Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Hyosung Karion (RT125) bigfoot {resimli}

REKLAM ALANI

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Yedek parça hakkında hiç bilgim yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar.RT 125 Karion aldım yeni.Yedek parça bulmam gerekiyor nerelerden temin edebilirim acaba ?
    s&t ve global e baktinmi arkadasim

karacivciv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx125+gts250+660 tenere(az kaldı)
    Herkese selamlar.RT 125 Karion aldım yeni.Yedek parça bulmam gerekiyor nerelerden temin edebilirim acaba ?

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.bende almayı düşünen biri olarak ne kadara aldığını merak ediyorum.ayrıca kanuniden direk elden alamayıyormuyuz parçalarını,uyuyor mu?

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    merhaba arkadaslar bence motor guzel ama arka teker sekılı bozuyor bu makınyaı alacaksın bır cross lastıgı atacaksın makına sper olur kanımcaaaaa

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    benim de zevkime hitap etmiyor.zevkler ve renkler tartişılmaz tabi

bu motorlar yol tutuşu hızı hızlanması gibi şeyler hakkında biligis olan varsa paylaşa bilirmi?????

Motosikleti
    VFR-800
    sanırım kimsenin bilgisi yok...

lütfen bi kullanıcı teknik destek versin.. saygılar
    [COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]

çok arzu ettiğim bir motosiklet
    sahiplerine hayırlı olsun .

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bende rx 125 sm var, 14.5hp olan supermoto versiyonu, acemi olduğum çok detaylı şeyler söyleyemeyeceğim, titreşimi beni yormadı, yok gibi birşey zaten, gerçi max 75 km/h yaptım o da bugün boğaz köprüsünde, çok da rüzgar vardı, motor 120-130 yapıyormuş, o zamanki titreşim ne olur bilmiyorum, ben acemi olduğum için şimdilik böyle, konforu tamam, lastikler kalın, oturma sürme pozisyonu rahat, enduro işte, yüksek olduğundan rüzgar etkiliyor, ivmelenmesi bana iyi gelmedi, gerçi ben motoru devirli kullanmıyorum, sakin kullanıyorum, aynı sürüş tarzıyla 650cc lik bir makina kullanmıştım, gazı açınca makina uçuyordu, çok tırsmıştım, benim makina traktör gibi bana gelmişti, kolay kolay bozulmayacak, vidaları dökülmeyecek, yolda bırakmayacak bir motor olduğunu bir ustadan öğrenmiştim, alırken kısıtlı bütçeme uygun sağlam ve güven verici bir şey istiyordum, güç ve motor tarzı 2. planda kalmıştı bu sebepten ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 PM ----------

https://www.kuralkan.net/SiteLogin.a...2fDefault.aspx

buradan siparişi ve ödemesini yapabilirsiniz, ürün size en yakın servise gönderiliyormuş diye duymuştum ama size tavsiyem içinde bir sürü satılık motoru olan büyük bir kanuni servisine gitmeniz şeklinde olacaktır, önce orada muadil parça ararlar, bulamazlarsa beraber siparişi verebilirsiniz, bir sürü kanuninin motor çeşidi var, hatta bazı servisler kanuni yanında mondial ve tvs de satmaya başlamışlar, yani birinin bir parçası uyma olasılığı var diye düşünüyorum yeter ki doğru dürüst güven verici bir yere gidin ...

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    yedek parça yokluğuna ve pahalılığına son verilmezse ne kanuni'si ne hyosung'ı kalır...
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    bende yakıdan inceleme fırsatı yakalıdım bu motoru.Ne yumurcak bişy öyle.Plajda,kumda bir gidişi var koca arka patileriyle
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    hyosung rx 125 sm/rt 125/rx 125 fren maneti 20 tl + 10 tl kargo = 30 tl +5 tl takma işçilik alınacak

kanuni bilmemne modeli uyduruldu, 7 tl+ 5 tl işçilik = 12 tl

uydurulamasaydı hem kargolama için zaman kaybı olacaktı hemde ben kazık yediğimi düşünerek üzülecektim, egzoz yanılmıyorsam 1000 tl üzerindeydi, onu da uydururum birşey olursa, parça fiyatları konusunda ne desen haklısın, ama diğer japonların parça fiyatları da pahalıymış, cbf150 çok ucuzken cbr125inkiler pahalı olabiliyormuş

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosung rx 125 sm/rt 125/rx 125 fren maneti 20 tl + 10 tl kargo = 30 tl +5 tl takma işçilik alınacak

kanuni bilmemne modeli uyduruldu, 7 tl+ 5 tl işçilik = 12 tl

uydurulamasaydı hem kargolama için zaman kaybı olacaktı hemde ben kazık yediğimi düşünerek üzülecektim, egzoz yanılmıyorsam 1000 tl üzerindeydi, onu da uydururum birşey olursa, parça fiyatları konusunda ne desen haklısın, ama diğer japonların parça fiyatları da pahalıymış, cbf150 çok ucuzken cbr125inkiler pahalı olabiliyormuş
    1450 tl bu fiyata özel egzost yaptırılır nerdeyse ..Tamam firmalar yedek parça fiyatlarını kazanmak için yüksek tutarlar amma velakin kanuni suyunu kaçırmış bana göre ....hani çıksa bir yetkili dese ya bundan bundan dolayı fiyatlarımız budur 3 ayda bi ....kırık çamurluk bile getirtemeyecek kadar boş bir firmayız dese bizde eywallah diyelim, motor güzel verdiğin paraya değerde işte ondan sonrası sorun .Ben malımı sattım gerisi zaten boş vizyonu var galiba kanuni de..
    Two Against the World

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Arkadaşlar RT 125 i aldım 4 ay kullandım sürüşü yavaş ama çok keyifli bir motor fakat genede kimseye tavsiye etmiyecegim çünkü yedek parça die bişe yok !!! kanuninin de yeni getirdigi S&T RT 125 in motoru yag sogutmalı oldugu için eski modellerle uyuşmuo.Ayrıca 125 cc lik bir motosikletin egzost una 1450 lira fiyat biçen bir zihniyetin motorunu alırmısınız o da size kalmış; ben satana kadar akla karayı seçtim...
    Born To Be wild,Live to Ride...

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC

Her köfteye maydonozzzz

Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Yedek parça hakkında hiç bilgim yok.
    Madem yüzme bilmiyordun! işin neydi ağaçta
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

Motosikleti
    VFR-800
    buradan şu sonuç çıkartabiliyorum,

alanlar aldığına pişman

alıpta satanlar kendini şanslı hissediyor

bunun sebebi sadece parça sıkıntısı yüzünden mi: yoksa kullanım rahatsızlığından mıdır?

piyasada hiç hava filitresi, yag, buji bulunmuyor sanırım.... hani motorun çalışa bilmesi için sadeece benzin yetersiz kalıyor. periyotlara göre parçaların değişmesi şart

misal debriyaj balatası gibi... bu parçalarda sıkıntı yaşanıyorsa bende almaktan vaz geçeceğim bu gidişle
    [COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende rx 125 sm var, 14.5hp olan supermoto versiyonu, acemi olduğum çok detaylı şeyler söyleyemeyeceğim, titreşimi beni yormadı, yok gibi birşey zaten, gerçi max 75 km/h yaptım o da bugün boğaz köprüsünde, çok da rüzgar vardı, motor 120-130 yapıyormuş, o zamanki titreşim ne olur bilmiyorum, ben acemi olduğum için şimdilik böyle, konforu tamam, lastikler kalın, oturma sürme pozisyonu rahat, enduro işte, yüksek olduğundan rüzgar etkiliyor, ivmelenmesi bana iyi gelmedi, gerçi ben motoru devirli kullanmıyorum, sakin kullanıyorum, aynı sürüş tarzıyla 650cc lik bir makina kullanmıştım, gazı açınca makina uçuyordu, çok tırsmıştım, benim makina traktör gibi bana gelmişti, kolay kolay bozulmayacak, vidaları dökülmeyecek, yolda bırakmayacak bir motor olduğunu bir ustadan öğrenmiştim, alırken kısıtlı bütçeme uygun sağlam ve güven verici bir şey istiyordum, güç ve motor tarzı 2. planda kalmıştı bu sebepten ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 PM ----------

https://www.kuralkan.net/SiteLogin.a...2fDefault.aspx

buradan siparişi ve ödemesini yapabilirsiniz, ürün size en yakın servise gönderiliyormuş diye duymuştum ama size tavsiyem içinde bir sürü satılık motoru olan büyük bir kanuni servisine gitmeniz şeklinde olacaktır, önce orada muadil parça ararlar, bulamazlarsa beraber siparişi verebilirsiniz, bir sürü kanuninin motor çeşidi var, hatta bazı servisler kanuni yanında mondial ve tvs de satmaya başlamışlar, yani birinin bir parçası uyma olasılığı var diye düşünüyorum yeter ki doğru dürüst güven verici bir yere gidin ...

Rx125 sm değil 130,110 görsün öp başına koy.Bence şehir içi rahat ama biraz uzun mesafede çok yoruyor.(En azından beni yoruyordu.)Zanedildiği kadarda süper kuvvetli bir motor değil neticede 125lik zaten fazla birşey beklememek lazım.Bütün hyo.ların lastikleri (650likler haricindekiler) çok kötü bence ilk iş lastik almak lazım tabii rt125 kariona araka lastik nereden bulunur açıkçası merak ediyorum.Rt kullanıcılarından arka lastiğin değiştirmiş olan var mı?

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı superzzt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rx125 sm değil 130,110 görsün öp başına koy.Bence şehir içi rahat ama biraz uzun mesafede çok yoruyor.(En azından beni yoruyordu.)Zanedildiği kadarda süper kuvvetli bir motor değil neticede 125lik zaten fazla birşey beklememek lazım.Bütün hyo.ların lastikleri (650likler haricindekiler) çok kötü bence ilk iş lastik almak lazım tabii rt125 kariona araka lastik nereden bulunur açıkçası merak ediyorum.Rt kullanıcılarından arka lastiğin değiştirmiş olan var mı?
    Yoktur olsa da lastik yok bridgestone'u arayacaksın belki o zaman getirtebilirsin ki onlarında belli bir dönemleri oluyor 6 ay da bir sanırım...
    Two Against the World

Motosikleti
    VFR-800
    debriyaj balatası die mekanik parçayı soruyordum fakat lastik bile başlı başına dertmiş

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı BHTYR_VFR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    debriyaj balatası die mekanik parçayı soruyordum fakat lastik bile başlı başına dertmiş
    Sorun lastik olsun en azından ilgileniyorlar ve getirtebiliyorlar ama mekanik ile ilgili bir sorun oldumu artık uyuşan parçalara yöneliyorsun , kılavuzda da yazıyorlar orjinal parçaları kullanmak makinanızın ömrünü uzatır gelde küfür etme....Bir bulabilecek orjinal parçaları !!!!
    Two Against the World

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler