aldım arkadaşlar şu ana kadar da 200 km ye yaptım motorda. daha rodajda tabi 5000-5500 deviri geçmiyorum.. 4. vites 80 e kadar yağ gibi akıyor 5. viteste performans düşüyor en fazla 100 km hıza çıktım. sağlıklı değerlendirme yapmak için rodajı tamamlamak gerekir sanırım. onun dışında frenler gayet iyi... lastiklerden midir arka amartisör ayarından mıdır arkası geziniyor gibi geliyor motorun... dökülen sökülen yanı olmadı henüz. 300 km de servise gidicem şu arkanın gezinme işine bakalım ne diyecekler... daha önce superlight 150, supershadow 250 ve hyosung gt250 kullanmış biri olarak superlight ve supershadowun üzerinde (performans) gt250'nin gerisinde diyebilirim. şu an ki izlenimim şehir içi için gayet uygun ama otoban ve uzun yola pek gelmez şu performans ile dediğim gibi 80 den sonra hızlanma yavaş ama rodajdan sonra görücez ak koyun kara koyun... başka ne diyebilirim malzeme kalitesi bakımından gördüğüm en iyi çinli diyebilirim gerçekten kaliteli duruyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım