Asya Motor RX 250 - MotoCross - SuperMoto
-
Action olsun diye Asyanın internet sayfasına baktım uretimden kalkmismi diye, yok abi inatla getiriyor adamlar. Moondial enduro 250cc ve kuba str kalktintan sonra bu da siteden kalkar diye dusunmustum. Neyse nazar degmesin, dileriz kuba ve mondialde yeni modeller getirir , Asya da enduro icin hic yoktan eski manuel tip gostergelerini degistirir
Reklamlar
-
Es selamu aleykum arkadaşlar bende 2. el rx250 aldım bu yakında elime geçecek inşaALLAH motor için ne video var nede resim doğru düzgün :(
-
Moondial enduro 250 ve kuba str satıştan kalkarsa bence rx 250 satışları artıcaktır. Asya rx250 kullananlar var ama bu forumda sadece 1 kullanıcı var. Kuba str bayağı satılmıştı kalkması kötü olmuş. Belikide yeni modeller gelir bizede iş cıkar sonra bide onları araştır yine ikilemler kararsızlıklar...
-
SOFİ adlı üyeden alıntı
Es selamu aleykum arkadaşlar bende 2. el rx250 aldım bu yakında elime geçecek inşaALLAH motor için ne video var nede resim doğru düzgün :(
Ve aleyküm selam gardaşım =)) Ben yardımcı olayım sana.. zaten bu sayfayı benden daha hevesli takip eden kimse yok galiba..
-Motor kaç km'de?
-Cross mu süpermoto mu?
-Model yılı kaç?
-Ne kadara aldın?
-Var mı bi sıkıntısı?
cevaplarsan sevinirim... gerçi daha elinde değilmiş ama görerek almışsındır. biliyosundur
-
motor 700 km de - cross modeli - 2012 model analog göstergeli - hiç bir sıkıntısı yok kardeşim fiyatını söylemekten vazgectim hele bir elime gecsinde inşaALLAH
-
ordaki butun modelerin 0 km si bayilerde var . Bu modelin satisi hayatta patlamaz bence kuba ucuzdu bu pahali. Ayrica daha ucuz rakiplerinden kaliteli oldugunu dusunmuyorum.
-
SOFİ adlı üyeden alıntı
motor 700 km de - cross modeli - 2012 model analog göstergeli - hiç bir sıkıntısı yok kardeşim fiyatını söylemekten vazgectim hele bir elime gecsinde inşaALLAH
Ne kadara aldığını niye söylemedin onu anlamadık =)) çok ucuza almışsın diye elinden alcak yada çok pahalı diye ayıplıycak yok aramızda ikinci einden bi haberim de oldan sordum
-
-
2.elde 3.250 tl ye kadar düşmüş http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2891223/detay/ Sizlerdende hiç ses çıkmıyor...
-
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
Yakarım yine o fiyata satmam
-
Siz de hiç paylaşım yapmıyorsunuz, bizim sayfadan betersiniz
-
01 Şubat 2013, 19:02
Her motora bindiğimde hiç değilse bi iki fogtgrf çekeym diyorum motora binince aklımdan gidiyor =)) benden başka sm motorda paylaşımda bulunanda yok.. kendn çal kendn oynadan bıktım eskisi gibi takip etmiyorm bnde sayfayı
-
01 Şubat 2013, 19:16
ben seni takip ediyorum. resimlerini her zaman ilgi ile bekler , incelerim.
Onurkahraman adlı üyeden alıntı
Her motora bindiğimde hiç değilse bi iki fogtgrf çekeym diyorum motora binince aklımdan gidiyor =)) benden başka sm motorda paylaşımda bulunanda yok.. kendn çal kendn oynadan bıktım eskisi gibi takip etmiyorm bnde sayfayı
-
01 Şubat 2013, 19:33
Onurkahraman adlı üyeden alıntı
Sayfamıza bekleriz paylaşımımız vardır.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
03 Şubat 2013, 00:23
-
03 Şubat 2013, 08:58
-
03 Şubat 2013, 12:19
Aluminyum jantla kaldırımlardan inmemenizi tavsiye ederim. Esnekliği sıfırdır jantlar ve teker rulmanları zarar görür.
-
04 Şubat 2013, 10:53
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Aluminyum jantla kaldırımlardan inmemenizi tavsiye ederim. Esnekliği sıfırdır jantlar ve teker rulmanları zarar görür.
Eyvallah dostum sağolasın da kendimi frenliyemiyorumki =))) çok bi masraf açar mı =))
-
04 Şubat 2013, 12:58
En fazla janti kirarsiniz olacagi o :D
-
04 Şubat 2013, 16:56
Mengu16 adlı üyeden alıntı
En fazla janti kirarsiniz olacagi o :D
Hemende kırılmasın arkadaş oda niye aldık o zaman supermotoyu =))) touring gibi sürelim tatsız tuzsuz =)) şaka bi yana rulmanlardan bihaberdim, bi fiyatlarına bakım bu asya çoook ucuz ya terse yatmayalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)