Yamaha XENTER 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
twona adlı üyeden alıntı
mustafa abi hayırlı olsun...
Sağol tuna nerelerdesin, motoru alalı bir yıl oldu sen ne yapıyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
imza adlı üyeden alıntı
yakıt değerlerini net olarak ölçtünüz mü acaba
Uzun yol daki ölçümlerime göre 100km/2.5-2.7 litre yakıyor. Şehir içindede 3 litreyi pek geçmiyor.
Reklamlar
-
Mustafa ÖZEN adlı üyeden alıntı
Sağol tuna nerelerdesin, motoru alalı bir yıl oldu sen ne yapıyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Uzun yol daki ölçümlerime göre 100km/2.5-2.7 litre yakıyor. Şehir içindede 3 litreyi pek geçmiyor.
Yakıt değeri aşağı yukarı ybr 125 ile aynı gibi. ben daha fazladır diye bekliyordum ama. böyleyse iyi. ciddi alma niyetim var da, distiribütör çok pasif getişrmiyor bi türlü.
-
imza adlı üyeden alıntı
Yakıt değeri aşağı yukarı ybr 125 ile aynı gibi. ben daha fazladır diye bekliyordum ama. böyleyse iyi. ciddi alma niyetim var da, distiribütör çok pasif getişrmiyor bi türlü.
Reis sana kendi motorum diye demiyorum ama YBR 250 gider
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
06 Nisan 2014, 17:33
Merhaba arkadaşlar. 20 aylık Honda fizy kullanıcısı olarak uzun zamandır sizleri takip etmekteydim.
Ve bu süre içerisinde Scarebo 200, ps 150 ve xenter 150 arasında bir türlü karar veremiyordum.
Büyük ihtimalle buradaki paylaşımlarınızın etkisinde kalarak 4.4.2014 tarihinde 2012 model siyah renkli xenter ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Umarım doğru bir tercih yapmışım.
Sayfamız bu aralar çok sakin, eski kullanıcılar belki memnuniyetlerinden dolayı uğramıyorlardır; peki ya yeni xenter kullanıcıları nerede?
-
08 Nisan 2014, 17:21
hocam hayırlı olsun benimde 2 ay sonra 2 yıl olacak maşallahı var bu süre zarfında en ufak beni üzmedi parasını sonuna kadar hak ediyor sizide üzmeyecek
-
08 Nisan 2014, 19:51
islam0326 adlı üyeden alıntı
hocam hayırlı olsun benimde 2 ay sonra 2 yıl olacak maşallahı var bu süre zarfında en ufak beni üzmedi parasını sonuna kadar hak ediyor sizide üzmeyecek
Teşekkür ederim, hep beraber iyi günlerde güle güle kullanırız inşallah
-
09 Nisan 2014, 21:35
Arkadaşlar xentera yan sehpa takılabiliyor mu acaba?
-
14 Nisan 2014, 10:32
Mayki adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar xentera yan sehpa takılabiliyor mu acaba?
Takma yeri yok ama belki iyi bir usta tornacı ile beraber çalışırsa takabilir. Ben orta sehpa motoru çok rahat kaldırdığı için gerek duymadım.
-
14 Nisan 2014, 12:12
Mustafa ÖZEN adlı üyeden alıntı
Takma yeri yok ama belki iyi bir usta tornacı ile beraber çalışırsa takabilir. Ben orta sehpa motoru çok rahat kaldırdığı için gerek duymadım.
Bilgi için teşekkür ederim. Orjinalinde yoksa, bozmaya değmez.
-
14 Nisan 2014, 16:59
Merhaba arkadaşlar...Yan sehpa olmaması ne kadar gıcık bi durum... Sonuçta sürekli şehir içinde binilen bir motor. Evet bana göre kolay kullanımı var orta sehpanın ama eşim için hiçde öyle kolay değil ve iki sefer yana düşürdü motoru.Motor umrumda bile değil ama sonuçta kendine ya da o an orada bulunabilme ihtimali olan birine veya birşeye zarar verebilrdi.
Açıkçası iki tane Honda PCX eskittim. Ve PCX beş kuruş etmez benim gözümde.Kesinlikle X enter in eline su dökemez ama her güzelin bi kusuru olduğu gibi Xenter ında bazı gıcıklıkları var.En azından PCX gibi 1000 km ye gelmeden debriyaj balatasını sıyırmıyor veya kafa titretmiyor.Pcx in bir numaralı hastalığı bu...X enter in amortisörleri malum sizinde bildiğiniz gibi Pcx e nazaran daha sert. Ama Pcx gibi en azından her kaldırımda altını vurmuyor. Neyse...
Asıl konuya geleyim. Benim motorun artık lastik değişim zamanı geldi.Araştırmış olan arkadaşlar öncelikle fiyat olarak en uygun site firma hangisi ve hangi markayı tavsiye ediyorsunuz...Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
-
15 Nisan 2014, 16:53
yeni almadım henüz 500 km deyken başka bir forumdan etkilenerek michelin city grip aldım .
kesinlikle tavsiye ederim.
HIZLI YAŞA, GENÇ ÖL. CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN
-
15 Nisan 2014, 17:08
en on mjımdan bu yana ıkı ay gecti xmax250 2013 model 1000km de aldım gayet guzel motor ama bayağı agır ve seri ilk düşüşümüde yaptım yerde bayaa sürüklendıkten sonra yaptırdım motoru ve şimdi daha dıkkatlı kullanıyorum scoter motor kullanan ve yenı kullanıcak arkadaslar motora alışmadan yola cıkmayın benımde motor tecrübem var 3 yıl kullandım 7-8 sene ara verdım şimdiki makinalar cok serı nasıl bırden hızlanıyor anlamıyorsunuz yada benım için öleydi herkese kazasız belasız sürüşler
-
16 Nisan 2014, 00:42
Abi söylediğin gibi sıkıntı oluşturabilecek bir problemle karşılaşmadım.pazar günü 490 km yaptık 2 arkadaş ve motor basmaca 0.124 kuruş yakıyor.Motorda 4750 km ye geldi.Bu arada biraz daha büyütsem mi diye düşünmeden de alamıyorum kendimi sanki 150 160 yapan bir makine olsa daha az yoracak gibi uzun yolda
-
17 Nisan 2014, 22:48
-
21 Nisan 2014, 13:35
cesmigiryan adlı üyeden alıntı
25 tl 150 km gibi
Çok değil mi bu tüketim değeri?
-
21 Nisan 2014, 14:52
25 tl 150 km ise günümüzde şehiriçi ise dur kalklar ve yol durumunu bilmediğimiz için normal de diyebiliriz
Asağıda yazmıştım basmaca 124 kuruş ama uzun yolda kıyaslama yaparken bunları baz almak lazım. Arkadasımda aprilia sportcity var 250 cc ben 55 tl benzin yaktım o 80 tl bir de böylesi var arkadaslar
-
22 Nisan 2014, 19:30
-
23 Nisan 2014, 19:15
-
24 Nisan 2014, 01:01
Arkadaşlar xenter ımı satıyorum ilgilenen olursa
4750 km tabi bugunlerde değişedebilir
Tur camı sırt dayama çanta
yunanistandan getirttiğim iç çamurluk
Malossi marka varyatör ve kevlar kayış
Mevcuttur. İlgilenen arkadaşım olursa fiyat 7500 tl
Ha unutmadan uzun kısa xenon far ve henüz 4200 km de michelin city grip lastikler bunun yanında tabi ki orjinal aksamı ve sadece 500 km kullandığım duro marka orjinal lastiklerini de vereceğim saygılar
-
26 Nisan 2014, 00:44
CHNXENTER adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar xenter ımı satıyorum ilgilenen olursa
4750 km tabi bugunlerde değişedebilir
Tur camı sırt dayama çanta
yunanistandan getirttiğim iç çamurluk
Malossi marka varyatör ve kevlar kayış
Mevcuttur. İlgilenen arkadaşım olursa fiyat 7500 tl
Ha unutmadan uzun kısa xenon far ve henüz 4200 km de michelin city grip lastikler bunun yanında tabi ki orjinal aksamı ve sadece 500 km kullandığım duro marka orjinal lastiklerini de vereceğim saygılar
CHNXENTER öncelikle hayırlı satışlar.
Bir kaç sorum olacaktı: Malossi varyatör motorun performansını nasıl değiştirdi? hızlanma mı arttı yoksa kalkıştaki serilik mi? Bir de arka çamurluk gerçekten iyi fikir Türkiye de bulunmuyor mu acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)