alışmışım arabadan, yedek diyorum... " e " yazısı yanıp sönmeye başlayınca, depoda 0,7 lt kalır diyor kitapçık... neyse , az yakıyor alet vesselam... geçen yine ölçtüm, 1 lt ile 60 km gidiyor , benim için çok güzel bir rakam... şimdi de agresif kullanıyorum bakalım bu depo da kaç km gidecek... motor şuan 450 km de...
bir kaç foto koyayım, pek çekemedim ama idare eder bunlar, "maşallah" diyerekten :
yarın daha fazlasını çekerim deniz kenarında falan, şöyle güzelce yıkadıktan sonra... yıkarken dikkat etmem gereken bir husus var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
bu arada resimler çıkmadı, ama o amblemlerin üstüne sağ tıklayıp resmi yeni sekmede aç deyince çıkıyor sanırım...
fotolar gözükmüyor hocam image shack açtığın zaman resaze image kutucugunu mutlaka işaretle alttaki hotlink forums olan ilk linki kopyalayacaksın..
Murat, bir lastik ebadı aradınız bir de gösterge çerçevesi ses yapıyormuş,soruna bak arızasızlıktan çatlarım ben
[QUOTE=ubuntu67;1877716]
QUOTE]
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...im-ekleme.html
[QUOTE=motorhocası;1878184]Murat, bir lastik ebadı aradınız bir de gösterge çerçevesi ses yapıyormuş,soruna bak arızasızlıktan çatlarım ben
yanlız yeni çerçevede ses yapıyormuş bu kötü oldu ama olsun onada bantla müdahele ederiz hallolur servisteki arkadaşlar söyledi yeni çerçevede ses yapıyor dedi..
6 tane ufak kutucuk var ya , onların üstüne sağ tıklayıp resmi yeni sekmede aç deyin... bu arada benim motordan en ufak ses gelmiyor, sımsıkı maşallah... sadece kulağıma takılan bir vızırtı sesi var motordan gelen, 3. viteste 35-40 ile giderken geliyor, sanki gecırtı gibi vızırtı gibi...
bugün 500 km yi geçtim... motoru giç zorlamamıştım şimdiye dek, o yüzden çıktım düzlüğe , 100 yaptım , rüzgar rahatsız etti , kask alınca yaparım 120 dedim... 120 yapmam lazımmış iyice açılması için sanırım...
arkadaşlar 1lt ile 60-65km ne demek yav tamam az yakıyo az yakıyoda bu kadar mı az yakıyo bu yeni injeksiyonlu innova..ben dylanda en ekonomik 1lt ile 35km filan yakalıyorum ekonomik diye kendimimi kandırıyodum acaba dylanı satıp innova mı alsam bende
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Bu resimler hatalı,çıkmıyor Vızıltı dediğin zincir mi?
Resim istiyoruz @ubuntu67
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
Şehir içi 30km hızda yapılır diyor(rodajda arkadaş) ,ancak 1.8 ortalama yapabilir
yaws kardeşim 2 elinizle bi resimi koyamadınız
Ubuntu güle güle kullan. plaka takıp. sonra gel senle bir kapışalım geçersem alırım yalnız innovanı. yakıyor moto. geçilirsem de benim motoyu sana veririrm zaten alıcısı yok
dediğiniz ses çekiş seside olabilir balata ve zincir dişlisinden gelen, benimkinde düşük süratte giderken 3 viteste uğultu gelirdi ama herhangibir problem değil bunların vites ve kavrama sistemi farklı o yüzden..
@Osmaniyeli, diğer fotorafları da çıkarıver, uğraştım olmadı
Bayramınız mübarek olsun.
unutmuşum bende Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
evet merakla bekliyoruz ya bu renk konusu tam bi fiyasko madem yaptın siyahı tam siyah yap dimi ama fena gözükmüyor kenarlar askeri yeşil..
güzel resimler teşekkürler osmaniyeli
@Osmaniyeli, ellerin dert görmesin, sağol...
Murat, hani askeri yeşil renk nerede, tam istediğim gibi griymiş.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)