Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Yamaha XENTER 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Şimdi facebook sayfanızı inceledim , çok güzel buluşmalar olmuş . Arkadaşımın facebook undan girdim ne yazikki , eşimle benim face imiz yok. İzmirde olan buluşmalari daha önceden burdan paylaşıyormusunuz ? Yoksa ara ara facebook tan takip etmemmi gerekecek.
    Fotograflara bakınca kesin kanaat getirdim beyaz renk xenter ve xmax e , gri renk de xcity cok yakısıyor.
    Bugun sabahtan yamaha akdemirdeydim aksesuar ödememi yaptım Xenter merak eden bir kullanıcı varmış , izmirde bilgi almak isitiyen yeni arkadaşlar olursa seve seve deneyimlerimi paylaşırım. Saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha xenter
    şirinevlerdeki xenter i ben aldım çokta memnunum

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Hoşgeldiniz aramıza sanırım 3 kişi olduk . Siz herhangi bir aksesuar veya modifikasyon yaptınızmı xenter ınıza?

Motosikleti
    yamaha xenter
    çanta ve cam taktırdım. face deki siteye tıkladım ama cevap yok

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Belki haftasonu olduğu içim moderatör face girmemiştir ben perşembe ekledim cuma onaylandı. Aramıza tekrar hoşgeldiniz.

Motosikleti
    yamaha xenter
    hoşbulduk teşekkür ederim.

islam0326 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xenter
    rizoma elcik ve denge topuzu aldım serviste taktıracam yarın ınsallah kısmet olursa xentere cam ve canta harıcınde aksesuar yok denecek kadar

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Denge topuzunun montaj fotoğraflarını çekip paylaşabilirseniz . Süper olur. Sevgiler.

Motosikleti
    Yamaha xenter
    tamam fotoları yarın servis takarken cekip buraya atarım bakalım nasıl bir yol ızleyecek servis

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Bekliyoruz teşekkürler.

Motosikleti
    Yamaha xenter
    http://imageshack.us/a/img441/3756/20121016175441.jpg
    http://imageshack.us/a/img832/1954/20121016175454.jpg oncelille gidonun ucu kapali yani icerisinde gidon boyutunda bir demir var konulup kenari kaynaklanmis kaynak ince uclu matkapla alinarak cekic ve tornavida yardimi ile ileri itilerek denge agirlilklari icin alan olusturuldu ilk elcikler takildi daha sonra toluzlar seruven burda son buldu yaptik oldu hayirli olsun :-)

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Çok güzel olmuş güle güle kullanın , Rizoma elcikler orjinal elciklere göre biraz daha uzunmu bana fotoğraftamı öyle geldi?
    Denge ağırlıklarının ne gibi bir faydasını gördünüz ?
    Sadece elcikleri almayı planlıyorum tavsiye edermisiniz ?
    Teşekkürler ayrıca fptoğraflar için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha Xenter MotoGp Limited Edition :(
    Umarim üzerindeki stickerlar dışında bir artısı yoktur.
    Daha iyi fren ve süspansiyon gibi .
    http://imageshack.us/photo/my-images...yl23115300.jpg
    http://imageshack.us/photo/my-images...yl23115321.jpg
    http://imageshack.us/photo/my-images...yl23115334.jpg
    http://imageshack.us/photo/my-images...yl23115346.jpg
    Sevgiler
    Bu resimlerde arka kapak dışında gözümüzden kaçan bir ayrıntı olmuş , hafif gölgeli ön cam inanılmaz güzel olmuş. Umarım aksesuar olarak satılır çünkü 125 cc bu modelin türkiyeye geleceğini hiç düşünmüyorum.

Motosikleti
    Yamaha xenter
    Tsk ederim boyut olarak aynilar montajindada sikinti olmadi on agirlastigi icin daha dengeli oldu goruntude guzel daha ne olsun :-)

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Lux olanlarini cok begendim paraya kıyıp almayı planlıyorum. Elcikleri takarken herhangi bir delme kesme işlemi olmuyor değilmi ?Direk orjinal aksesuar gibi takılabiliyordur umarım.

Motosikleti
    Yamaha xenter
    Luks olanlar cok pahali ama guzel belki ileryen zaamnda bende luks dusune bilirim hayir kesme delme herhangi bir islem gerekmyor orjinali cikarip bunlati takiyorsun ben servise taktirdim hic bir sorun olmadi

Motosikleti
    yamaha xenter
    çok güzel olmuş bende düşünüyorum kaça maloldu

Motosikleti
    Yamaha xenter
    Tsk 250 liraya yakin tuttu

Motosikleti
    Nx250- F650- ps150- delight- cbf 150
    F650GS 2006 modeli kullanıyorum 2 senedir, ondan once 26 beygir 250 cc endurom vardı honda marka. simdi sehir icinde bmw den cok memnun olmama ragmen, daha harci alem bir motora ihtiyacım var 2-3 paralık bir sey isimi gorur derken 7-8 beygirleri gorunce 50 beygirden sonra sinir hastası olurum kanısı ile biraz daha guclu modellere yoneldim, ps150vs ilk incelemelerimde avantajlı gibiydi ama 12 inch tekeri gorunce vazgectim. su an scarabeo ve xcenter arasındayım. Ankarada oldugum icin burada scoter bulmak bir dert. Anladıgım kadarı ile xcenter ın on gorunus ve farlar ve suspansiyon artısı varken, scarabeo nun koltuk altı 12v cıkıs, saklama gozu,cam, michelin lastikleri, arka fren disk ve en onemlisi 3-5 beygir fazlası var. Ayrıca camsız olmaz 380 TL daha ustune odeyecegim xcenter icin zaten alırkende biraz pahalı. Kararsızım bir de sıkıntı, burada bu motorlar yoktur on siparisle falan getirirler sagolsun bayiler... git bak bin anla gibi bir durumda yok. Bunlara ek tercihimi sekillendirecek paylasacagınız bilgiler varsa sevinirim.

Motosikleti
    Yamaha xenter
    valla kardeşim scarabeo da küçük bir cam var oda iş görürmü bilmem daha önce kullanmadıgım için yorum yapmam yanlış olur bir daha motor alacak olsam yıne xenter alırdım bunu soyleye bılırım

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Alıntı usas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    F650GS 2006 modeli kullanıyorum 2 senedir, ondan once 26 beygir 250 cc endurom vardı honda marka. simdi sehir icinde bmw den cok memnun olmama ragmen, daha harci alem bir motora ihtiyacım var 2-3 paralık bir sey isimi gorur derken 7-8 beygirleri gorunce 50 beygirden sonra sinir hastası olurum kanısı ile biraz daha guclu modellere yoneldim, ps150vs ilk incelemelerimde avantajlı gibiydi ama 12 inch tekeri gorunce vazgectim. su an scarabeo ve xcenter arasındayım. Ankarada oldugum icin burada scoter bulmak bir dert. Anladıgım kadarı ile xcenter ın on gorunus ve farlar ve suspansiyon artısı varken, scarabeo nun koltuk altı 12v cıkıs, saklama gozu,cam, michelin lastikleri, arka fren disk ve en onemlisi 3-5 beygir fazlası var. Ayrıca camsız olmaz 380 TL daha ustune odeyecegim xcenter icin zaten alırkende biraz pahalı. Kararsızım bir de sıkıntı, burada bu motorlar yoktur on siparisle falan getirirler sagolsun bayiler... git bak bin anla gibi bir durumda yok. Bunlara ek tercihimi sekillendirecek paylasacagınız bilgiler varsa sevinirim.
    Yaptığınız hesapta bir ufak eksik var eğer kask vb eşyanızı motorda muhafaza etmek istiyorsanız xenter topcase almanız şart 39 Lt iki açık kask çok rahat alıyor.
    Bende motorumdan çok memnunum biraz pahalı ama şehiriçi kullanım için çok ideal. Burdan sonrası ya xmax beyaz 250 cc ama şöyle 3 4 sene sonra .
    islam0326 bunu beğendi.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)