Sürat konusnda ben de takıntı yapmak istemem ama sadece söyleyim dedim, yoksa benimki de bir ara sapıttı, daha çeyrek gaz bile vermeden 6.viteste 90 ı deviriyordu
Eğer ürün kargoya verilmediyse iptal ettirebiliyorsun, seçenekler arasında olması gerek. O siteyi sık kullanırım, aklında bulunsun diye söylüyorum.
Şekil olarak takmak için güzel ürünler. Ama daha motorumun 3. günü fren manetini kırmış ve birdaha uygun birtanesini bulamamış biri olarak diyorum ki, harbi manet koruma alın. Daha geçen gün pratik yaparken düştüm, koruma yüzeyi bildiğin kazınmıştı. Yani maneti kesin kırmıştım eğer koruma olmasaydı.
Gidon çapını da şöyle söyleyim, bu 7/8" aynı zamanda 22mm gidon diye geçer. 1-1/8" ise 28 mm gidon diye geçer diğer tabirle. Sen gidonun göbeğine doğru olan kısmı ölçeceksin, çapını.
Genelde kumanda ve tutamak kısımlarında gidon çapları 22mm'dir. Ama bizim motorlarda gidon ortaya doğru kalınlaşıyor, ve 28mm oluyor. O yüzden bana 22mm lik aparat olmuyor, 28lik lazım.
Sizin gidona bak, ortaya doğru kalınlaşma felan var mı. Kalınlaşma varsa büyük ihtimalle 28mm işini görecektir. Kabaca çapını-çevresini ölç işte.
1-1/8" (28mm) aparat istiyorum diye not düş, mesaj at satıcıya. Ozaman 2-3 dolar daha fazla ücret alıyorlar. Fakat fiyat farkına değecek bir bağlantı geliyor. Ama sakın "ben küçük aparatı da uydururum" diye düşünme