Hyosung Karion (RT125) bigfoot {resimli}
Reklamlar
-
13 Ağustos 2009, 12:58
Merhaba arkadaşlar,
Camı düşen arka sinyali komple değiştireyim, yeni sinyal alayım dedim. Dün bir St-Kanuni bayisini aradım.
Hyosung rt-125'e St-kanuni sinyali uyar mı bilmiyoruz dediler ilk olarak. Ben yine de fiyat istedim. Tek taraf 75TL (kdv dahil) şeklinde cevap aldım... (Ellerinde de yoktu.)
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 15:41
Arkadaşlar ben 2 yıllık rt 125 kullanıcısıyım. Motor gerek görüntü gerekse yürüyen aksamı ile çok iyi tasarlanmış ve kaliteli malzeme kullanılmış. Yanlız hız konusunda biraz vasat. 100 e vurdummu titremeye başlıyo. Başlangıç veya yavaş sevenler için ideal. Parça konusunda global ve kuralkan size yardımcı olabilir.
-
17 Ağustos 2009, 15:45
benzin deposu üzerine sonradan konmuş gibi sanki
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
17 Ağustos 2009, 21:45
alketas adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben 2 yıllık rt 125 kullanıcısıyım. Motor gerek görüntü gerekse yürüyen aksamı ile çok iyi tasarlanmış ve kaliteli malzeme kullanılmış. Yanlız hız konusunda biraz vasat. 100 e vurdummu titremeye başlıyo. Başlangıç veya yavaş sevenler için ideal. Parça konusunda global ve kuralkan size yardımcı olabilir.
Global hala var mı? nasıl ulaşacağız onlara???
-
17 Ağustos 2009, 22:36
alpher81 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Camı düşen arka sinyali komple değiştireyim, yeni sinyal alayım dedim. Dün bir St-Kanuni bayisini aradım.
Hyosung rt-125'e St-kanuni sinyali uyar mı bilmiyoruz dediler ilk olarak. Ben yine de fiyat istedim. Tek taraf 75TL (kdv dahil) şeklinde cevap aldım... (Ellerinde de yoktu.)
SINYAL, ARKA SOL GT250-GT250R-GT650-GT650R-RX125D-RX125SM-RT125D
https://www.kuralkan.net/B2C/UrunKatalogu.aspx
68,74 TL
evet pahalıymış, ben olsam başka birşey uydurmaya gayret ederdim diğer markalardaki crosslara bakmak lazım belki de
hatta kanuni enduro'nunkini uydurabilirsen 18,02 TL
ARKA SINYAL SAG ENDURO
https://www.kuralkan.net/B2C/UrunKatalogu.aspx
-
17 Ağustos 2009, 22:47
polo34 adlı üyeden alıntı
uydurabileceğimi buldum sanırım.. daha da ötesi sadece kendime değil. sanırım ithalatına geçeceğim...
-
18 Ağustos 2009, 00:02
alpher81 adlı üyeden alıntı
uydurabileceğimi buldum sanırım.. daha da ötesi sadece kendime değil. sanırım ithalatına geçeceğim...
Ortağız hee
-
18 Ağustos 2009, 02:06
-
19 Ağustos 2009, 04:57
-
26 Ağustos 2009, 02:30
-
26 Ağustos 2009, 02:48
arta tekere bittim ben,
tam benim motorlukmuş...
-
şunun bi de 250sini yapsalar olmaz mı ya.. eşi yok yükseltemiyoruz. :D
-
rt125
merhaba ben yeni başlayacağım.. rt 125 çok iyi ve sahibinden de 2008 model sıfır 4900 buldum almayı düşünüyorum ama bana bugün bir s&t kanuni bayisi karbüratörlü olduğundan parça sıkıntısı yaşarsın dedi..ne dersiniz ? yardım bekliyorum..kafam karışık.
-
Dostum rahatlıkla alabilirsin... Karbüratör sıkıntısı yaşamassın... neden ? çünkü Mikuni marka karbüratör kullanıyor bu motor ve biraz araştırırsan zaten bu karbüratörün piyasada oldukça kullanıldığını görüceksin... zaten sorunsuz bi motor...
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
01 Kasım 2009, 01:52
star69 adlı üyeden alıntı
merhaba ben yeni başlayacağım.. rt 125 çok iyi ve sahibinden de 2008 model sıfır 4900 buldum almayı düşünüyorum ama bana bugün bir s&t kanuni bayisi karbüratörlü olduğundan parça sıkıntısı yaşarsın dedi..ne dersiniz ? yardım bekliyorum..kafam karışık.
Hyosung'un yılan hikayesine dönen durumunu gördükten sonra onlar herşeyi diyeceğine inanırım.
Yanlış yere soru sordugunu düşünüyorum.
Ama parça bulmaktan ziyade parça fiyatları konusu gerçekten sıkıntılı.
Şuan egzantrik gergisi ve zinciri sıkıntısı yaşıyorum ki. Harley davidson için parça arar gibi fiyatlarla geliyorlar bana..
Yukarıda okursan ST bana tek sinyal için 75TL dedi... Kiloyla satılan cin malı sinyallerden alıp taktım. (Bana ST sinyaller size uymayabilir demişlerdi bi de...)
Çok farklı ve keyifli bir motor. Sayımızın azlığından dolayı yaşadığımız problemlere rağmen, değiyor bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:48 ----------
Bir haftasonu RT'ler toplanalım diyorum ben. Hiç çıkmazsa RX'ler de gelsin
-
19 Kasım 2009, 20:49
Ben tüm keyfinin sizin düşkünlüğünüzle doğru orantlılı olabileceğini söylerim... Sonuçta parçaları kuralkan dan almak zorunda değiliz,e-ticaret yolu ile de alınabiliyor rahatlıkla ...
Bi memnuniyetsizliğim olmadı şu ana kadar... Sağlamlık açısından Japon motorlarından eksiği yok... ;)
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
01 Aralık 2009, 11:12
Selam arkadaşlar,
Bu aralar bir motorsiklet alacağım fakat bir türlü karar veremiyorum. Bana tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim. Sanırım önümde iki seçeneğim var
Hyosung 125 RT
Derbi Senda Supermoto
Sizce hangisini almalıyım. Derbi yamahanın motoruna sahip Türkiye'ye getirilmiyormuş artık ama ben birtane buldum. Ne dersiniz mantıklısı ne olur?
1) Derbi Senda R 125
2)Yamaha MT 07
https://www.facebook.com/yamahamt07tr
-
07 Aralık 2009, 05:17
Eğer Karion düşünmüyorsan dtr 125 lere bi bak derim , özellikle Exup turbo olan modellerine ;)
Yada yamaha xt 125 e bi göz at , senin derbi ile hemen hemen aynı...
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
07 Aralık 2009, 09:42
bunlar crros mudur nedir ben tam bilmiyyormda genelde dağlarda çamurlarda kullanılıyo galiba çamurlugu niye tekere yapışık oızmn hemen çamur dolmazmı herşey güzülde o ön çamurluk işi bzuyo
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
12 Aralık 2009, 05:36
arkadaşlar merhaba ben de ilk motorum olarak rt 125 düşünüyorum, st lerin maalesef 2. elleri yok gibi bişey bulamadım, ancak eskişehirdede bu motoru bulamadım, şehir dışından getirmek benim için imkamsız gibi şu an için. ayrıca hyosung alırsam parça konusunda acaba çok sıkıntı yaşarmıyım diye korkuyorum forumu okuyunca biraz daha korkmaya başladım açıkçası. eskişehirde olupta bunu kullanan varmı acaba aranızda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler