Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2009, 23:38
s.a nasılsınız motorun her türlü sorununu hallettikte sıra bana geldi artık hocam he bu arada fotoları çektim ama yükleyemedim foruma 25 yorumdan sonra diyo forum neyse hocam biraz hızlanınca üşüyorum ellerim vede vücudum diyeceksin eldiven tak.kışlık yelek giy iyide kimi önerirsin.
Reklamlar
-
07 Aralık 2009, 23:45
innovacı adlı üyeden alıntı
s.a nasılsınız motorun her türlü sorununu hallettikte sıra bana geldi artık hocam he bu arada fotoları çektim ama yükleyemedim foruma 25 yorumdan sonra diyo forum neyse hocam biraz hızlanınca üşüyorum ellerim vede vücudum diyeceksin eldiven tak.kışlık yelek giy iyide kimi önerirsin.
Ne içiyorsan az içmişsin az daha iç ısın
-
07 Aralık 2009, 23:57
tavsiyen için teşekkürler çok yardımcı oldun
-
07 Aralık 2009, 23:59
tavsiyen için teşekkürler çok yardımcı oldun
Balaklava'yı listenin başına koyun kaskınız ne kadar adi olursa olsun buğulanma yapmaz.
-
08 Aralık 2009, 01:18
feyizoğlunda kışlık mont pantolon birde indirimde toplam239yl hesaplı değilmi hocam
-
08 Aralık 2009, 01:21
feyizoğlunda kışlık mont pantolon birde indirimde toplam239yl hesaplı değilmi hocam
Resimlerde güzel gözüküyor, inceleyip yorumlarını okumanı tavsiye ederim ve beden ölçülerini alacağın her giyime uygun ebat ölçülendirmesini hesaplamalısın.
Mont olarak full korumalı Hudson'u tercih edebilirsin.
-
08 Aralık 2009, 14:40
ybr mi daha sorunsuz innova mı?
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
-
08 Aralık 2009, 17:29
arkadaşlar servisin koyduğu yağ ile 1500 km felan kullandım İnnovayı 1 kaç gündür vites geçişleri sertleşince benim motor ustasına yağı değiştirdim sadece 300 gram felan yağ kalmışdı motorda
motorcuda 1 lt yağ koydu şimdi iyi mobil 10W40 yağ koydurdum
-
08 Aralık 2009, 19:42
motordelisi_ adlı üyeden alıntı
ybr mi daha sorunsuz innova mı?
güzel soru ikiside çok sağlam deyip kestirmiyeceğim, ybr yide 0 km alıp kullandım innovayıda innova ile servise bakımlar hariç uğramazken ybr ile servis ziyaretim biçok kez oldu..
-
08 Aralık 2009, 23:46
slm millet bgn innovanın marş kömürünü serviste bulamadım oto elektrikçi ustamla tofaşın kalerüfer motorunun kömürünü taktık birebir aynı boşa bi çuval para vermeyin aklınızda olsun.
-
09 Aralık 2009, 00:34
slm millet bgn innovanın marş kömürünü serviste bulamadım oto elektrikçi ustamla tofaşın kalerüfer motorunun kömürünü taktık birebir aynı boşa bi çuval para vermeyin aklınızda olsun.
Görüntü kömürde hiçbirşeydir, önemli olan malzemenin kendisi ve sertliği.
Kömürlerin çabuk bitmekle kalmayıp,endüvisini aşındıracak ve bozacak,orjinalini takmalısın.!!!
-
09 Aralık 2009, 00:55
bişeyi merak ediyorum kalerifer motorundaki devirin dakikada ne kadar olduğunu biliyomusununuz ısısının marştan daha fazla akım geçtiğininin ama biz hiç kalerifer kömürü değişmedik demekki kalerifere takılan kömürlerde kalite oranı yüksekmiş marş moturunda kömür bir tek basarken yüke biner bu demek oluyoki kalerifer kömürü daha fazla görev yapıyor birde slm verildiğinde alınması gerekir kaç oldu slm veriyorum almıyosunuz
-
09 Aralık 2009, 00:59
bişeyi merak ediyorum kalerifer motorundaki devirin dakikada ne kadar olduğunu biliyomusununuz ısısının marştan daha fazla akım geçtiğininin ama biz hiç kalerifer kömürü değişmedik demekki kalerifere takılan kömürlerde kalite oranı yüksekmiş marş moturunda kömür bir tek basarken yüke biner bu demek oluyoki kalerifer kömürü daha fazla görev yapıyor birde slm verildiğinde alınması gerekir kaç oldu slm veriyorum almıyosunuz
A.slm,görmedim kusura bakma, sertliği daha fazladır kalorifer kömürünün, sürtünen 2 malzemenin de sertliği birbirine uyumlu olmalıdır.
-
09 Aralık 2009, 01:08
ustam kömürün yanlarını kalın zımpra kullanarak alabildi çok fazla sert değil onu gördüm siz haklıısın benşunu sölemek istiyorum aslında zorda kalınsa takılır bgn.de öle oldu zaten siparişini verdim hee slm konusunda hassasımdır tşkler
-
09 Aralık 2009, 01:11
ustam kömürün yanlarını kalın zımpra kullanarak alabildi çok fazla sert değil onu gördüm siz haklıısın benşunu sölemek istiyorum aslında zorda kalınsa takılır bgn.de öle oldu zaten siparişini verdim hee slm konusunda hassasımdır tşkler
Bende öyle yapmıştım uzun yolda şarj dinamosunun kömürü bitti,zorunlu olara elektrikçide gevşek bir kömür taktım,100 km sonra yine şarj lambası yandı, gene bir elektrikçide bu sefer sert kömür bulabildim ve endüvi kollektör lehimleri dümdüz oldu,aşındı, 10 Tl lik kömür 200 Tl masraf açtı
-
09 Aralık 2009, 01:19
ama yinede japon yapmış hocam adamın yaptığı dinomoya bak birde bizim yerlilere bak parayı alıyorlar ama hakkınıda veriyolar 15binde kömür erken bitmemişmi?ben fikrimi sölemek istiyorum kullananın bi hatası var bence yağdan sınıfta kaldı çünkü
-
09 Aralık 2009, 01:23
15.000 km değil 150.000 km gitmeliydi var bir şey... Japon yapar biz bozarız
Bu arada ben 1973 model Vw1303 dinamolu şarjdan bahsetmiştim.
-
09 Aralık 2009, 01:43
bgn bi arkadaşım eski motorculardan az kullanılmış kışlık iç yelekle mont getireceğini söledi hediye olarak şansımda yaver gidiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------
aslında bazı parçaları kenara tutmak gerekiyor illa arıza yapmasınımı beklemek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------
hocam wosvagen duruyomu hocam isim neydi bu arada bi sakıncası yoksa
-
09 Aralık 2009, 02:22
-
09 Aralık 2009, 02:30
öncelikle memnun oldum benim ismimde murat araban çok temiz maşşallah bu yakınlarda eskişehire gelme durumum var geleirsem uğraya bilirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:29 ----------
kuryenin ölümüne çok üzüldüm hocam bee
allah rahmet eylesin ben acemiyim ama e5 lerde geziyom şimdi çok korkmaya başladım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler