arkadaslar sonucta kymconun kaıtesı ortada allah ıın verırse bende 1 ay sonra alıcam cok arastırdım sınıfında bır numara herkese tafsıye ederım
arkadaslar sonucta kymconun kaıtesı ortada allah ıın verırse bende 1 ay sonra alıcam cok arastırdım sınıfında bır numara herkese tafsıye ederım
Arkadaşlar Kymco Venox almayı düşünüyorum yalnız hakkında pek bilgi sahibi değilim ayrıca bu aracı vadeli bi şekilde alabileceğim bi adres varmı yardımlarınız için şimdiden teşkkürler
VENOX 250 CARB
--------------------------------------------------------------------------------
Ölçüler 2325 x 840 x 1080
Ağırlık (kg) 190
Motor Tipi V-TWIN DOHC 8V
Soğutma Sistemi Su
Şanzuman 5 Vites
Motor Hacmi (cm³) 252
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 14
Yağ Kapasitesi 2,5
Sele Yüksekliği 725
Max. Güç (Hp/d/d) 27 / 11000
Max. Tork (Nm/d/d) 19.4 / 9000
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 80 - 17
Tekerlek Ölçüsü Arka 150 / 80 - 15
fiyat:6.070usd
http://kymco.com.tr/html/venox250.html
Selam bende bu makinayla ilgili bilgi verecek arkadaşların tecrübelerini duymak isterim 2.motorsiklet olarak incelemeye aldığım model arasında
Öncelikle forumda model hakkında topicler mevcut.
Fuara gitme imkanın varsa ayrıntılı olarak inceleyebilirsin motoru.
Fuarda yardımcı olacaklardır, ama Mot-A-Mot Ticaret 24 aya kadar vade imkanı sağlıyor.
Ayrıca fiyatı da 6070 YTL değil, 6070 USD, yani 8350 YTL civarı.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
8500 ytl civarıydı...zamla 10.000 ytlyi geçer be dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu motor ile ilgili bir topic te ben açmıştm ayrıca başka topiclerde var fakat pek olumlu cevaplar gelmemişti bana. sitede arama yaptırıp topicler okursan daha faydalı olacağina inanıyorum
venox taıwan malı olup su anda avrupada scoteer satıslarında basta gelıyor ve duydugum kadarıyla suzukı ve yamahaya motor ve sanzuman yapıyor bende sıparıs verdım salı gunu ınsallah alıcam sınıfında ıssıcılık olarak gercekten cok ıyı bır senedır arastırdım adamlar gercekten yapmıs benım felsefem cın motoruna 4 mılyar vermektense bı alırım pır alır sorun yasamam
en güçlü 250cc lerden birisi,güzel ve yakışıklı bir makine,ama ben hyosung'u (gv250)tercih ederdim,sebebi distrübütörünün ve bayi ağının daha iyi olması
bencede hyosung daha iyi bir tercih olur venox yanında ayrıca 8.000ytl bence bu motor için fasla daha bunun camı çantası war....
Bu arada Venox düşünen arkadaşlar, Suzuki İntruder'le kıyasladılar mı hiç ?
Hangisinin ne gibi avantajları, ne gibi dezavantajları var diğerine göre acaba?
Suzuki benim çok hoşuma gitti ya fuarda inceledim. Ama daha teknik konularda bilgili arkadaşların görüşleri nelerdir bilmek isterim bende hatta bi topic açayım resim ve teknik bilgileri olan
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Ben Mot-A-Mot'taki görevliyle konuşmuştum bu Intruder-Venox karşılaştırması konusunu. Taraflı biri olması da var ama "Bu 2 model birbirine tercih edilmesi gayet zor ve düşündürücü modeller, sadece Kymco'nun ucuz yedek parça avantajı gibi birşey söz konusu" demişti.
tekrar selamlar
sonunda venoxu satın alabıldım ve tek kelımeyle mukemmel
tabı bıraz aksesuar kısmında sorun cıkıyor cunku sıssy bar veya canta uyduramıyorsunuz ıkı gun ugrastım ama goruntu gercekten guzel oldu
motora gelırsek bıraz zorladım 1. vıtes 55 kmh 2.vıtesde 95kmh 3.vıtesde 120 kadar gordum sanırım kadranı dayar su anda ortalama 120 bın cıvarlarında yakıyor daha fazla bılgı ısteyen arkadaslara yardımcı olurum
çok hoş bişi ama çok pahalı yaa.fotolarını göndersene aseadrop bizde görelim....
B rh +(pozitif)
bu motor hakkında bnde bilgi almak istiyorum 2004-2005 modelleri 6000-7000 YTL arası bukadar para vermeye sizce değer mi yada gv250 ile karşılaştırıldıgında ne gibi avantajları olabilir...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
bu motor benim de dikkatimi çekti bir bayide içeri girip sordum fiyatını duyunca hemen motoruma atlayıp verdim ayarı.... asfalt ağladı beeee
sonuç: iyi motor=uçuk fiyat
Fuarda inceledim kaliteli ürün...
Cüneyt Eralp
makine çok şık duruyo ben 2.el düşünüyorum ama piyasada yok maalesef en fazla 6-7 milyar para çıkartabilirim inşallah en kısa zamanda 2.elleri bulunur bide kymco nun servis ağı ve yedek parça tedariği hakkında bilgisi olan var mı buna bi açıklık getirirlerse sevinirim ben alıcağım motoru yazlıktada kullanıcam bizim yazlık akçayda orayada motorla gideceğim için yolda başıma bişi gelirse (e pek bilgimizde yok motor hakkında) naparım die düşünüyorum sırf bu yüzden hyosung gv250 den vazgeçicem galiba venox sahibi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
arkadaşım ilgilenirsen eğer burdurda bi tane venox var 2005 model. arkadaş ufak bi kaza geçirdi satmayı düşünüyor motorun masrafı yok bildiğim kadarıyla.trasher adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)