yok mu arakadaşlar bu motordan alan, kullanan, deneyimlerini paylaşabilecek bir arkadaş ???
meraktan ölücüm yaw !!!
yok mu arakadaşlar bu motordan alan, kullanan, deneyimlerini paylaşabilecek bir arkadaş ???
meraktan ölücüm yaw !!!
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
Bence köylerde eşek yerine kullanılabilinir bu motor, şekilsiz şemalsiz geldi bana.
walla helal olsun bu kadar kolay yanimetin67 adlı üyeden alıntı
belki burada bu motoru almayi dusunen insanlar, sayenizde etkilenip almayacaklar. hevesleri kursaklarinda kalacak. Dusuncelerinizi biraz daha kibar anlatmanin yolu illaki vardir. Hele bi dusunun bulursunuz.
Bu arada bir kaç resim de ben buldum koyayim dedim.
ah metin kardeş, yine köyünün eşekleri gelmiş aklına! bu kadar unutamadığın ne var?metin67 adlı üyeden alıntı
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
walla boy olarak cook kısa bi makına ama gusel gibi
makina gel al beni gel al beni diye bağırıyor yaw.
Ah ulan Devlet imkan verecek hemen alirim walla...
Bakın ne buldum
Bunlar birbirlerine çok benziyor yahu !
bence alet ii ama brz kol boyu kısa gbi..adamın kolu ağrır yrm saat sora...çok yakın oluncada elcikler oyuncak gbi oluo onun dışında yolda en rahat edilecek motorlardan biri...enduro off-road sevenler kaçırmayın
Bunu getireceklerine keşke gt125'i getirselermiş, daha çok satış yaparlardı....
Bugun gittim gördüm motoru üstüne bindim zor indirdiler walla.
ah ulan gavurun kestiği (para)
ZAT ı satmayı düşünmeye başladım bu motorun sevdasına....
benimde hoşuma gitti bu model herşeyden önce piyasadi motorlardan farklı bir görünümü var neden olmasın ki
BENCE cokh güzel
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Çok dengeli bir motora benziyor. Bu motoru banada BBRR tavsiye etti. Fiyat olarak baya yüksek olmasına rağmen benim gibi bücür bir adama göre çok uygun bir motor. Lastiklerin kalın olması güvenli bir sürüşü getirir bence. Tek kötü yanı benzin tankı bir parça daha hoş olamazmıymış. Bakalım kısmet ne gösterir ama takibe aldığım motorlardan biride bu artık.
Bahsi geçen aracı bu gün test sürüşü için teslim aldım. Yaklaşık 1 hafta 300-400 km test edeceğim. Sonuçları , test yazılarını ve resimlerini test forumumuzda ilerleyen günlerde bulabilirsiniz.
Bu arada bir not 6 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ BÜYÜK MT GEZİSİ RİVA ÖĞÜMCE KÖYÜNE bu motorla gideceğim, incelemek isteyen gelebilir.
oo gusel ozaman rıvada ıncelerızbence sen atv ye bınme gerek yok yanı bu motorla gıdersın her yolda)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
isteyen binip test edebilirmi olcay
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Eyong adlı üyeden alıntı
Selam @Eyong
Sanada uygun bir tarihte buluşup motoru inceleyebilir miyim? Baktıkça bu motora ısınmaya başladım. Beni en çok ilgilendiren tarafı selesi çok alçak benimde boyum 1,70 cm o yüzden diğer motorları dengede tutmakta zorlanıyorum. Bu motor bana ideal gibi geliyor.
Kemal hacı hyo sana gider Bu arada en sonunda nick yerine adını yazmışsın valla devrimin başlangıcı olur bu
Kolpa Adamları
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Nickname denen salak şeyden kurtuldum bu konuda BBRR'ye duacıyım. Motor aşkı bi başka arkadaşlar. Az evvel nişanlımla konuştum bu akşam için olmadık yalanlar attım yemed. Neo dedi beni ekip motorla mı dolaşacaksın dedi. Valla motorumu özledim şu alet banada ne güzel yakışır. Ben motorda ona buna bakmam en sevdiğim şey motorun tekeri koca bi şey olmalı. Buda öyle Allah kısmet etsede alsak bari.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)