Arkadaşlar Merhaba,
Bir venox250 kullanıcısı olarak sizlerle venox hakkında az da olsa bilgi vermek istiyorum.
Sitelerde ve forumlarda bende venox kullanıcısı olmadan önce çok araştırmalar yaptım fakat tatmin edici bir açıklama bulamamıştım.
2010 model 250cclik bir venox kullanıcısıyım.
Yurtdışından özel olarak getirilmiştir. Türkiye'de ortalama son modelleri 2008 2007 olarak geciyor.
ki daha üstünü özel olarak getirtmediğiniz sürece türkiye yollarında bulamazsınız.
Yurtdışında yeni modelleri satılıyor fakat Türkiye'de fiyatlar kdv vs değerler avrupada olduğu gibi uygun olmadığından yeni modellerini turkiyede pek satışı yok.
Buna uygun olarak değerlendirme yapabileceğiniz bir Hyosung veya diğer model cihaz önermiyorum.
Venox250 naked tarzı uyarlanmış devir aralığı olmayan 2. viteste 100km hıza 5 6 saniyede cıkabilen V motora sahip bir cihaz.
Bir chopper gibi tok sesi olup cruiser goruntusune sahip gezi motoru diyebiliriz..
Görüntü olarak 600CC lik cihazlarla yarıştığını idda edebilirim..
Ruhsatta 20.5 olarak gorunen bu cihazı 27bgden aşağı değil.. 191 kg gibi ağır gorunen motor aslında gayet rahat kullanımlı ve seri bir cihaz..
Bu kadar seri ve atak bir motorla hızda yapabildiğiniz ve devirinde kullanmadığınız için tek problemi fazla yakıt tüketmesi şehir içinde 100Km 5 litre yakıyor. uzun yolda ortalama 4 litre falan yakıyor.
saatte 130-140 Km hızla 4 litre tüketiyor bunu bir düşünün. Motorun son ibresi 160 ben 150km hızla aydından izmire geçtiğimi biliyorum yol güzel akıcıysa zaten bu motorla yapabileceğiniz rahat hızınız
130 km istediğiniz geziyi ve yolculuğu yapabileceğiniz su soğutmalı avantajıyla rahat bir motor.
Silkar sayesinde ve kymco yetkili servislerinde parca bulmama gibi bir sıkıstıya rastlayamazsınız üretici firma türkiyeye bu motorları getirmiyor fakat diğer ürünlerinden türkiyede ciddi bir pazara sahip
olduğu için müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için eski motorların ve ürünlerin parcalarını bulmakta çok kolay.
Bazı yorumları okuyorum, gerçekten gezmekten ve motor kullanmaktan fırsat bulup forumlarda vakit gicirecek bos zaman bile bulamıyorsunuz venox okadar rahat ve sorunsuz bir cihaz.
sizinle birde resim paylaşmak isterim. sorularınız olursa mail atabilirsiniz
avsarocak@gmail.com gorusmek üzere..
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater