Forumda şimdiye kadar başlık açılmamış varmı aramızda rebel kullanıcıları?
Forumda şimdiye kadar başlık açılmamış varmı aramızda rebel kullanıcıları?
selam ben rebel kulanıcısıyım benim motorum 250 cc 1997 model 12 km de gayet memnunum ve kulanıyom
büyük fontta resim atmak istiyorum ama atamıyorum. nasıl yapabilirim.
merhaba benım motorumda 98 model.Su an ufak bır elektrık sıkıntısı var onun dısında 50.000 bın km cıvarında halen saat gıbı calısıyor
fotograf eklemek ıcın ımageshack.com , resımekle.com , flickr.com gibi sitelere fotograf yuklenır sonra verdıgı baglantıyı burada paylasmanız lazım
merhaba hayırdır ne resinde elektirik arızası var belki yardımcı olabilirim selamlar uraştım fotoraf yükliyemedimilgin için sagol
selam rebelciler neredesiniz yavhu kimsenin sesi çıkmıyor
DavutDavut ateşlemede sorun vardı kesik kesik yapıyordu.konjektörü değiştirince sorun çözüldü.
2013 model hayırlı olsun.Honda bu motor üzerinde değişiklik yapmaması bence kusursuz olmasında ziyade triumph'ın bonneville'i gibi klasik(Kült) bir motosiklet yapmak istiyor.Gerçekten sağlam ve basit en önemli hesaplı olmasından çok satılıyor.Bakmayın sahibinden.com'daki rebel fiyatlarına, uçmuşlar.Birçok çinli kopyasının parçaları birebir aynı buda aylarca beklemeden ,hesaplı parça temini demek.Türkiyeye gelmeyecek olması üzücü...
http://www.topspeed.com/motorcycles/...-ar120127.html
http://www.ridermagazine.com/latest-...cle-models.htm
Teknik detaylara bakalım
Model CMX250C
Engine Type 234cc Air-Cooled Parallel Twin-Cylinder
Bore And Stroke 53mm X 53mm
Compression Ratio 9.2:1
Valve Train SOHC; Two Valves Per Cylinder
Induction Single 26mm Diaphragm-Type CV Carburetor
Ignition CD
Transmission Five-Speed
Final Drive O-Ring- Sealed Chain
Suspension Front: 33mm Fork; 4.6 Inches Travel Rear: Dual Shocks With Five-Position Spring Preload Adjustability; 2.9 Inches Travel
Brakes Front: Single Disc With Twin-Piston Caliper Rear: Drum
Tires Front: 3.00-18 Rear: 130/90-15
Wheelbase 57.1 Inches
Rake (Caster Angle) 30o40’
Trail 113mm (4.4 Inches)
Seat Height 26.6 Inches
Fuel Capacity 2.6 Gallons, Including 0.7-Gallon Reserve
Estimated Fuel Economy 84 Mpg
Colors Matte Silver, Candy Red
Curb Weight* 331 Pounds[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Servis kitapçığı
https://hotfile.com/dl/115142661/6ef...anual.zip.html
güzel motor ama ,iyi olan veya güzel olan hiç bir motosiklet bize gelmiyor.. (Düşük cc)
selam greyhorse arkadaşım arızayı bulduguna sevindim parça bulunuyor enkötü ebaydan temin edilir birazbeklenir ben memnunum rebelden 17 bin oldu bisorun yok şimdilik selamlar
selsm rebelcciler sitede cok azız herhal
titreşim durumu nasıl bu motorda...
selAM arkadaşlar bende rebel almak istiyorum ama birkaç sorum olacak sizlere kilometrede ne yakar ve birde parça sıkıntısı olur mu saygılarımı sunuyorum.
amma sessiz topikmiş yaw
canlısını (rebel 250 )dünya gözüyle gördüm bu gün motoru gv 250 ,kuba superlight ,skygo boyutlarında bir şey zannediyordum ama minnacık bir şey miş
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
arkadaşlar merhaba,
250 rebel sağ kapak arıyorum. yurt içinde nerede bulabilirim? bilgisi olan var mıdır acaba?
olmadı çift te olabilir.
ayrıca herhangi bir motorda bu kapaklar gibi bir kapak baktıysam da bulamadım. muadil takılacak bir kapak bilen olursa onun da bilgisini verebilirseniz çok sevinirim.
teşekkürler.
arkadaşlar rebel i olan biri yok mu yardımcı olabilecek? birkaç şey sorabileceğim birileri?
Bende rebel düşünüyorum rebel sahibi danışacak birileri varmidir
merhaba arkadaşlar.87 model rebel cmx250c sahibiyim.Bir sorum olacaktı,km saatinde beyaz renklerde mil göstergesi var aynı şekilde sayaç da beyaz.Sayaç doğal olarak mil mi acaba.Göstergede km hızları da var kırmızı renkte ama sayaç beyaz.Gece gece aklıma takıldı .
Amerika yada İngiltere'ye giden modellerden ise orjinal mil olarak yazar. Kafana takılmasın. Kırmızı'larda km yazıyor işte problem yok senin için. Farkın oluyor herkesten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)