İnşallah erken gelir, burada tam 4 kişi satın alacakmış motordan iptal ettirenler olmuş geç gelecek diye. Extradan Kawasaki Ninja 250R satın alırsak, İstanbul'dan komple Antalya'ya kadar heryeri gezmeyi düşünüyorum.
İnşallah erken gelir, burada tam 4 kişi satın alacakmış motordan iptal ettirenler olmuş geç gelecek diye. Extradan Kawasaki Ninja 250R satın alırsak, İstanbul'dan komple Antalya'ya kadar heryeri gezmeyi düşünüyorum.
Yarın Trabzon'da motor fuarı var Asya var içinde 30 model ile gelmiş yeni modeller büyük ihtimalle orda olacak motoru gidip inceleyip resimlerini daha detaylı olarak burada paylaşacağım.
Hocam bari söyle gitmişken erken getirsinler nedir bu böyle
Arkadaşlar fuar değilmiş evkur Trabzon'da ikinci mağazayı açmış Yomra'da. Roadwin 250r vardı, malesef ne tepee ne de diğer modeller yoktu. Roadwinin baya resmini çektim ve kaliteli resimleri. Roadwin başlığında paylaşacağım
Aynen devam
Son 2 hafta daha beklerim, motor gelmezse motorsuz geçen 2 ayımı asyanın fabrikasını dağıtarak beklememiş sayarım
Motorlar 2 ayda geliyorsa yedek parça lazım olduğunda kaç ayda gelir acaba
Hiç sormayın acaba ne olacak parça konusuda böyle gecikirseler motoru aldığım gibi satarım.
benim bildiğim haziran başında gelecek motosikletler.
Bu linkte paylaştım
http://www.motosiklet.net/forum/supe...t=#post2683393
Yahu sonuçta kul yapımı arkadaşlar belkide gerçekten haklılardır bılemeyız ama bıldıgım tek şey motorsuz günler geçmıyor . Bu ay sonunda gelecek diye hondamı satmıştım sımdı yaya kaldım
Harbi hocam aynen bende mh125i sattım hemde sıfır fiyatına geldi ama 2 aydır motorsuz dolanıyorum. Yanımdan her motor geçince sattığıma pişman oluyorum.
Aynı duyguları paylaşıyoruz o kadar özeniyorum ki geçen motorlulara insan kaybetmeyınce anlamıyor elındekının degerını
Aynen 125 cc diye düşük geliyordu birde piyasadaki motorları görünce içimden diyorum ki benim motor olacaktı şimdi motor görecekti millet motosiklet nedir diye ama işte gitti
Acaba haziranın ortasında felanmı getirecekler yoksa başındamı
Haziran ilk haftası başlayacaklar dağıtıma en kötü 7sinde burada olması lazım. En kötü 20 gün var. Gelmezse mahkemeye verebilirmiyiz ürünü aldık 2 aydır zaman kaybı var diye? Sonuçta tüketici hakları var ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)