Şu sıralar acaip aragaz çekiyorum ya sonumuz ne olacak bakalım...
Şu sıralar acaip aragaz çekiyorum ya sonumuz ne olacak bakalım...
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Valla hocam enfes bir motorbu innova gerçekten çok haklıymışsınız gösterge sıfır aldım kendim monte ettim tek sıkıntım kullanırken 1.viteste biraz bağırmaya başlayınca gaz kesip 2. vitese takıyorum işte o an vites sesli geçiyo gibi belkide innovanın özelliği budur siz iyisini bilirsiniz bgn baya bir bakım yaptık temizlikte baya bir dolaştım yakıt bence mükemmelin ötesinde .
gökhan iyi olmuş bu malzemeler kalite genel olarak eline geçince denersin bizde fikir sahibi oluruz güle güle kullan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
cupların genel özelliği vitesler biraz sesli geçer kullandıkça alışırsın, hayırlı olsun kafanıza takılan bişiy oldugunda sorabilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 ----------
cevran fazla kökleme yalan olursun sonra bak he
Full korumalı var bir tane ona bayağı iyi şeyler söylemişler, benim hoşuma gitmedi bu Hudson yarım deri olan tavsiye etmem. Derileri kötü,korumalar dandik, kumaş dandik, ne bileyim deri montum daha iyiydi.
Gene de haksızlık etmeyim kışın kullanmak için 4 mevsim mont alınmaz,hata bende
ben 2006 dan beri akito marka yağmurluk waterprof özelliği olan bi mont kullanıyorum gayet iyi ama biraz rengi soldu bidaha alırsam gene akito alıcam..metro marketler satıyor.
http://www.akito.com/
@ osmaniyeli @ nikli arkadaş benim fotoğrafları görünür hale getirmiş sağolsun... bu haftasonu motorun deposunu bitirir tekrar full yaparım, böylece son sürat kullanımda yani gazı tam açarak kullanımda ne yakıyor görürüz... 500 km aştığım için, motoru açma çalışmalarına giriştim, 1 viteste 40 ; 2. viteste 60 ; 3. viteste 90 ; 4. viteste de 105 yaptım... 105 i geçemedim bir türlü, üzerine yatmam lazım sanırım 120 i görmek için ve ya tam düz kaymak bir yol lazım otoban gibi...
şimdilik 1 lt ile 60 km altına düşmedim, sakin kullanım ile... bu atak kullanımla sanırım 50km e düşer 1 litre ile...
bana 3. ve 4. viteslerde yapabileceğim minimum hızı söyler misiniz, yani sağlıklı olan en az surat nedir... mesala 4. vitesle 50 ile gidiyorum genelde, 40 ile gitsem motoru yormuş olur muyum? daha az yakıt tüketmek adıan en iyi hız vites oranı ne olabilr, tecrübeli arkadaşlara sormak isterim...
son bir sorum da, motorun yağını nasıl kontrol edeceğim, kontrol çubuğunu siyah yapmışlar, hiçbir şey anlaşılmıyor, insan arabalardaki gibi gri metal yapar, üzerinde kahverengi yağ net görünür değil mi?
kıskandım vallahi yeni innovalarınızı güle güle kullanın
bizim motorunda subap ayarı kaçmış herhalde,çekişi iyice düştü..1. viteste ful trottle verdiginde hemen hissediliyor,,
arkadaşlar bugün innovamın deposunu ağzına kadar doldurdum.
kız arkadaşımı da aldım düştüm yollara.
belki bilenleriniz vardır izmir manisa arasında bir karagöl var oraya gitmeye niyetlendik.
daha önce de hiç gitmediğim bir yer olduğu için bir ön araştırma yaptım ve gidebileceğimiz 3 yol vbuldum. bunlardan biri karşıyaka tarafından uzun bir yol biri evka-4 dağlar taşlar, diğeri de manisa sarnıç köyü dağlar taşlar idi
ilk önce en kısa olan evka 4 den dağlara çıkmaya başladık fakat bu aralar yağan yağmurlar toprak yolu fena dağıtmış gerisin geri döndük.
daha sonra manisa tarafındaki yolu deneyelim dedik. sapmamız gereken yol ters yönde kalıyor, manisa yolu da fena bi yol, sağa sola bakınırken yolu ararken bi bakmışız manisaya varmışız
ordan da gerisin geri izmire doğru yollandık... hala yolu arıyoruz.
derken ben sağa doğru gördüğüm bütün sapa yollara girdim baya bir dağ, köy gezdim.
en sonunda taş ocağının olduğu bir yerlere kadar geldik fakat oradan da bir yol bulamadık. daha doğrusu eve gelince anladım ki bizim yol ayrımlarında yaptığımız bazı yanlış tercihler bizim hedefe ulaşmamızı engellemiş
bir türlü karagölü bulup da piknik yapmak nasip olmadı anlayacağınız.
oradan da gerisin geri dönüp bornova da bir parkta teselli pikniğimizi yaptık
eve geldiğimde hala 2 çubuk benzin vardı ve ben 130 km yapmıştım...
sizinle paylaşmak istedim...
ama o karagölü bulacağaaam !!!
hem bu sefer karşıyakadan girip manisadan çıkacağaam
kg 130. aragaz dehşet gidio çatır çatır. Subap ayarı işi bnmde kafamı karıştırmaya başladı çünki alındığından bu yana hiç yapılmadı 28bin'de...
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
herkeze iyi geceler muhabbetiniz bol olsun nasılsıız arkadaşlar sonunda innovanın benzinini bitirebildim
hocam 1 çay bardağı yağ çıktı motordan kontrol edeyim dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
yağı değiştim,zinciri temizledim yağldım arka balatalar ötüyo satan ıslakken öter dedi ama bana pek öle gelmedi doğrumudur bilmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)