cok tesekkur ederim anladigim kadariyla cg dedikleri motor tipinin su sogutmali versiyonu
cok tesekkur ederim anladigim kadariyla cg dedikleri motor tipinin su sogutmali versiyonu
bende skyteam var st 200 oda ustten egzantirikli vede su sogutmali ayni blok sayikirlar sadece sizin makinelerde sag krank kapaginda su pompasi var sag krank kapagi vede silindir ust kapak degistirip sus sogutmaya cevirmeyi dusunuyorum tabi bu sadece motor kismiyla ilgili olan birde bu isin gorsel kismi var onla ilgili tasarimlar hala devam ediyor
Su soğutmaya niye çeviriyorsun ?
senin skyteam,ın üzerindeki motorun markasını bularak uyumlu olup olmadığını araştırabilirsin
ayni tipler sadece hava soğutma benimki silindir saplama vs araliklarida ayniysa bu is tamamdir
iyide pahalıya çıkar bence motoru satıp 2. el su soğutmalı almak daha iyi olur
parcalari turkiyeden temin etmicem zatwn
peki berk yapacağın modifiye sürecni bizimlede paylaşmanı rica ederim
eger dedigim gibi saplamalar uyumluysa vede parcalar asiri ucuk olmazsa tabikide paylasirim
komple kit 100 doların altında (silindir ve piston kiti)ancak radyatör ve termostat vs. onları bilmiyorum üst kapak dahil değil ada zaten 10 15 dolar filandır
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
ayrıca bazı sitelerde teknik ölçüleri gösteren şemalarda görmüştüm.
way canlar girmeyeli bayağa dertleşmişsiniz debriyaj telim koptu hala tel uyduramadım uzun tel buldum oda olmadı
üst kapaktaki egr cıkısını ve hava kutusundaki girişi iptal ederseniz (tıkamanız lazım)
geri dönüşümü komple iptal etmiş olursunuz
ben katalizörüde bosalttım , düşük devirde ters basınc düştüğünden tork biraz azaldı ama yuksek devirde cekiş arttı
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)