala bekliyoruz,,,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)