beyler motorlarınızdan bi km alalım..topik ölmüş can gelsin
benimkisi 21978 kmye geldi tık yok :D ciğerleri ilk günkü gibi :D
beyler motorlarınızdan bi km alalım..topik ölmüş can gelsin
benimkisi 21978 kmye geldi tık yok :D ciğerleri ilk günkü gibi :D
An itibarı ile 24 bin kilometrede lastik ve yağı hariç sadece direksiyon bilyalarını değiştirdim,oda gezdiğim yerler nedeni ile
Hala orjinal buji ve hava filtresi,bir gram toz yok
15860 km hala canavar gibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-muhendisten-honda-wave-110i-orijinal-servis-bakimli-masrafsiz-273214442/detay/
Arkadaşlar motorumu satıyorum.
arkadaşlar merhaba benim motor 16.000 km ye yaklaştı. maşallah bu güne kadar periyodik bakımlar dışında sadece zincir masrafı çıkardı bana oda normal ben hiç bakmadım
şuan stop etme sorunu yaşıyorum, ama eksi 5-6 derecede bile sorunsuz bindiğim asla stop etmeyen motor bu sıralar kaldı ki şuan konya da havalar ortalama 12-18 derece arası ilk çalıştırmada 15 20 saniye sonra stop ediyor. ustama gaz ayarını yaptırdım fakat bir türlü sorunu çözemedik. malum makine enjeksiyonlu o sebeple rölanti ayarı filanda yapılmıyor. yalnız belli bir süre kullanımdan sonda stop etmiyor. sadece ilk çalıştırmada. ve havalarla alakası yok bu sorun daha önceden hiç başıma gelmedi. son çare olarak enjeksiyon sökülüp bakılacak ama önce sizlere danışmak istedim. aynı sıkıntıyı yaşayan, çözümü olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlardan fikir yada yardım bekliyorum.
şimdiden hepinize çok tşk ederim.
Herkese selam ... 17500 km'de hala canavar hala canavar ....
Herkese Merhaba Arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak, 2 motor arasında kararsız kaldım. Sizin fikirlerinizi almak benim için çok önemli... Benim bi tamircim var o bi gazeteciden honda wave 110i almış ama km 50000 civarı ve motor yağ yakıyor. Tamirci bana bunun 800-900 tl lik masrafı olduğunu söyledi. Ama motora bu haliyle de bindim motor 2. viteste yüksek devirde bile titreşim çok az ve ben gaz verdikçe asılıyor neyse sorumu sorayım acaba tamirci bunu yaptıktan sonra ben bu motoru alsam mı yoksa sıfır Rks Jaguar 100 modelini mi alsam bilemedim. Fikirleriniz benim için çok önemli teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar,
işe gidip gelmek için km 20-30k arası kırmızı temiz kazasız bir wave110i arıyorum. İlgilenen olursa özelden mesaj yazmasını rica ederim.
Benim motor 23000 de daha buji değişmedi lastik taktirdim ön kalin geldi ön lastik arkaya olurmu?
Teşekürler Anlas lastik kullaniyorum orjinal lastiğinden biraz daha iyi Sizin kullandiğiniz lastikler nedir? Daha düzgün lastik bulabilirmiyiz acaba
arkadaslar surayı biraz canlandıralım, güncel km alalım aktif olanlardan
20.900 km benim paşa.
Benim karakaçan da 8.500 km olmak üzere.
Benim 25000km de çok memnunum 2 motorum var crf 250 rally wave yi şehir içinde kullaniyorum uzun yolada gittim günlük 500km gibi defalarca sorun çikartmadi rally yi satarim wave yi satmam mükemmel motor
merhaba arkadaslar tertemiz honda wave 110i motorumu satılığa çıkardım ilgilenen olursa linki aşağıdadır, saygılar...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-temiz-honda-wave-110i-519740550/detay/
ilan no: 519740550
Şu an kullanmakta olduğum Wave, benim 3. Wave 110i motorum. 2013 yılında aldığım ilkini 2014'de sattıktan sonra çok pişman oldum daha ertesi günü ve gidip aynı motordan bir tane daha aldım. 2015 yılında ilanlarda daha 1000 km'de bir Wave daha buldum ve gidip onu da aldım. Bir süre iki Wave motorum oldu ve sonra daha yüksek km'li olanı sattım. Bu arada, aralarda başka motorlarım daha oldu ama Wave cidden çok keyifli, masrafsız, kara gün dostu bir motosiklet. 2. Wave motorumu Nazilliden, 3. Wave motorumu da Tarsustan alıp binerek Ankaraya getirdim. Yaptığım en keyifli yolculuklardandır her ikisi de. Herkese selam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)