Haziran Ayının 7.Gününü Geçsin Motoru İade Edeceğim ve Tüketici Haklarına Doğru Yol Alacağım. Zaten Hukuk Birimi ile Görüşeceğim 2 Ay Geç Geldi Diye İlk 2 Taksiti Alamayacaklar.
Bu tepee ler 6 ayda dökülmeye başlamazlar degılmı ya
Yok artık bu kadar takmayın bunları kafaya, asya,kanuni,mondial,kuba,arora gibi bazı firmalar artık biraz daha kaliteli ürünler çıkarıyor. Eskisi gibi dandik değiller. 2 Yıl garantisi var baktın dökülüyor verirsin garantiye sağlamını gönderirler ama böyle bişey olacağını hiç sanmam.
Bir cevap Varmı arkadaşlar ?
Tepeeyi boşuna kimse beklemesin Temmuzda geliyor stoklara ben Evkur'dan iptal ettirtim. Rx Modeli için pazartesi günü kargo bilgisi alacam son 5 güne gelirse motoru satın alırım gelmezse Asya motordan vida dahi almam.
Bu kadar saçma bir firma görmedim yıllın yarısı bitti motorların hiçbiri piyasada yok.
Cidden mi ya? poffff
Aynen öyle hocam, anlaşılan ben ninja 250ra yönelecem başka şekilde artık olmuyor.
aynısı geçen yıl honda cbr250r da da oldu. kaç ay bekledi insanlar. şimdi honda ya kızan kaldımı?
adamlar bi tarih vermişler ve o tarihe uymuyorlar değilmi? boşverin canımızı sıkmaya değmez. geldiğinde bakarız yakından beğenirsek alırız. beklemeye zamanımız yoksa başka alternatifleri değerlendiririz.
emin ol seneye bu ve daha fazlası gecikmeden dolayı kimsenin aklında birşey kalmayacak.
Yok hocam ben kolay kolay unutmam, benim gözümde bitti bu firma sabırlıyımdır ama bu kadarda olmaz. 2 aydan fazladır motorsuz bekliyorum. Artık asyadan vida dahi satın almam. Bence kimsede almasın, hondanın bunu yaptığını bilmiyordum, honda zaten gözümde kalitesiz bunu duyunca şaşırmadım.
Ben yarın gidip bir konuşayım buradakı bayii ile ya öylemiymiş gercekten diye
4 Gün kaldı mayıs bitimine haziran ilk haftası diyen asyayı görecez şimdi.
Ben dün gittim konuştum evkur ile. Haziranı 10unda teslim edeceklermiş.
Katalokta Haziranda stoklarda yazıyordu. Belkı Trabzon içindir o
Buradaki evkurda da haziran yazıyordu şimdi temmuz 15 diyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)