Asya Motor RX 250 - MotoCross - SuperMoto
Reklamlar
-
09 Temmuz 2012, 23:38
tunctepe adlı üyeden alıntı
ne bilim resimde kürdan gibi durdu motor bakmak lazım nasıl birşey xtreme le yanyana durdurmak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
bu arada arka dişlisi küçük hıza yönelik yapmışlar
Tunç alınma ama ilk defa kendimi zorlamadan yazdıklarını anlayabildim
ANGARAJ
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 00:12
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Tunç alınma ama ilk defa kendimi zorlamadan yazdıklarını anlayabildim
Çünkü Xdream yara Xtrim yazmamış bu sefer
-
10 Temmuz 2012, 01:26
Bu motor varya tüm crossları tokatlıycak ahada yazın bi köşeye Tipi safkan cross, Kuba Str gibi kırma filan değil...Orion 250 yamahalarla Hondalarla kapışıyor youtubede...Performansı nefis...Atlaması zıplaması nefis...RX 250 Ve Tuttu Vede Cırdı
-
10 Temmuz 2012, 01:35
-
10 Temmuz 2012, 01:47
-
10 Temmuz 2012, 19:25
Admin
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: - Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz.
- MT forumlarında açılmış konular dahilinde ikili sohbetler ve mesajlaşmalar yapilamaz. Konu dışı tartışmalarınızı ilgili kişiye özel mesaj olarak göndermelisiniz.
- Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz.
- Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır.
- MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir. |
|
|
-
10 Temmuz 2012, 20:15
Teşekkür ederiz sayın admin'im.
-
11 Temmuz 2012, 01:17
Neyse geçmiş olsun ne diyelim..
ANGARAJ
-
11 Temmuz 2012, 02:29
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Neyse geçmiş olsun ne diyelim..
Geçti geçti, korkma...
-
11 Temmuz 2012, 11:14
Neyse Ben unutursam Sen tekrar tekrar hatırlatırsın artık
ANGARAJ
-
11 Temmuz 2012, 11:30
puahah gaccal ve polat aranıza karbon kağıdı koyarım bak xtirim xtirim yaparım
-
15 Temmuz 2012, 00:34
ben bugun motoru ön sipariş ile aldım evkurdan Ankara evkurda 1 adet vardı teşhir amaçlı, ama süper moto modeli değil cross modeli 3 güne teslim bakalım hayırlısı ile...Bu arada racing tayfasıydım lakin şehir içi kullanımlarda çok sıkıntı Ankara trafiği hem şehir içi trafiği hemde hafta sonu macera amaçlı bu asya rx250 ye yöneldim umarım pişman olmam,mağazada motoru bir çalıştırmadığım kaldı gayet yüksek ve iri bir cross elime geçer geçmez fotoları koyarım,herkeze hayırlı akşamlar....
-
15 Temmuz 2012, 00:51
hakan10x adlı üyeden alıntı
ben bugun motoru ön sipariş ile aldım evkurdan Ankara evkurda 1 adet vardı teşhir amaçlı, ama süper moto modeli değil cross modeli 3 güne teslim bakalım hayırlısı ile...Bu arada racing tayfasıydım lakin şehir içi kullanımlarda çok sıkıntı Ankara trafiği hem şehir içi trafiği hemde hafta sonu macera amaçlı bu asya rx250 ye yöneldim umarım pişman olmam,mağazada motoru bir çalıştırmadığım kaldı gayet yüksek ve iri bir cross elime geçer geçmez fotoları koyarım,herkeze hayırlı akşamlar....
Hayırlı olsun öncelikle. Eğer 3 gün içinde motoru alabilirseniz inanılması zor bir rekoru kırmış olacaksınız
Aldığınızda paylaşımlarınızı bekliyoruz.
-
15 Temmuz 2012, 14:50
Syanur adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun öncelikle. Eğer 3 gün içinde motoru alabilirseniz inanılması zor bir rekoru kırmış olacaksınız
şimdi böyle dedin ya harbiden acaba mı?dedim kendi kendime... Umarım alırım ve en kısa zamanda paylaşırım....
-
15 Temmuz 2012, 15:30
bir asya tepee faciası daha olmasında
-
15 Temmuz 2012, 16:27
eğer hakan motosikleti alırsa bi yerde buluşunda ikisini karşılaştırın
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
15 Temmuz 2012, 19:33
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
eğer hakan motosikleti alırsa bi yerde buluşunda ikisini karşılaştırın
Mümkün değil kaçırmam Tabi önce benim de motoru almam gerekiyor. Sanki Ankara değil de doğu beyazıta nakliyat yapıyorlar...2 haftada 1 tır/kamyon yola çıkmaz mı yaaa!!!
-
16 Temmuz 2012, 02:16
Yazılanları okuyunca umarım tufaya gelmem diyorum kendime bakalım hayırlısı.....
Karşılaştırma işini memnuniyet ile yaparım hem bilgi hemde benim cross tecrübesizliğimin giderilmesi bakımından yararlı olacaktır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
birde sormadan edemiycem bu gelecek olan su soğutmalı ile uzun yol yapılır mı asvalt lastikleri ile mesela 500 km gibi..
-
17 Temmuz 2012, 01:09
Hayırlı olsun hakan, bugün gördüm bir RX250, ulusta. Demek ki gerçekten gelmiş aletler. Bizzat üstüne bindim çünkü...
Yanlız takip eden arkadaşlar için söylüyorum, eski modelleri getirmişler. Gösterge paneli analogdu. Hatta analog demek biraz abartı olur, tarih öncesi bir göstergesi vardı. Birazdan koyarız resimini. Sadece 1 resim çektik ama.
Motor dikkat çekici. Üstüne binince 1,82 boyumla parmak uçlarımla durabildim. Plastikler gayet kalındı, hani bir çinliye göre. Egzoz "epic fail" olmuş tabiri caizse (çıkışı).
Şase baya kalın duruyordu, dayanıklıdır herhalde. Ön Amortisörde baya kalındı. Başka aklıma bişey gelmiyor.
-
17 Temmuz 2012, 01:27
Hayırlı olsun hakan, bugün gördüm bir RX250, ulusta. Demek ki gerçekten gelmiş aletler. Bizzat üstüne bindim çünkü...
Yanlız takip eden arkadaşlar için söylüyorum, eski modelleri getirmişler. Gösterge paneli analogdu. Hatta analog demek biraz abartı olur, tarih öncesi bir göstergesi vardı. Birazdan koyarız resimini. Sadece 1 resim çektik ama.
Motor dikkat çekici. Üstüne binince 1,82 boyumla parmak uçlarımla durabildim. Plastikler gayet kalındı, hani bir çinliye göre. Egzoz "epic fail" olmuş tabiri caizse
(çıkışı).
Şase baya kalın duruyordu, dayanıklıdır herhalde. Ön Amortisörde baya kalındı. Başka aklıma bişey gelmiyor.
resim istenmiş uykudan kalktım koştum geldim buyrun...
ANGARAJ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)