Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Honda Wave 110i (Yeni 2012)

Motovento
    REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı nrkndmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatı belli olmuş.3850tl beyler

Zaten belliydi mete_han abi demişti 3850 diye güçü gayet yerinde ama
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    6 senelik cub kullanıcısı olarak yazayım bilerek alın ilçeler arası seyhat düşünüyorsanız yani açık çevre yollarında 70-90 km süratle bu cubların tamamı yanlardan esen rüzgardan çok fazla etkileniyor şöyle bir deneyimimi yazayım ben 65 kg yandan esen rüzgarlı bir havada 50 km hızla ve 20 dereceye varan yanlamayla çok tehlikeli bir şekilde seyhat ederken cbf 150 90 kmhızla çok rahat gidiyor(motorları değişip denedik benim kullanamadığımı düşündü arkadaşlar)yine MZ301 ile aynı şartlarda hızım 90 km ve her iki motor çok güvenli cub tarzı motorlar şehir içinde veya hiç rüzgar yemeyen durumlarda makul

Motosikleti
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 senelik cub kullanıcısı olarak yazayım bilerek alın ilçeler arası seyhat düşünüyorsanız yani açık çevre yollarında 70-90 km süratle bu cubların tamamı yanlardan esen rüzgardan çok fazla etkileniyor şöyle bir deneyimimi yazayım ben 65 kg yandan esen rüzgarlı bir havada 50 km hızla ve 20 dereceye varan yanlamayla çok tehlikeli bir şekilde seyhat ederken cbf 150 90 kmhızla çok rahat gidiyor(motorları değişip denedik benim kullanamadığımı düşündü arkadaşlar)yine MZ301 ile aynı şartlarda hızım 90 km ve her iki motor çok güvenli cub tarzı motorlar şehir içinde veya hiç rüzgar yemeyen durumlarda makul

Abi commuter adı üstünde alttan cok hava geciyor cublar plastik aksamı kesiyor bu arada ilginc bi bilgi vereyim

Bi motor 250 ile giderken tekerlerin yerdeki agırlıgı 5 gr mıs dikkat edin
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

nrkndmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave110i
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten belliydi mete_han abi demişti 3850 diye güçü gayet yerinde ama
    biliyorum siteyide koymuşlar fiyatı onu demek istedim...yakında bayilerdede görürüz artık bakalım nasıl bir cihaz
    bakma güzelim,atla gezelim

Motosikleti
    biliyorum siteyide koymuşlar fiyatı onu demek istedim...yakında bayilerdede görürüz artık bakalım nasıl bir cihaz

Ona vericegim parayı 2011 kasa Honda İnnova İ modeli var onu alırım 4000 desinler km leri 5000 de daha waveden iyidir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81780048/detay

Bunun gibi meselaa

Motosikleti
    Honda Wave110i
    manisa/salihli yükseliş plazaya gelmiş sanırım..sahibindene koymuşlar..

Motosikleti
    Temsili resimi ne yapayım ben ya manisaya gelmesi güzel ama

Motosikleti
    Honda Wave110i
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temsili resimi ne yapayım ben ya manisaya gelmesi güzel ama
    aynen temsilli resim.)

Motosikleti
    Honda Wave110i
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91090224/detay

motoru almak isteyen burdan buyursun..

Motosikleti
    Honda Wave110i

Honda Wave 110i

Sayın motorsever arkadaşlarım yakın bir zamanda honda wave 110i alacağız..elimdeki motoru satıncaya kadar bir müddet vaktim var..o zaman gelinceye kadar sizden bilgi almak istiyorum.Kendim honda innova hastasıyım,bana kalınsa 2.el bir innova alırım.Yalnız peder 2.el motor binme yanlısı değil.Honda wave110i hakkında bildikleriniz varsa benimle paylaşırmısınız.

2ci seceneğimiz yamaha crypton yalnız ben pek istemiyorum açıkcası bu motoru
    sebebi ise;

-çok küçük diğer cublara göre
    -herkeste var

Honda Wave 110i alan kullanıcılarda ilk izlenimlerini yazarlarsa sevinirim..

saygılar..

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla ben hiç binmedim ama trafikde denk geldim 2-3 sefer spor görünüşlü çok hoş bişeye benziyor ve kaliteli malzeme kendini belli ediyor sanki crypton herkesde görüyorum ya benim gördüklerim iyi sürmüyo yada motor çok çabuk dağılıyor
    Akıl Adama Sermaye...

Remember remember the fifth of november

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    -herkeste var
    Yeni çıkan bi motor nasıl herkesde oluyor ? tipi de normal cub'lara çok benzemiyor.

Motosikleti
    Honda Wave110i
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni çıkan bi motor nasıl herkesde oluyor ? tipi de normal cub'lara çok benzemiyor.
    mengü bey nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama biz egeliyiz bizim burda her yer cub ve tabiki crypton...2011 modelinden tutun ilk çıkan modeline kadar herkeste var..arkadşımda bile

serseric aga cryptonlarda sağlamdır yaw sana denk gelmiştir döküntüleri

Motosikleti
    Piaggio Carnaby 200 - Honda Wave 110i
    merhaba arkadaşım, geçen cuma günü ödemesini yaptım araya haftasonu girdiği için işlemler kaldı.. otosever bana siyah renkli wave 110i'mi yarın sabah teslim edecek.

almadan önce test etme şansım olmadı ama innova kullanmışlığım var. mantık ve performans aynı, innova biraz daha süratliymiş..

wave enjeksiyonlu, 1 LT benzin ile 57 KM gidiyor.

Bence en güzel yanı kullanılan malzemenin kalitesi, şöyle ki alet bir kere etli duruyor ve göstergeler olsun kullanılan aksam olsun göze bir hoşluk hissi veriyor. yamaha crypton gibi güdük kalmıyor yani..

biliyorsundur, honda avrupa'ya sattığı her modeli türkiye'ye getirmiyor. mesela bu aralar pek bir tutulan CB 125e modeli Asya ülkelerinde, Türkiye'de ve Ukrayna'da satılır. Wave ise Avrupa'da satışta olan bir model.. EURO 3 segmentinde ;-)

aldığım zaman önüne cam taktırmayı düşünüyorum, klasik cup'lar gibi tipsiz değil çünkü tatlı bir duruşu var.. hiç mi kötü yanı yok peki? var! arka çanta takman için eklenti demir kullanman gerekir ki beni rahatsız eden bir konu. motorun aero dinamiğini olumsuz etkilediğini düşünüyorum. sele altı bagaj ise anca 1 kilo pirinç alır, o derece küçük..

deposu 3,7 LT.. başka..... valla yarın teslim alayım, biraz kullanıp sana ekstra bilgi vermeye çalışırım..

kal sağlıcakla....

not: biraz bekliycem demişsin.. yalnız otosever'e 4 tane gelmişti ve 3'ünü zırt diye satmışlar.. ben 3.ydüm, kalan son wave'i ne yaptılar bilmem ama satışı hızlı bir alet.. diğer bayilerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.. bence gitmeden önce bir ara bayiyi var mı yok mu diye sor, boş yere gitme..

Motosikleti
    Honda Wave110i
    Alıntı Ozzycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşım, geçen cuma günü ödemesini yaptım araya haftasonu girdiği için işlemler kaldı.. otosever bana siyah renkli wave 110i'mi yarın sabah teslim edecek.

almadan önce test etme şansım olmadı ama innova kullanmışlığım var. mantık ve performans aynı, innova biraz daha süratliymiş..

wave enjeksiyonlu, 1 LT benzin ile 57 KM gidiyor.

Bence en güzel yanı kullanılan malzemenin kalitesi, şöyle ki alet bir kere etli duruyor ve göstergeler olsun kullanılan aksam olsun göze bir hoşluk hissi veriyor. yamaha crypton gibi güdük kalmıyor yani..

biliyorsundur, honda avrupa'ya sattığı her modeli türkiye'ye getirmiyor. mesela bu aralar pek bir tutulan CB 125e modeli Asya ülkelerinde, Türkiye'de ve Ukrayna'da satılır. Wave ise Avrupa'da satışta olan bir model.. EURO 3 segmentinde ;-)

aldığım zaman önüne cam taktırmayı düşünüyorum, klasik cup'lar gibi tipsiz değil çünkü tatlı bir duruşu var.. hiç mi kötü yanı yok peki? var! arka çanta takman için eklenti demir kullanman gerekir ki beni rahatsız eden bir konu. motorun aero dinamiğini olumsuz etkilediğini düşünüyorum. sele altı bagaj ise anca 1 kilo pirinç alır, o derece küçük..

deposu 3,7 LT.. başka..... valla yarın teslim alayım, biraz kullanıp sana ekstra bilgi vermeye çalışırım..

kal sağlıcakla....

not: biraz bekliycem demişsin.. yalnız otosever'e 4 tane gelmişti ve 3'ünü zırt diye satmışlar.. ben 3.ydüm, kalan son wave'i ne yaptılar bilmem ama satışı hızlı bir alet.. diğer bayilerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.. bence gitmeden önce bir ara bayiyi var mı yok mu diye sor, boş yere gitme..

teşşekürler aga yorumun gerçekten güzel olmuş detaylarını 4 gözlede bekliyorum senden

sizin orlarda çok satılmıyordur bunlar... bizim burlarda adam tırla getirio 2 günde satıyor.. ee nede olsa ege bölgesi

neyse bi yerde okumuştum bazı kask tiplerini alıyor felan diyodu..o zaman fzla sallamışlar yaw bagaj için..yanlış hatırlamıyosamda kaynak hondanın sitesi olcaktı..diğer 2cisi wave heryerini elledim okşadım sağlamlık hissi veriyor..

1 lt= 57 km değerleride Türkiyede felan tek olması lazım

motorun geldiğinde bekliyorum seni burda aga...
    sende kal sağlıcakla

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------

önüne cam taktırdığımızda şehir dışı performansta düşüş oolmazmı aero dinamik yüzünden?...

ekranıda güzel yalnız innovanınki daha hoş ilk çalışmada 140 a vurup gelmeler falan filan :D :D lcd benzin göstergesi...bunada taksalardı onu iyi olurdu

Motosikleti
    rica ederim kardeşim, insanlık böyle günler için var..

yalnız istanbul konusunda şöyle yanılıyorsun.. bizde tamam fazla cup kullanılmaz ama dağ taş scooter, commuter.. yani herkes racing falan kullanmıyor.. çünkü trafik sürekli dur kalk halinde, çok yüksek devirli makineyle patlarsın.. wave ise emin ol istanbul'da da satar. innova sattı! wave cidden yakışıklı makine olmuş, tahminim sizinkiler aşık olur, crypton'un yüzüne daha da bakmazlar :-)

yok kardeşim, bagaj konusunda sallamışlar.. al bak bu linkte bazı resimler var, kendin gör http://www.doble.co.uk/new-motorcycl...10i-motorcycle

benden haber bekle kardeşim ;-)

Motosikleti
    Honda Wave110i
    rica ederim kardeşim, insanlık böyle günler için var..

yalnız istanbul konusunda şöyle yanılıyorsun.. bizde tamam fazla cup kullanılmaz ama dağ taş scooter, commuter.. yani herkes racing falan kullanmıyor.. çünkü trafik sürekli dur kalk halinde, çok yüksek devirli makineyle patlarsın.. wave ise emin ol istanbul'da da satar. innova sattı! wave cidden yakışıklı makine olmuş, tahminim sizinkiler aşık olur, crypton'un yüzüne daha da bakmazlar :-)

yok kardeşim, bagaj konusunda sallamışlar.. al bak bu linkte bazı resimler var, kendin gör http://www.doble.co.uk/new-motorcycl...10i-motorcycle

benden haber bekle kardeşim ;-)
    eyw. kardeşim saol yardımların için

innova devir konusnda az daha iyiydi o makina maksimum torkunu 3000 devirde veriyodu,125 lik makina için bence o devirde inanılmaz bir güç...ee hali hazırda devirde az olunca sürekli 1-2-3 arası vites atmıyosun hmn hmn yerde 2ci vitesle kullanma farkındalığı yaratıyodu...

bakalım wave nasıl olucak...crypton 80 km hızdan sonra dayanılmaz titreşim yapmaya başlıyor aynı çin malları gibi hatta zar zor ulaştığı 100km hızda insanı üzerinden atacak gibi

bu nasıl olacak bakalım inş innova ile arasında farkedilir bir fark yoktur güç ve hız konusunda...

seleside geniş sanırım az rahat birşeye benziyor..

bak burdada ne yazıyor Hondanın sitesinden

Wave 110i, 709 mm genişliğindedir ve 7,1 litre dahili saklama alanı içerir. Selenin kaldırılmasıyla ortaya çıkan bu bölme açık kaskların bazı tiplerini emniyetli şekilde saklamaya yetecek kadar geniştir.

komikler ya

link aşağıda

http://www.honda.com.tr/SeriesConten...i&page=tasarim

haberlerini bekliyorum kardeşim...

Motosikleti
    Kardeşim aldım!

Ama sabah teslim etti, işe gelene kadar 10 dakika sürdüm sürmedim bile.. Saat gibi bir gidişi var, gaza ivmelenmesi çok hassas ayrıca gidişi saat gibi! Yalnız ben genelde otomatik vites kullandığım için biraz saçmaladım geçişlerde.. Nasıl dost bir alet, beni üstünden atmadı. Şöyle sertçe bir silkeledi, 'tak lan vitesi' diye :-) geçişler çok kolay..

biraz benzin koymuşlardı.. dedim ya dün deposu 3,7 LT diye.. gittim benzinciye, dedim full'le.. 10 TL benzin aldı ve depo tamamen doldu :-)

klasik cuplara hiç benzemiyor.. ha ufak tefek bir alet ama ezik durmuyor.. hatta siyahı çok şekilli..

frenler manyak! zınk diye duruyor.. atik sayılır, scooter'la yaptığım gibi pek aralara dalmadım ama gideri var.. aralara rahat girersin.. yalnız sürat olarak 90'ı geçeceğini sanmıyorum.. rodaj bitsin görcez.

zincirler kabak gibi açıkta.. sürekli yağlaman gerek.. ben öyle yapcam yazık günah alete :-)

foto yükliycem de şu an işteyim.. fırsat bulunca atarım.. akşam iş çıkışı eve giderken anca adam gibi sürcem.. 10 dakikalık sürüşle anca bu kadar diyebilirim..

al ama! tam sizin oraya gidecek alet ;-)

Motosikleti
    Honda Wave110i
    Kardeşim aldım!

Ama sabah teslim etti, işe gelene kadar 10 dakika sürdüm sürmedim bile.. Saat gibi bir gidişi var, gaza ivmelenmesi çok hassas ayrıca gidişi saat gibi! Yalnız ben genelde otomatik vites kullandığım için biraz saçmaladım geçişlerde.. Nasıl dost bir alet, beni üstünden atmadı. Şöyle sertçe bir silkeledi, 'tak lan vitesi' diye :-) geçişler çok kolay..

biraz benzin koymuşlardı.. dedim ya dün deposu 3,7 LT diye.. gittim benzinciye, dedim full'le.. 10 TL benzin aldı ve depo tamamen doldu :-)

klasik cuplara hiç benzemiyor.. ha ufak tefek bir alet ama ezik durmuyor.. hatta siyahı çok şekilli..

frenler manyak! zınk diye duruyor.. atik sayılır, scooter'la yaptığım gibi pek aralara dalmadım ama gideri var.. aralara rahat girersin.. yalnız sürat olarak 90'ı geçeceğini sanmıyorum.. rodaj bitsin görcez.

zincirler kabak gibi açıkta.. sürekli yağlaman gerek.. ben öyle yapcam yazık günah alete :-)

foto yükliycem de şu an işteyim.. fırsat bulunca atarım.. akşam iş çıkışı eve giderken anca adam gibi sürcem.. 10 dakikalık sürüşle anca bu kadar diyebilirim..

al ama! tam sizin oraya gidecek alet ;-)

Hayırlı olsun kardeşim..kazasız belasız kullan..rodajda olduğundan fazla basma motor kendini tanısın bi..

rodajda olsaydı soracaklarım vardıda bitsin ondan sonra, motoru zorlatırcam sana bakalım nasıl tepkiler vercek,çok merak ediom..:-)

;
    -ne kadar koyuyoruz abi

---fulle gitsin ;)

---ne kadar yaptı?

-10 lira abi

işin eğlenceside orda zaten depo fulletir 10 lira ver...sonra 2 hafta benzin almaya gitme :D :D cubları seviyorum pinti motorlar hele bu pintininde pintisi

innova gibi sağlam,güçlü ve hızlımı:-)

yakında öğrencez onuda

zinciri keşke kapalı olsaydı açık olduğunu görünce bende çok üzülmüştüm..sürekli yağlamak gerekiyor,oda sıkıntı yaa

sana ihtiyacım var..şu ana kadar karşılaştığım ilk wave kullanıcısın değerinide bil haa

işten çıktığında kardeşim motoru al güzel bi gez..sonra detaylarıyla burda ol

senin kadar bende meraklıyım birde düşün daha motoruda almadım:-) çatlıcam resmen

Motosikleti
    Bende manyak gibi Gidip Crypton R alıcaktım tipinden sabah işe giderken gördüm bi wave ama sadece arkadan yok artık dedim almıslarmı motorun son hızı cok önemli 110 giderse iş görür ama 90 dan sonra yırtarsa zorlar o

Ozzyy Haylırlı olsun fotoları bekliyoruz.. Ege cub hastası.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)