Hyosung Karion (RT125) bigfoot {resimli}
Reklamlar
-
101010 adlı üyeden alıntı
Çok güzel. Bi' kaç tur binebilir miyim?
Ama sadece bir kaç tur fazlası olmaz
Senin motorundan daha eğlenceli
Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı
güle güle kullan kardeşim
Eyvallah hacım sağol.
ver gazı... ver çoşkuyu
Reklamlar
-
UNdocab adlı üyeden alıntı
Ama sadece bir kaç tur fazlası olmaz
Senin motorundan daha eğlenceli
Eyvallah hacım sağol.
:D Bi' tur bi kaç şehir turlarım o zaman.
-
Sevimli bir arkadaş
-
Dün 120km yol yaptım. Çok eğlenceliydi :-)
-
Moderatör
2007 model
2008 trafik çıkışlı.
İlk sahibinden 13bin km de. Sadece güneşli havalarda binilmiş fabrikadan çıktığı gibi :-)
2015 desem herkes inanır o kadar temiz.
Sahibi ingiltereye gitmiş kullanan buradaki arkadaşıydı o da yılda bin km var yok.şimdi büyük motor alacakmış
İhtiyaç fazlası olunca 3250 ye bıraktı. Ben hiç fiyat söylemedim.
Normalde elini öpene 4.500tl ye satarsın :-)
Elini öpmem, elimi öpersen 2.999 TL veriim? (Hatunlarda felaket işe yarıyor bu küsürat taktiği )
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Military tarza ne güzel bişi olur bundan, yapsana
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Yapma niyetiyle aldımda motor o kadar yeni ki orj boyasını bozmaya kıyamıycam gibi :-)
-
Moderatör
Yapma niyetiyle aldımda motor o kadar yeni ki orj boyasını bozmaya kıyamıycam gibi :-)
Yahu sen bari yapma. 98 Model SLR 650'nin orjinal boyasını mis gibi bozdum. Herkes bana beyinsiz muamelesi yaptı.
Arkadaş, evini de boyama o zaman ölene kadar, orjinal kalsın. Hatunlar da saçını boyamasın orjinal takılsın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Alışmış kudurmuştan beterdir.Bekle 3 4 hafta sonra dalarım motora.şuan 650 de modifiyede yürür motorum olsun :-)
Şimdi yalova köfteci yusuftayım maksat motoru gezdirmek :-P
Dün o kadar uğraştım selesini sökemedim.
Allah rızası için biri söylesin bunun selesi nasıl açılıyor.
Motorun yağ dışında ilk bakımını ben yapıcam. Dün hava filitresini yıkadım, karbüratör pislik dolu ama seleyi kaldıramayınca çıkaramadım.
En kötüsü boktan bi servis buna yanlış buji takmış cr9e mi ne galiba
Takarken sıcak motorun dişini bozmuş. şuan için sorun yokda yarın öbürgün buji değişirken nolucak meçhul. Ona helicoil yapmak lazım. o çok canımı sıktı :-\
-
Alışmış kudurmuştan beterdir.Bekle 3 4 hafta sonra dalarım motora.şuan 650 de modifiyede yürür motorum olsun :-)
Şimdi yalova köfteci yusuftayım maksat motoru gezdirmek :-P
Dün o kadar uğraştım selesini sökemedim.
Allah rızası için biri söylesin bunun selesi nasıl açılıyor.
Motorun yağ dışında ilk bakımını ben yapıcam. Dün hava filitresini yıkadım, karbüratör pislik dolu ama seleyi kaldıramayınca çıkaramadım.
En kötüsü boktan bi servis buna yanlış buji takmış cr9e mi ne galiba
Takarken sıcak motorun dişini bozmuş. şuan için sorun yokda yarın öbürgün buji değişirken nolucak meçhul. Ona helicoil yapmak lazım. o çok canımı sıktı :-\
Selamlar. Servis manuel'ini inceledin mi abi orada yazıyor olması lazım ? Mevcut değil ise PDF'ini gönderebilirim
-
Yok daha bakma vaktim olmadı. Nasıl olsa bulurum dedim bulamadım :-D
-
Yok daha bakma vaktim olmadı. Nasıl olsa bulurum dedim bulamadım :-D
Bu olabilir mi acaba ? :D
[IMG][/IMG]
-
selenin yanaklarını yukarı kastırarak bak iki yanında somun olması lazım..
-
250 liği cidden güzelmiş...
-
Bu motorun 250 ligi yok biliyorum ama ?
-
Prototip olarak fuarda tanıtıldı deniyor ama satışa çıkan 250 cc yok.
Sadece yeni versiyonlar üstten çift eksantirikli ve 2.5 beygir daha güçlü (2.5hp küçük motorlarda çok büyük fark ediyor)
Ama bu yenilerin fiyatları benim bütçeme göre fazla.
-
Prototip olarak fuarda tanıtıldı deniyor ama satışa çıkan 250 cc yok.
Sadece yeni versiyonlar üstten çift eksantirikli ve 2.5 beygir daha güçlü (2.5hp küçük motorlarda çok büyük fark ediyor)
Ama bu yenilerin fiyatları benim bütçeme göre fazla.
Olsaydı güzelmiş. Ama bu motor zaten olduğu halinde pahalı. 250 ligi 20 bin TL filan olur.
-
125 liği hala ülkemize geliyor mu?
-
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Olsaydı güzelmiş. Ama bu motor zaten olduğu halinde pahalı. 250 ligi 20 bin TL filan olur.
Yok ya artış öyle doğrusal olmuyor
250cc olsa 11-12.5 arası satarlar gibi
taiga adlı üyeden alıntı
125 liği hala ülkemize geliyor mu?
İsteğe göre getiriyorlar.
ver gazı... ver çoşkuyu
-
2016 yılında Hyosung'dan büyük değişiklikler ve atılımlar bekliyorum ben. GD'deki motoru 3 senedir piyasada Türkiye'de kendimden başka kullanıcının yorumunu göremedim ancak yurtdışı forumlarında çok sayıda ciddi ekipler var kullanan ve kronik denebilecek sorun yok ortada henüz. 2016-2017 itibarıyla bu motoru bütün küçük cc'de kullanabilirler Karion dahil.
-
GD deki motoru bilmiyorum ama anladigim kadari ile sağlam motor.
Karın u 250 lik dizayn edip getirirler talibi olurum valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Kabul abartmisim biraz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler