renk hoş olmuş ... güle güle kullanın...
renk hoş olmuş ... güle güle kullanın...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
teşekkür eederim hocam
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
Motorumu an itibariyle satmış bulunmaktayım. Alan arkadaşın güzel günlerde mutluluklarla kazasız belasız kullanması dileğiyle
eski karionların km okuyucuları yeni kanuni rt125 ile uyumlumu acaba bilen varmıdır?
TRANSALP XL700
Merhabalar yaklaşık 1 aydır motorsiklet araştırıyorum ve tesadüfen rt 125 gördüm ve tutuldum, 2 el bulmak nerdeyse imkansız gibi, sahibinden de bir tane var malum arızalı motor o motoru toplama imkanı varmıdır ne dersiniz, yardımcı olabilecek tavsiyede bulunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Biraz daha dişimi sıkıp sıfırını almayı düşünüyorum, diğerinden vazgeçtim sonuçta ilk motorum olacak sıkıntılı bi motorla başlamadan hevesim kursağımda kalmasın diye düşünüyorum. Siteden yine temiz motoru olup satmayı düşünen çıkarsa da düşünürüm.
Ok mesaj attım kendisine hayırlısı olsun.
Arkadaşlar başka satmayı düşünene olursa pm atabilir bana? Sık sık bakıyorum mesajlara.
Merhaba arkadaşlar öncelikle burdan duyurmak istedim motorumu satmaya karar verdim.Almak isteyenler özelden mesaj atabilir.
Motoruma benim kadar güzel bakacak, ipone yağdan aşağa kullanmayacak alıcı aranıyor. :D
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
Kahkahanın sebebini anlayamadım
#sürenadam
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
A.s takipteyiz makineler çoğalmaya başladı hayırlısı yaza inşallah iyi bir motor almak istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)