resim yüklemeyi tekrar deneyeceğim...bilgi için teşekkürler..
video çekmek içinde hafta sonunu bekliyorum...
arkadaki artçı fazla ağır olmadığı sürece son hızda bir değişiklik olmuyor...tabi arkada 100 kg biriyle son hızı göremeyiz(denendi max.90km)...video çektiğimde göstericem ama hafif bir arkadaş bulmam gerekir,video içinde uygun bir yol...
2800 km geçmiş bulunmaktayım...düz yolda 105 civarı gibi yapıyor,kafanı eğdiğin andan itibaren motor 10 km kadar ivmelenme kazanıyor...ben en son 120 çizgisini dayanmasına milim kala kesicisine yakalandım...motoru tutan birşey var daha fazla basmanıza izin vermiyor...ve hep aynı devir civarlarında bunu yapıyor...yani düz yoldada 115in az fazlası,yokuş aşağıda 115in az fazlası...dimdik yoldan aşağı salın o hızı geçemez...engel var
gidenler bilir...selçuk tarafından kuşadasına giden anayol bazı yerlerinde rampalardan oluşuyor...orda son gaz arkamda kuzen (100 kg civarında) 70-75 km arasını geçemedim...110 cc olduğundan arkasındaki kişiden çok etkileniyor...sonuçta 6 kw lik bir motor..
motor görünümü bana göre hoş başkasına göre kötü gelebilir...tercih meselesi,zevk meselesi ben seviyorum motorumu..
yalnız bir dahaki sefere yazı ile değil resim ve video ile gelicem...
ozzycan;
kardeşim benmki 2500kmyi tepeli çok oldu hala biniyoz..daha değiştirmedik...vakit olmuyor ya..değiştircem bende...castrol 10 40 düşünüom..tavsiyen nedir bea? :-)geçende yağ çıbığını kokladım..yağ kendinden geçmiş pis kokuo :D rengide karamel rengi aldı...ama kaygan hala iş görür yağıda eksilmemiş...
murat yağız;
aynen hacı hafta sonu gelsin yalıyacam..
evet vites geçişleri sert..ama ben o sesi seviyorum sağlamlık hissi veriyor..çat çut :D
yalnız kronik bir sorunu yok benimkinin...diğer motorum kronik astım hastasıydı...
wavem sayesinde ondan kurtuldum...ama zevkli cihaz ya...birde lastik iyi olsaydı...tadına doyum olmazdı