Rulmanlarin tanesi 5-10 lirayi gecmez. Standart rulmanlar bunlar ama janti cok paradir 250-300 lira isterler
Rulmanlarin tanesi 5-10 lirayi gecmez. Standart rulmanlar bunlar ama janti cok paradir 250-300 lira isterler
Sanırım 2 versiyonu var supermotonun. Biri tel diğeri alüminyum jant. Alüminyum jantla fazla akrobasi yapmayın.
1 kaç kaldırımdan bişey olmaz da kross gibi sürerseniz pek iyi olmayabilir.
Supermoto atlayıp zıplamak için değildir. Wheelie, stoppie ve drift için vardır süpermoto. Özellikle alüminyum jant için konuşuyorum. Zevkin doruğudur kısaca
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Motorun olumlu ve olumsuz yanlarını yazarmısın bile görüntü olarak hoşuna gitmeyen yanlarını
Bu soru bana mıydı tam anlayamadım bana değilse atlamak istemediğimden yazmamıştım =))
Üzerime alındım şimdi =)) ; Önceki paylaşımlarımı okursan baya bi kendimce yorum yapmıştım.. o zamandan sonra farklı olarak kullandıkça sevdiğim bi tarz oldu, motosiklet bana ufaktan yetmemeye başladı.. bi dolu kaldırım inip çıkmaya başladım, gönlümce atlayıp zıplıyorum, yürüyen aksamında herhangi bi sorunla karşılaşmadım.. dijital göstergesinde bulunan vites işaretleri kayboldu =)) egzost alt birleşim yerindeki perçinleri attı, ikisinide garantiden değiştirecekler.. bide iki güne bi sigorta yakmaya başladı motor, sebebini bi türlü bulamadım.. üzerinde cam sigorta varmış, onu tofaş sigortasıyla değiştirdim canavar oldu =))).. yakıt tüketimi kullanıma göre 3,3lt ye kadar düştü.. son hız olarak 130 gördüm.. ama 80-90 nın üstünde yarım saat, kırk dakikadan sonra alt kısımlarda bi uyuşma başlıyor =)) şu an için bi değerlendirme yapcak olursam 1300 kmye yalaştım ve 10 üzerinden 9 veririm motosiklete, bunda motoru aldığım yerin her sorunumla ilgilenmesinin büyük payı da var.. ve yaptığım kaplamalar bana daha çok heyecan veriyor... ha bide
lastikler berbat =)))..
Ayrıca direkt motosikleti genel olarak sormaktan ziyade şurası burası nasıl diye sorarsan daha iyi yardımcı olabilirim.. böyle aklıma pek bir şey gelmiyor, kafama göre bahsediyorum..
Sigortayı değiştirmeyin, bi yerde kısa devre varki sigorta atıyor büyük sigortayla elektrik tesisatını yakarsınız.
Yunus anlamaz böyle şeylerden, sincan ustası o
Olcay'dı sanırım. Sonrasında sırt rahatsızlığından dolayı toplamda 500 km felan sürebildi diye biliyorum motoru. Sanırım hala yatıyor motoru.
Ama dişliye bakmak lazım. Eğer yeni delikler açıldığında yeterince yer kalacaksa sorun olmaz. Ama bazı dişlilerde çok ince yüzey alanı var yeni dişli açmak için. Hatta bazılarında yeni delik açmaya yer bile yok neredeyse...
#sürenadam
Beyler fotograf yok mu heç =))
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
Dostum cam sigorta vardı 15lik.. sonra aynısıyla değiştirdik yine gitti 1 güne.. sonra tofaş 20lik normal sigortaya çevirdim.. onuda bi defa yaktı.. şimdi yeni değiştirdim 2 gündür sorun çıkarmıyor.. geçen sağ arka sinyal kırılmış, eğilince egzost baya yakmış,acaba diyorum sinyaln içindeki kablolar da eridi de kısa devre mi yapıyor ara ara diye.. olabilir mi? yoksa bi sıkıntısı yok motorun??
Arkadaşlar ne zamandır arıyorum benim süpermotoya bi %50 asfalt %50 arazi veya %70 asfalt %30 arazi lastiği bulamadım.. benim lastik ebatları 130/70/17 ve 110/70/17 arkayı iyi kötü uyduruyorum ama ön bulamıyorum.. yardımcı olabilcek olanınız var mı illa ön tekeri mi değiştircez ya
bakim bakim bi
---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 14:47 ----------
evet arka dişli orjinali 38 miş.
internetten araştırdın mı ?
http://www.lastik.tv/ diye bir yer var, uygun var mı bi bak istersen
Onurkahraman motorun egzoz sesi nasıl ses seviyesi ne kadar ? Youtube daki videolarda galiba kick starttan bir zırıltı geliyor sendede var mı ?
egzost sesi mükemmel.. benim motorum muhabbetinden demiyorum.. tok bi sesi var.. bazen 80, 90 giderken 2. vitese çekiyorum, pat pat patlama yapıp, sesler geliyor egzosttan bayılıyorum=)) yalnız egzostun alt kısmının perçinleri attı, şimdi sesi biraz tiz çıkıyor, garantiden değişcek.. ve bide motorun 200. kmsinden beri bi yerinden bi zırıltı geliyor.. kontağa taktığın anahtarın göstergeye veya saşiye değipte şıngırdayıp, zırıldaması gibi.. onu bi çözemedim.. bide tünellerde kapalı alanlarda müthiş bi efekti var =))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)