Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

BUMOTO- BM CALİBRE 250 cc - Çok merak ettiğim 250'lik

REKLAM ALANI
    Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kafanızdan 250 cc'de tek silindirle 29 HP imkansız diye sallamayalım. Syanur arkadaşın yazdığı gibi bunun üzerinde bile güç veren makinalar var. Motoru sırf kötülemek için desteksiz yazı yazmayalım. Başka bir arkadaş da "bu kadar güç veriyorsa torku yoktur" demiş ne alakası varsa. Yeterince devir çevirebiliyorsa ki DOHC motor olduğu için çevirebilir, o zaman bu gücü de verebilir, ölçmeden bilemezsiniz. Eğer tartşılacak birşey varsa o da son süratidir. Teknik verilerde son hızının 210 km/h olduğu yazıyor. 29 HP'lik bir motor 210 km/h hıza çıkamaz.
    benimde tek inanmadığım şey max hız enazından ben üstündeyken :D kendi sitesi hariç aynı motoru koyan siteler var yine bu-moto calibre 250 cc herşey aynı olmasına rağman max hız diğer sitelerde 170 km/h yazıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Aşağıdaki özellikleri Sahibinden.com'da Redline Motor'un verdiği ilanda buldum. 29 Beygirin yanında parantez içinde Katalizörle yazması dikkatimi çekti daha önceden özellikler arasında böyle birşey görmemiştim. Katalizör iptal edilince performans azda olsa artmazmı burada katalizör ile yazılmış. Her kafadan başka bir ses Artık birileri alsada nasıl motor olduğunu uzun uzun anlatsa burada.
    İlan Linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83577392/detay

SİLİNDİR HACMİ : 249.2 CC

MOTOR TİPİ : Tek silindir / 4Zamanlı 4 Subaplı (DOCH)

SOĞUTMA SİSTEMİİ : Su Soğutmalı

MOTOR GÜCÜ : 29Hp (katalizörle)

ŞANZIMAN : 6 İleri

MARŞ SİSTEMİ : Elekrtrik

ATEŞLEME TİPİ : CDİ

YAKIT KAPASİTESİ : 19 Lt

AKTARMA SİSTEMİ : Zincirli

UZUNLUK : 1990mm

GENİŞLİK : 700mm

YÜKSEKLİK : 1200mm

BOŞ AĞIRLIK : 142Kg

ÖN FREN : Çift Disk

ARKA FREN : Disk

ÖN LASTİK : 110/70-17

ARKA LASTİK : 150/60-17

ÖN AMORTİSÖR : Ön iki

ARKA AMORTİSÖR : Arka Tek

AKÜ : 12V-12AH

TAŞIMA KAPASİTESİ : 195Kg

MAKSİMUM SÜRAT : 170Km

GARANTİ SÜRESİ : 2 Yıl

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu motordan bi tane al bi kamyonetle eve taşıt evinin salonuna koy öyle süs gibi dursun, binmeye kıyamazsın binsen zaten sağlam kalmaz

quezzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    güzel görünüyor.
    Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Sarper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    afedersinizde nekadar bilginiz var ? Üretiminemi şahit oldunuz yada cidde motoru alıp teste sokup baktınızmı ? somut birşey ortaya koyarsınız tamam derim ama çinli motor imkansız yapamaz ? Adamlar kopya kralı niye yapamasınlar
    Ben de sana kibarca bu konularda daha çok bilgi sahibi olmanı temenni ettiğimi söyleyebilirim.

Siteye bak ayran iç! Son hızı 210 km olarak belirtilmiş. Böyle bir site işte...

Naked modelinden bile güçsüz gösterilen SM modeli var(EAGLE XR) sitede, 17hp, 5 vites, hava soğutmalı; 7,450 TL...

Naked modeli var, eğer doğru ise SM'den 2hp daha güçlü, geri kalan herşeyi aynı; 5,838 TL (fiyata bak!)

Spor modeli var(şuanda bahsettiğimiz), Su soğutmalı, 6 ileri vites, DOHC motor ve tek silindir olmasına rağmen 29 hp ; 7,785 TL. 17 hp lik süpermoto modelinden sadece 335 TL daha pahalı...

Böyle bir site işte...
    #sürenadam

Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de sana kibarca bu konularda daha çok bilgi sahibi olmanı temenni ettiğimi söyleyebilirim.

Siteye bak ayran iç! Son hızı 210 km olarak belirtilmiş. Böyle bir site işte...

Naked modelinden bile güçsüz gösterilen SM modeli var(EAGLE XR) sitede, 17hp, 5 vites, hava soğutmalı; 7,450 TL...

Naked modeli var, eğer doğru ise SM'den 2hp daha güçlü, geri kalan herşeyi aynı; 5,838 TL (fiyata bak!)

Spor modeli var(şuanda bahsettiğimiz), Su soğutmalı, 6 ileri vites, DOHC motor ve tek silindir olmasına rağmen 29 hp ; 7,785 TL. 17 hp lik süpermoto modelinden sadece 335 TL daha pahalı...

Böyle bir site işte...
    Fiyat/beygir karşılaştırması yapmıyorum. Zaten yaparsam biraz önce yazdığınız gibi saçma bir durum oluşuyor Olamaz çinliler yapamaz imkansız demeniz saçma. Niye yapamasınlar ? Bilgi sahibi olun diyorsunuz buyrun siz bilgilendirin somut şeyler ortaya koyarak hatta ben size soruyım siz cevaplayın isterseniz.

Çinliler neden Tek silindir DOCH motor'u 29 Beygir yapamaz ?

somut şeyler ortaya koyarak anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Fiyat/beygir karşılaştırması yapmıyorum. Zaten yaparsam biraz önce yazdığınız gibi saçma bir durum oluşuyor Olamaz çinliler yapamaz imkansız demeniz saçma. Niye yapamasınlar ? Bilgi sahibi olun diyorsunuz buyrun siz bilgilendirin somut şeyler ortaya koyarak hatta ben size soruyım siz cevaplayın isterseniz.

çünkü bu yüksek mühendislik teknoloji gerektirir o motoru okadar güçlü yapsalarda gerekli AR-GE ye sokmadıkları için bir ton kronik sorun çıkabilir bilinmiyen bi motor fuarda fialn bindim bana sorarsan çöp o derece ama sen niyetlenmişsin laf söletmiyosun o ayrı olay hondada bilirdi cbr250r29bg yapmayı 26bg de kalmışlar gerçi honda nın 26bg i bumotunun 29eşeğinden iyidir :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    DR-Zurna 400

Yapsalardı haberim olurdu çünkü (ciddiyim)

Ben size soru ile cevap vermek istiyorum, neden kimse şuanda tek silindir, 125cc, 4 zamanlı, 25 hp motor yapamaz??(seri üretim). Hadi bunu tartışalım, somut kanıtlar arayalım...

Şuanda bu BU-MOTO'nun kökenini araştırıyorum, ama bir şey bulamadım. Yani yurtdışındaki markası nedir, Çinde hangi grup tarafından üretilmektedir. O kaynağa ulaştığımız zaman anlaşılır neyin ne olduğu. Etse etse WR250'yi taklit etmiş olabilirler, onda da bukadar başarılı bir sonuç alabilmişler midir, hiç sanmıyorum. Honda bile CRF250L modelini yeni piyasaya sürüyor(avrupada, CRF250 nin yola çıkabilir hali), o motorda bile aynı özellikler ile ~23 hp güç söz konusu. (ha yapamazmı 29~30 hp? yapar ama maliyet ve dayanıklılık durumu baya bir değişir)

Ha yapılamaz mı? Tabiki de yapılabilir, WR250 yi çok iyi taklit edip, 30~31 hp güç değil de 29hp güç elde edilebilinir. Ancak o siteye yanlış yazılmış olma olasılığı daha yüksek midir? Evet bence öyledir.

Ayrıca ben önceki mesajda fiyat karşılaştırması yapmadım. Orada, söz konusu olan markanın modellerinin sitede verilen özellikleri ile fiyatlarını belirttim. Ve sitede verilen bilgilerin(fiyat-performans) nekadar çelişkili olduğunu anlatmak istedim. Fiyat performans kıyaslaması yapmadım yani. Öyle bir siteye yanlış güç vs,, bilgileri yazılmış olması yüksek olasılıktır, tecrübelerime göre.

TR ye Spor bir model getiriyorsun, yaz anasını satayım; 29 hp, 210 km/h son sürat... Kim ne diyebilir, nasıl aksi iddia edilir... Yanlış yazdıklarının farkında olduklarını bile zannetmiyorum.

Yanılmış olmayı gerçekten çok isterdim. Ciddiyim bu konuda. Keşke 29hp lik çinli 250cc motorlar söz konusu olsa. Ama ozaman bu motorun fiyatı ~7800 TL olmazdı. Hem de bu özelliklerde. O yüzden yanıldığımı hiç sanmıyorum
    #sürenadam

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Sonuçta şöyle bir şey var ki motor ucuz değil. Fiyatı 3000 TL olsa şüpheli yaklaşılabilir ama bu fiyat etiketini üzerine koyup da döküntü bir motor satacaklarını düşünmüyorum. Zaten 6 vites olması bile diğer Çinlilere kıyasla bir farklılık oluşturuyor. Tabi çok fazla da uçmamak lazım. 2000 bin TL daha ekleyip Hyosung veya CBR250 alabiliyorken ben olsam bu parayı vermem. En azından deneme sürüşü yapmadan vermem.

Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çünkü bu yüksek mühendislik teknoloji gerektirir o motoru okadar güçlü yapsalarda gerekli AR-GE ye sokmadıkları için bir ton kronik sorun çıkabilir bilinmiyen bi motor fuarda fialn bindim bana sorarsan çöp o derece ama sen niyetlenmişsin laf söletmiyosun o ayrı olay hondada bilirdi cbr250r29bg yapmayı 26bg de kalmışlar gerçi honda nın 26bg i bumotunun 29eşeğinden iyidir :D
    Laf söyletmemek değil keşke biri alsada detaylı bir açıklamasını yapsa neyin ne olduğunun.

Yapsalardı haberim olurdu çünkü (ciddiyim)

Ben size soru ile cevap vermek istiyorum, neden kimse şuanda tek silindir, 125cc, 4 zamanlı, 25 hp motor yapamaz??(seri üretim). Hadi bunu tartışalım, somut kanıtlar arayalım...

Şuanda bu BU-MOTO'nun kökenini araştırıyorum, ama bir şey bulamadım. Yani yurtdışındaki markası nedir, Çinde hangi grup tarafından üretilmektedir. O kaynağa ulaştığımız zaman anlaşılır neyin ne olduğu. Etse etse WR250'yi taklit etmiş olabilirler, onda da bukadar başarılı bir sonuç alabilmişler midir, hiç sanmıyorum. Honda bile CRF250L modelini yeni piyasaya sürüyor(avrupada, CRF250 nin yola çıkabilir hali), o motorda bile aynı özellikler ile ~23 hp güç söz konusu. (ha yapamazmı 29~30 hp? yapar ama maliyet ve dayanıklılık durumu baya bir değişir)

Ha yapılamaz mı? Tabiki de yapılabilir, WR250 yi çok iyi taklit edip, 30~31 hp güç değil de 29hp güç elde edilebilinir. Ancak o siteye yanlış yazılmış olma olasılığı daha yüksek midir? Evet bence öyledir.

Ayrıca ben önceki mesajda fiyat karşılaştırması yapmadım. Orada, söz konusu olan markanın modellerinin sitede verilen özellikleri ile fiyatlarını belirttim. Ve sitede verilen bilgilerin(fiyat-performans) nekadar çelişkili olduğunu anlatmak istedim. Fiyat performans kıyaslaması yapmadım yani. Öyle bir siteye yanlış güç vs,, bilgileri yazılmış olması yüksek olasılıktır, tecrübelerime göre.

TR ye Spor bir model getiriyorsun, yaz anasını satayım; 29 hp, 210 km/h son sürat... Kim ne diyebilir, nasıl aksi iddia edilir... Yanlış yazdıklarının farkında olduklarını bile zannetmiyorum.

Yanılmış olmayı gerçekten çok isterdim. Ciddiyim bu konuda. Keşke 29hp lik çinli 250cc motorlar söz konusu olsa. Ama ozaman bu motorun fiyatı ~7800 TL olmazdı. Hem de bu özelliklerde. O yüzden yanıldığımı hiç sanmıyorum
    Bunu anlatmaya çalışıyorum bene yine somut bir kanıt sunamadınız ve busefer dediğiniz oldu işte bende 29 beygir olmasından şüpheliyim. Önceki söylediğinizden farkı busefer kesin bu böyledir dememeniz zaten denemeden kesin bu 29 beygir değil ben biliyorum derseniz olmuyor söylediğiniz gibi bende 29 beygir olup olmadığını merak ettiğim için sürekli bu konuda aktif olmaya çalışıyorum bir arkadaşımız alırsa bize bilgi versin diye. 210km/saat hız konusunda herkez hemfikir sanırım abartı

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    abartı olmaz olurmu ya 33 beygir ninja bile 175 - 180 dio bu nasıl 210 basacak
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bunu anlatmaya çalışıyorum bene yine somut bir kanıt sunamadınız ve busefer dediğiniz oldu işte bende 29 beygir olmasından şüpheliyim. Önceki söylediğinizden farkı busefer kesin bu böyledir dememeniz zaten denemeden kesin bu 29 beygir değil ben biliyorum derseniz olmuyor söylediğiniz gibi bende 29 beygir olup olmadığını merak ettiğim için sürekli bu konuda aktif olmaya çalışıyorum bir arkadaşımız alırsa bize bilgi versin diye. 210km/saat hız konusunda herkez hemfikir sanırım abartı
    Peki Haklısınız aslında, siz kazandınız... Çünkü, evet, somut bir kanıtım yok. Ama sizi düşündüğüm için söyleyebilirim ki, yine de heveslenmeyin Bu bilgiyi de yıllarca öğrenemeyeceksiniz, çünkü bu motoru birisinin alıp krank gücünü ölçmesi gerekiyor. Tek geçerli somut bilgi budur. Öyle birisi alsa da bizi de bilgilendirse ile olmaz. Yani ben aldım; "ooo motor canavar gidiyor, en az cbr kadar hızlanıyor" gibi yorumlar ile de inanmam 29 hp olduğuna. Madem somut kanıt arıyoruz, tek yol Dyno testi...Bu namus davasını ancak böyle çözeriz!!!
    #sürenadam

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abartı olmaz olurmu ya 33 beygir ninja bile 175 - 180 dio bu nasıl 210 basacak
    ninja yola göle 185km iyi eğimde 190 :D hyosung 180-185 max km geçemiyor :D normal şartlarda enjeksiyonlu kesicili aletleri ele alıyorum ama cıkışlarında 160tan sonra ninja daha iyi ninjanın 180km yaptığı yolda hyo 170-173 arası bişey yapar tahminim pilotaj koşullaeını denk sayıyorum ama bumoto 210km ile işin cırkını cıkarmış :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Peki Haklısınız aslında, siz kazandınız... Çünkü, evet, somut bir kanıtım yok. Ama sizi düşündüğüm için söyleyebilirim ki, yine de heveslenmeyin Bu bilgiyi de yıllarca öğrenemeyeceksiniz, çünkü bu motoru birisinin alıp krank gücünü ölçmesi gerekiyor. Tek geçerli somut bilgi budur. Öyle birisi alsa da bizi de bilgilendirse ile olmaz. Yani ben aldım; "ooo motor canavar gidiyor, en az cbr kadar hızlanıyor" gibi yorumlar ile de inanmam 29 hp olduğuna. Madem somut kanıt arıyoruz, tek yol Dyno testi...Bu namus davasını ancak böyle çözeriz!!!
    Bilgilendirse dediğim enazından sürmüş iyi gidiyor gitmiyor diyebilir anlamında söylüyorum isterse 5beygir olsun gidiyorsa sorun çıkarmıyorsa beygir beni ilgilendirmez yani 5 beygir dediğim tabiki örnek ne demek istediğimi anlatmak için söyledim. iyi bir test tabiki gerçek bilgileri verecektir. Sanırım benide yanlış anladınız benim dediğim kesin ibareler kullanmanız Dyno testi gözünüzle görmeden nasıl bukadar kesin konuşabildiğinizi anlamadım. Ortak yanımız ise 29 beygir olduğunu bende SANMIYORUM (olabilir ama sanmıyorum) Hele 210km/saat hız onu söylemeye gerek yok

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ya benim tahminim ciddi ciddi 20~23 hp arası bişey olabilir. Ki çok iyi bir değer bu. Dediğim gibi, şu Bu-moto'nun kökenini bulan olursa haber versin, oradan çözeriz olayı ;) Böylece gerçek değerlere göre diğer çinlileri baz alarak az çok nekadar nasıl gideceğini kestirebiliriz... Yoksa ben de Dyno olarak işin esprisindeydim
    #sürenadam

Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Ya benim tahminim ciddi ciddi 20~23 hp arası bişey olabilir. Ki çok iyi bir değer bu. Dediğim gibi, şu Bu-moto'nun kökenini bulan olursa haber versin, oradan çözeriz olayı ;) Böylece gerçek değerlere göre diğer çinlileri baz alarak az çok nekadar nasıl gideceğini kestirebiliriz... Yoksa ben de Dyno olarak işin esprisindeydim
    Bence gayet mantıklı ne yazdıkları belli değil teknik özelliklere
    http://www.alibaba.com/product-gs/23..._Bike_250.html 19kw yazıyor eğer bu doğruysa 25.4 beygir ediyor.

edit:
    beyazı çok hoş : http://s784.photobucket.com/albums/y...2509562861.jpg

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Bu motora tesadüfen forum da dolanırken rastladım ve tasarımını çok beğendim. Gerçekten örnek alınması gereken bir tasarıma sahip. Fakat teknik özellikler kısmına geldiğimiz de durum nedir bilmiyorum. Bu motoru alıp kullanan bir kişi gördüm başka bir forumdan. O da memnun olduğunu dile getirmiş. Hatta resmini de paylaşmış.

İzmir'de özgül motor satıyormuş. Kendilerini aradığım da calibre 250'nin henüz ellerin de olmadığını ve henüz yeni bir motor olduğu için satış yapamadıklarını dile getirdi. Öte yandan ne düşünüyorsun bu motor hakkında dediğim de, direk ÇİN MALI işte abi diye cevap verdi. Yani Çin malı fakat gerçekten kaliteli motor yapmışlar cümlesi geçmedi.

Kısacası, konuşmalarımız dan yola çıkarak, çok iddaalı bir model gibi görünmüyor. Fakat yine de kesin bir kanıya varılmadan önce detaylıca incelenmesi ve test edilmesi gerekli diye düşünüyorum.

Motorun satış fiyatına gelince, şu anda 7.785 TL görünüyor. Cbr250'den ortalama 2.000 TL daha ucuz. Hal böyle olunca, satması da gerçekten zor. Evet belki 2.000 TL kimileri için çok değerli bir rakamdır fakat yine de bu motoru tercih ettiğiniz aslında kar değil zarar edeceksinizdir. Çünkü ikinciel de çıkarmak gerçekten çok ama çok zor olacaktır diye düşünüyorum. Hani bunu alacak arkadaşların gerçekten bir ömür ebevynlik yapması gerekebilir . Hee ne olur da tercih edilir? Aradan zaman geçer, sağlamlığı kanıtlanır, servis olanakları genişletilir bir de güzelcene test edildiği zaman bu motor kişisel zevkelere göre tercih edilebilir.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; Ben ilk motorum hariç, sahip olduğum motosikletlerin tümünü sıfır aldım (ilk motorumu ailem almıştı). Toplam da 4 adet motora sahip oldum ve bunların arasın da bir tanesi çin malıydı. Yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılıydı. Hatta Bodrum metro'dan almıştım motoru. Markasını hatırlayamasam da fiyatı oldukça uygundu ve 125'lik bir scooterdi. İnanın ben çok memnun kalmıştım. Uzun kullanımlar da nasıldırlar bilemiyorum. Çünkü ben sezon başı alır, sezon kapanışın da elimden çıkartırdım. Neyse uzatmadan diyeceğim şudur ki: Çinliler size bir ürünün aynısı 1 liraya da yapar, 1.000 liraya da. Bu adamlar şu anda dünya devlerine üretim yapıyorlar. Hal böyle olunca tecrubelerin den yola çıkarak kendi üretim bantlarını oluşturuyorlar. Elbet bir gün motor ve otomotiv sanayisin de söz sahibi olacaklardır. Fakat biraz daha tecrubeye sahip olmaları gerekli diye düşünüyor ve sizlere saygılarımı sunuyorum.

Önce emniyet, sonra hareket...

Merhaba arkadaşlar. Bende internetten araştırdım biraz, gerçekten güzel tasarım. Öncelikle belirteyim bir çin firmasında çalışıyorum o yüzden kalite konusu gerçekten ürünü inceledikten sonra tartışılmalıdır. Dünya ticaret anlaşmaları olmadığı için istedikleri ürünün aynısını yapabilme gücüne sahipler. Bizim firma için;(sektör belirtmeyeyim) en iyi bildiğiniz ürün markasının muadilini yapıp, yarı fiyat verip, daha fazla özellik kullanılabilirlik vs. vs.. en önemlisi ömür boyu garanti veriyorlar!! Yani bu motor facia bile olsa kısa zamanda çok daha kalitelileri ni piyasaya süreceklerdir. Bu da pazarı etkileyip biz motor severleri sevindirir. Eski forumları bi araştıracak olursak cbr 250 r gelmeden ne kadar bilinçsizce yorumlar olduğunu göreceksiniz Test sürüşü yapan bi arkadaş paylaşırsa çok memnun olacağız. Teşekkürler.
    makseli bunu beğendi.

Cgty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Test sürüşü yapanlar var yanlış animsamiyorsam. Ben test sürüşü yapmadım ancak bi sesini dinleme ve inceleme fırsatım oldu. Sesi bu motorsikletten bu ses nasıl çıkıyor dercesine iyi ve yanlış hatırlamıyorsam tek silindir. Ancak malzeme kalitesine gelince gerçekten durum çok vasat. Önde çift disk fren beni şaşırtmıştı mesela ama gösterge panelini görünce biraz hayal kırıklığına ugradim

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Sahibinden.com daki sayfasında yölendirme bu şekilde ;

Anasayfa
    Vasıta
    Motosiklet
    BuMoto/Jinling
    200

kaynak arayanlar için "Jinling" kelimesi yeter sanırım.

bende merak ettim kalitesini. Fiyat ve kağır üstündeki veriler gayet iyi gözüküyor

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)