motoru aldım ama ehliyetim yok henüz... ruhsatı dahi alamadım halen geçicisi var ve sanırım geçicinin süresi doldu.. motorun muayenesi de 1 hafta sonra bitecek...
)) başıma dert mi aldım ne
) ama motora şöyle bi bakınca unutuveriyorum bütün sorunları.. geçen polis çevirdi ne ehliyet var ne ruhsat.. ama kask mont dizlik tamtakır.. sanırım halime baktı, bu adam olur dedi ve bıraktı beni..
) o günden sonra hemen ehliyete yazıldım..
bu arada arkadaşlar 200 km lik bi deneyimim var henüz motorda.. motorun yağını değiştirsem mi acaba.. alırken sormadım en son ne zaman değiştirdiğini.. bi de zincirleri yağlamak gerekiyor sanırım.. bana yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.. bu işe girmeden motorcu dayanışması ile ilgili çok şey duydum.. umarım beni yanıltmasınız
) yağını benzincide değiştirirlermi? zinciri yağlayacaklarını sanmam
kendime güvenip henüz uzun yola da çıkamıyorum bi tamirciye götürsem desem gözüm kesmiyor pek.. imes sanayiye götürebilirim yakın olduğundan ama hafta sonları kapalı oluyorlar sanırım..
bu arada havalar ısınınca ben de motora alışırsam beraber kısa veya uzun gezilere gitmek keyifli olur.. sizler burada benzer organizasyonlar yaparsanız ben de katılmak isterim..
görüşmek üzere..