Konşuk motordan ANAHTAR TESLİM 3950 TL aldım + noterden vekalet ücretin var 60 tl .
Büyük motor küçük motor ayrımı yapan zihniyeti kınıyorum. Bulunduğu yılda yaşında olmayan büyük cc makinalarda kullandım şimdide goldwingimde olsa benim için goldwing wave hiçbir farkı yok ikisininde değeri keyfleri farklı olsada gözümdeki değeri aynıdır. Bu zihniyetin servistekilerede yansıması ve empoze edilmesi bir şekilde gerekiyor. Sonuçta benim bütçem 1000 RR almaya müsaittir senin bütçen wave . Kuzguna yavrusu Şahin gözükürmüş.
Neyse bundan sonra ben onlara bakım yapmayı öğreteceğim.
---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:43 ----------
Walla dostum forumu okursan sorduğun tüm sorulara cevap var .
Birtek kronik problemlerine cevap bulamazsın nedeni daha yeni bir motor . Öncedende vardı belki ama o kasadan bu kasaya çok fark var.
Vergisi 46+46 sigortası 137 tl
son hızı ben 125 km/h yaptım
yakıtı yürümekten ucuz.
hemde ne rahat kullanılıyor sorma kullandığım ve rahat ettiğim motorlardan birtanesidir.
iki kişi değil istersen 4 kişi dik yokuş çık 110 cc scooter gibi düşünme bu motoru scooterle kıyaslarsa 200 cc gibi
Bu arada honda ps 150i yedim geçtim sahilde önce başladı sonra 20 mt fark yaptım adam vazgeçti kapışmaktan bu arada plotajım sağlamdır. Kesin satmıştır motoru
Uzun yol 450 km yaptım TEKİRDAĞ bu hafatada çanakkale yapabilirim .
debriyaj yok direk ayağınla vitesi değiştiriyorsun
Kardeşim HONDA ALACAKSIN hava soğutmalı olsada fark etmiyor ÇİN malları gibi şişmez .