Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Honda Wave 110i (Yeni 2012)

Motovento
    REKLAM ALANI
    mankind1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    Almayın protesto edin başka markaları alın Çinli alın daha iyi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    http://www.youtube.com/watch?v=0JXdK...eature=related" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">
    http://www.youtube.com/watch?v=0yOmpZAB6Qc
    Türkiye honda bu tarz modelleri getirse harika olur ama fiyatları uçuk olmazsa honda wave dash bu modeli hoş. Wave110i fiyatı 3850 yüksek innovanın satış fiyatına satıyor bu olmaz. Honda yeni wave
    110i getirmesi iyi olmuş ama eksik wave dash modelini getir.Türkiye honda biraz tasif

Motosikleti
    yok
    dün silifke honda bayisine sordum wave 110i nisan ayında gelecekmiş fiyat da 3800 gibi olacakmış plaka ile birlikte 4000 gayme enjeksyonlu az yakar diye alasım vardı ama o paraya apache de alabilirim kararsızım

quadro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda innova ANF125i
    wave 110 u motorcudaki katologta gördüm.. Çin malımı bilmiyorum ama innova kadar kaliteli görünmüyor.. 8 küsur Newton metre torku var innova da 10Nm tork vardı.. innova125i tayvan malıydı.. iyice inceledikten sonra gittim aldım acayip kaliteli motor.. Bu motorla dağa çıktım, bu kadar motordan bu kadar tork hayret valla, mecbur kaldım büyük bi hızla yol olmayan yerden takır tukur dağdan indim öyle ki kesin jantlar eğrilmiştir, amortisörler patlamıştır demiştim bana mısın demedi. Tekerlerde milim eğrilik olmadı, vidaların dökülmesi gerekirdi bi tanesi bile gevşememiş, ön tekerdeki tellerin diziliş şekli bile diğer telli jantlardan farklı, kıyaslayın göreceksiniz. İnnova ölüm gelecek bi motor değil, evladiyelik dediklerinden.. kapaklarını falan söküp iyice inceledim çok kemikli malzeme kullanmışlar, plastikleri, kaynakları, kullanılan vidalar bile çok profesyonel.. yağlanacak her yeri ayaklığı bile yağlanmış biçimde geldi çok kaliteli bir işçiliği vardı aldığımda.. Tekerleklerin sökülmesi takılması tamiratı hat safhada pratik, yanındaki avadanlıklar bile en az izeltaş kalitesinde ve beraber verilen avadanlıklarla motorun yüzde doksanını söker toplarsınız, o kadar benzinle o torkla o kadar yolu nasıl yaptığına hala inanasım gelmiyor.. Ben 3900e almıştım, motoru inceledikten sonra her kuruşu helal olsun diyorum. Arada sırada şehir içinde binerim diye almıştım şimdi üstünden inmiyoruz.. Eşim bile kendi kullanır oldu insanda hayranlık uyandırıyor.. Allah'tan zamanında almışım.. Artık satılmaması bir kayıp.. üzücü..
    Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı quadro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wave 110 u motorcudaki katologta gördüm.. Çin malımı bilmiyorum ama innova kadar kaliteli görünmüyor.. 8 küsur Newton metre torku var innova da 10Nm tork vardı.. innova125i tayvan malıydı.. iyice inceledikten sonra gittim aldım acayip kaliteli motor.. Bu motorla dağa çıktım, bu kadar motordan bu kadar tork hayret valla, mecbur kaldım büyük bi hızla yol olmayan yerden takır tukur dağdan indim öyle ki kesin jantlar eğrilmiştir, amortisörler patlamıştır demiştim bana mısın demedi. Tekerlerde milim eğrilik olmadı, vidaların dökülmesi gerekirdi bi tanesi bile gevşememiş, ön tekerdeki tellerin diziliş şekli bile diğer telli jantlardan farklı, kıyaslayın göreceksiniz. İnnova ölüm gelecek bi motor değil, evladiyelik dediklerinden.. kapaklarını falan söküp iyice inceledim çok kemikli malzeme kullanmışlar, plastikleri, kaynakları, kullanılan vidalar bile çok profesyonel.. yağlanacak her yeri ayaklığı bile yağlanmış biçimde geldi çok kaliteli bir işçiliği vardı aldığımda.. Tekerleklerin sökülmesi takılması tamiratı hat safhada pratik, yanındaki avadanlıklar bile en az izeltaş kalitesinde ve beraber verilen avadanlıklarla motorun yüzde doksanını söker toplarsınız, o kadar benzinle o torkla o kadar yolu nasıl yaptığına hala inanasım gelmiyor.. Ben 3900e almıştım, motoru inceledikten sonra her kuruşu helal olsun diyorum. Arada sırada şehir içinde binerim diye almıştım şimdi üstünden inmiyoruz.. Eşim bile kendi kullanır oldu insanda hayranlık uyandırıyor.. Allah'tan zamanında almışım.. Artık satılmaması bir kayıp.. üzücü..
    Egeli bu duyguyu çok iyi bilir...cup motorların tadı sanki oralarda bir başka...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    innova ve wave sahibi olan ve olacak arkadaslar icin http://www.youtube.com/watch?v=35TKl...eature=related benim hosuma gidiyor, belki sizde begenirsiniz, basit ama guzel uygulamalar
    nrkndmr bunu beğendi.

3500-4000 tl vermeye deger bir motor fakat kullanim sikliginiza ve amaciniza uygun baska motorlar da bulabilirsiniz. teknolojisi maliyeti cok farkli, mesela crypton ya da cb125e ile karsilastirma hatasinda hic bulunmadim. kar politikasi beni ilgilendirmiyor, almak zorunda degiliz cunku.

ben hondadan ucuz modeller de getirmesini de istiyorum, hepsi bu. dunya markasina ya da distributore buradan kufur etmek neyin ifadesi onu bilmiyorum mesela.

nrkndmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave110i
    adam yapmış valla,arka koltuk hiç fena değil hani..kendi açılanından
    bakma güzelim,atla gezelim

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    altindan daha karli, deger kaybi olmaz, kullanirken de kazanirsin, seni uzmez, benzini koklar, heryere gider,cikar. Gucu iki kisi ile her yere gitmeye yeterli, dag da cikar, sehirlerarasi da gider ama asil kullanim amaci sehirici is ev okul market falan, uzun yol tad vermez, dolmus otobus parasindan ucuza gelir

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

arka koltuktaki kaza aninda acil firlatma gorevi de gorurmus belki

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------

gozunden kacanlar icin
    http://www.youtube.com/watch?v=35TKl...eature=related

Motosikleti
    yok
    bu honda türkiye nebiçim bir firmadır fuarda tanıtılan modeller hala internet sitelerinde yok yaw bugün ayın 12 si bu ne rahatlık böyle

mankind1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CRF 250 L
    125 lik motor varken niye 110 a indiriyolar ,saçma Innova 125 lik gayet iyiydi belki alcaktık

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    innova ve wave sahibi olan ve olacak arkadaslar icin http://www.youtube.com/watch?v=35TKl...eature=related benim hosuma gidiyor, belki sizde begenirsiniz, basit ama guzel uygulamalar
    Adam Lunapark yapmış motoru

Motosikleti

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    honda iyice bizimle ta.ak geçmeye başladı devam honda devam allah cbf ler var yoksa türkiyede yaşıyacağın yok
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

Motosikleti
    Honda cbf 150 bursa honda fiyat tı 4350 adres http://www.durankardesler.com.tr/com.

Honda Supra x125 bu modeli türkiyede tutar sizce?.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

hondanın yurt dışında endonezyada satılan cub cbf farklı modellerini merak edenler buradan inceleyebilir.fiyatlarda orada uygun buraya gelse ne olur acaba ?

http://translate.googleusercontent.c...JXAwLiHB0v4nPw

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    uygun fiyat ( endonezya ) ---------- hop turkiyeye geldi, sonuc uygun olmayan fiyat

Motosikleti
    yok
    nerde bu wave gören duyan varmı hondanın sitesinde fiyatı bile yazmıyor ne bayierde motor var ne fiyatı soruyorum gelecek gelecek başka bi cevap yok

Motosikleti
    Honda Wave110i
    nisanın 17 sine geldik motor hala piyasada yok..nedir durum bilen varmı..yoksa cbye bir zam daha koyarak bunada yermi açmak istiyolar...gözünü sevdiğim innovası zamanında gidip almadım

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Mayıs 16 olmus daha motorun fiyatı belli deyil Nerdeyse 1 ay gecmis önceki msj a oranla neyse

3850 diye biliyorum bende fiyatını Bende keske zamanında İnnova alsaydım zamanında dedigim önceki sene bu sene almayı planlıyordum fakat kaldırdılar 2.elleri 5000 de 4000 tl istiyorlar

Bu fiyatı vermem gider crypton alırım diyen arkadaslar Torku+enjeksiyonu cryptondan cok + olarak cryptonda yeni zamla 3.200 oldu

Bizim Ülkemize gelen Honda Wave110 Hd modeli

Bu videoda olan ise Honda Wave110 Fi modeli

http://youtu.be/0kukGiHGLao
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Honda Wave110i
    pederi kandırabilirsem innova aldırcam..ayın kaçı oldu wave ortada yok...nerde bunlar anlamadım gitti...bilende yok galiba...

Motosikleti
    Honda Wave110i
    fiyatı belli olmuş.3850tl beyler

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)