Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Aralık 2009, 02:36
innovacı adlı üyeden alıntı
öncelikle memnun oldum benim ismimde murat araban çok temiz maşşallah bu yakınlarda eskişehire gelme durumum var geleirsem uğraya bilirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:29 ----------
kuryenin ölümüne çok üzüldüm hocam bee
allah rahmet eylesin ben acemiyim ama e5 lerde geziyom şimdi çok korkmaya başladım
Ehliyet vardır inşallah,anlaşılıyor ki aniden motosiklete geçmişsin benim gibi,ben köy yollarında öğrendim ,otomobil ve bisiklet tecrübesi de tuzu biberi oldu o yüzden tam tecrübe sahibi olmadan yoğun trafiğe bulaşma derim. Hayırdır Eskişehir'de ne işiniz var?
Neyse, İnnovakolik bir arkadaş daha bulduk ,memnun oldum,iyi geceler...
Reklamlar
-
09 Aralık 2009, 02:43
Bana müsade geç oldu size hayırlı geceler yorumlar için teşekkürler öğrenmenin yaşı yok daha öğrenilenecek çok şey var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:40 ----------
asker arkadaşımın ziyaretine gelmeyi düşünüyorum 93 yılından beridir görüşürüz ehliyet yok ama 2 ay sonra alacam kursa gidiyorum
-
09 Aralık 2009, 12:45
İnnova severler herkese merhaba
Motorumu değiştireceğim için innovayı satma kararı aldım.Her ne kadar da istemesemde satacağım.inşallah ona gözü gibi bakacak bir arkadaşa nasip olur.
http://www.sahibinden.com/satilik_an...XQQdisplayitem
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
10 Aralık 2009, 01:44
s.a iyi geceler sen satıyosun ben ise yenaldım
-
10 Aralık 2009, 09:37
s.a iyi geceler sen satıyosun ben ise yenaldım
ve aleyküm selam kardeşim innovan hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Nasip olursa 600cc alacağım o yüzden satıyorum yoksa satmazdım motorumdan çok memnunum.
-
10 Aralık 2009, 11:00
kararsızım
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. innova topikini baştan sona okudum. evden işe - işten eve gidecek bir motor arıyorum, arabamı 0 aldığım için tüp taktırmaya kıyamadım. iş-ev 9km günlük 20 km yakın yol yapıyorum. motor sevdasıda eskiden beri var cobra ve seyhan'ım olmuştu. ps 150i hoşuma gitti fakat 0 fiyatı yüksek. vitesli, güçlü, az yakan, kaliteli, ucuz tek motor innova gibi geldi. fiyatına efe hondada 4250 diyorlar plaka hariç. acaba fiyatların düşme ihtimali yahut kampanya olma olasılığını bilen arkadaşlar varsa cevap bekliyorum. hepinize iyi günler.
-
10 Aralık 2009, 13:00
photovolkan adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. innova topikini baştan sona okudum. evden işe - işten eve gidecek bir motor arıyorum, arabamı 0 aldığım için tüp taktırmaya kıyamadım. iş-ev 9km günlük 20 km yakın yol yapıyorum. motor sevdasıda eskiden beri var cobra ve seyhan'ım olmuştu. ps 150i hoşuma gitti fakat 0 fiyatı yüksek. vitesli, güçlü, az yakan, kaliteli, ucuz tek motor innova gibi geldi. fiyatına efe hondada 4250 diyorlar plaka hariç. acaba fiyatların düşme ihtimali yahut kampanya olma olasılığını bilen arkadaşlar varsa cevap bekliyorum. hepinize iyi günler.
Sizin için innova yerinde bir tercih olacaktır, ancak innovanın 0 km fiyatının düşmesi gibi bir olasılık bulunmamakta hiç zannetmiyorum düşmez..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------
Knight_eagle adlı üyeden alıntı
ve aleyküm selam kardeşim innovan hayırlı uğurlu olsun
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Nasip olursa 600cc alacağım o yüzden satıyorum yoksa satmazdım motorumdan çok memnunum.
satma o motoru sonra dövünürsün bak demedi deme şekil A örnek ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 ----------
motorhocası adlı üyeden alıntı
Ehliyet vardır inşallah,anlaşılıyor ki aniden motosiklete geçmişsin benim gibi,ben köy yollarında öğrendim ,otomobil ve bisiklet tecrübesi de tuzu biberi oldu o yüzden tam tecrübe sahibi olmadan yoğun trafiğe bulaşma derim. Hayırdır Eskişehir'de ne işiniz var?
Neyse, İnnovakolik bir arkadaş daha bulduk ,memnun oldum,iyi geceler...
gökhan aslında düşündümde innova yeni başlayan biri için tehlikeli sayılabilir yokuş yukarı bir acemiye takla attırabilir nasılmı bizim debriyaj yarı otomatik sistem,pedala güç uygulayıp gazı açarsan önü kalkıyor bu durum başına gelen tanıyorum dikkat etmek gerek yeni başlayanlar dikkat etsin bu duruma..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
93 te başladı c70 ile maceramız sonra bikaç c90 innova derken yenisinide alıcam, bu motorlar çok kullanışlı arkadaşlar resimdeki iki motorda benimdi biri duruyor innovayı sattım..
-
10 Aralık 2009, 18:04
aykan adlı üyeden alıntı
satma o motoru sonra dövünürsün bak demedi deme şekil A örnek ben
Haklısın aykan ama satmalıyım
-
10 Aralık 2009, 21:04
-
11 Aralık 2009, 20:33
saol kardeşim teşekkür ederim allah gönlüne göre versin inşallah daha iyilerini alırsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------
http://www.sahibinden.com/2007_fjs_6...QQdisplayitem?
-
12 Aralık 2009, 01:21
selamun aleykum arkadaslar...ben bursadan fırat..kafayı koydum allah nasip ederse innovacı olucam bende...fakat soyle bir durum var..alıcagım innovayı full modifiye yapmak istiyorum..(tr deki gencler gibi 2 etiket yanak cingen işi degil)hesaplarıma gore yaklasık 1500-2000 tl arası bir modifiye masrafı cıkıyor...(siyah renkli bir innova uzerinde olacak bir calısma bu..)Piston+eksoz+dereceli eksantrik+karburator+devir saatli dijital takometre orjınal(tr de hiç bir innovada yok)+cdi beyin+spor lastikler+xenon far+papatya büyük disk+nikelaj işlemleri(jantlar+motor kapakları+arka salıncak+zincir muhafaza+yolcu ve surucu ayak basamakları)ilk 6 malzeme japon firması TAKEGAWA..sizce bu kadar para verilip modifiye yapılır mı??bir danısayım dedim...sadece bir ongorus olarak..(ama ben yapıcam)Saygılarımla
http://www.youtube.com/watch?v=ewlMmS44K3M ornek video..
-
12 Aralık 2009, 01:29
A.slm, zevk ve para meselesi bu, kuzu görünümlü bir kurt sahibi olmak her zaman zevklidir, para varsa neden olmasın, istersen 100 bg'e çıkarırsın
-
12 Aralık 2009, 14:07
fıratmoda46 adlı üyeden alıntı
selamun aleykum arkadaslar...ben bursadan fırat..kafayı koydum allah nasip ederse innovacı olucam bende...fakat soyle bir durum var..alıcagım innovayı full modifiye yapmak istiyorum..(tr deki gencler gibi 2 etiket yanak cingen işi degil)hesaplarıma gore yaklasık 1500-2000 tl arası bir modifiye masrafı cıkıyor...(siyah renkli bir innova uzerinde olacak bir calısma bu..)Piston+eksoz+dereceli eksantrik+karburator+devir saatli dijital takometre orjınal(tr de hiç bir innovada yok)+cdi beyin+spor lastikler+xenon far+papatya büyük disk+nikelaj işlemleri(jantlar+motor kapakları+arka salıncak+zincir muhafaza+yolcu ve surucu ayak basamakları)ilk 6 malzeme japon firması TAKEGAWA..sizce bu kadar para verilip modifiye yapılır mı??bir danısayım dedim...sadece bir ongorus olarak..(ama ben yapıcam)Saygılarımla
http://www.youtube.com/watch?v=ewlMmS44K3M ornek video..
Bu işin merkezi yunanistandır orada öle çok parça varki, insan hangini motora alıp takacağını şaşırıyor, bizde cup kültürü ege ve sahil yörelerinde daha çok..adalarda fln tanıdığın varsa oralardan parça ısmarlamanı tavsiye ederim..
-
13 Aralık 2009, 00:13
aksesuar
merhaba arkadaşlar,
acaba innova 125i için yan koruma demiri ve ön cam varmı. ben araştırdım bulamadım. tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olurlarsa sevinirim. önceki sorum pek rabet görmedi, bunu lütfen...
-
13 Aralık 2009, 01:28
hoca selamun aleyküm bgn zenon far yaptık feci bişey oldu birde cilaladım motoru yanıyo innova
-
13 Aralık 2009, 01:31
hoca selamun aleyküm bgn zenon far yaptık feci bişey oldu birde cilaladım motoru yanıyo innova
A.Slm. xenon far yapmışsın,cilalamışsın ama bir fotoğrafı yok taha
-
13 Aralık 2009, 01:35
-
13 Aralık 2009, 01:41
nasıl yok görmüyomusun
Sahi bu resimler büyütülüyor, gri innovan yakıyor,Allah kaza bela göstermesin.
Şu İnnova topiği de bir 2000 olamadı
-
13 Aralık 2009, 01:50
kim o hocam ya innova topiği 200 ne anlamadımki
-
13 Aralık 2009, 02:34
kim o hocam ya innova topiği 200 ne anlamadımki
Mesaj sayısını diyorum, Cbf 150'ye bakarmısın aldı başını gitti ,bu Türk milleti gerçekten savurganlığı seçiyor,ekonomik olmak yerine gösteriş heybet daha önemli...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler