Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Eylül 2009, 23:52
cevran07 adlı üyeden alıntı
aha evt doğru zaten 100bin km'yi geçtiyse çıkarmışda ilginç dün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez neyse ki metzeler'i taktım rahat ettim öteki tekerm çok kötü oldu kaza atlattım lastik patlayınca!..
geçmiş olsun.
Reklamlar
-
10 Eylül 2009, 00:20
cevran07 geçmiş olsun kardeş
100 binmi bi tuhaflık var bu motor o kadar yapmamışdır
-
10 Eylül 2009, 00:21
belki gösterge bozulmuştur...
-
10 Eylül 2009, 11:02
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
10 Eylül 2009, 16:11
beyler 12300 km deki innovamı dün sattım özel nedenlerden dolayı bi süre sonra tekrar alırım belki ..bi innova..
-
10 Eylül 2009, 16:24
aykan adlı üyeden alıntı
beyler 12300 km deki innovamı dün sattım özel nedenlerden dolayı bi süre sonra tekrar alırım belki ..bi innova..
kaça sattın ve özellikleri neydi innova nın, çok özel değilse öğrenebilirmiyim.Ben de innova satıyorum da, aradaki farkı öğrenmek istedim.
-
10 Eylül 2009, 16:45
geçmiş olsun cevran abi..
-
10 Eylül 2009, 22:22
schumacher__ adlı üyeden alıntı
kaça sattın ve özellikleri neydi innova nın, çok özel değilse öğrenebilirmiyim.Ben de innova satıyorum da, aradaki farkı öğrenmek istedim.
dostum 12300 km dedeydi hiçbir hasar boya vs vs yoktu ben çok titiz kullandım önceki sayfalarda resimleri var çok çok temizdi alan arkadaş yabancı değildi zaten neyse herşey dahil 2300 verdim itiraf edeyim innova gibi bir motordan ayrılmak çok ama çok zor birşey 10 tane motor değiştirdim içlerinde bi innovayı birde ybr yi çok beğendim bidaha alırsam gene bunlardan birini alırım.
-
11 Eylül 2009, 18:34
aykan adlı üyeden alıntı
dostum 12300 km dedeydi hiçbir hasar boya vs vs yoktu ben çok titiz kullandım önceki sayfalarda resimleri var çok çok temizdi alan arkadaş yabancı değildi zaten neyse herşey dahil 2300 verdim itiraf edeyim
innova gibi bir motordan ayrılmak çok ama çok zor birşey 10 tane motor değiştirdim içlerinde bi innovayı birde ybr yi çok beğendim
bidaha alırsam gene bunlardan birini alırım.
peki, hayırlı olsun, benim innova da 7000km de tertemiz, hiçbir sorunu yok. Ben de 2300 istiyorum ama 1 tane ciddi alıcı çıkmadı hala, her arayan konuşuyo, beğenio ciddi ciddi gelip parayı veren yok. Araba alacağım için satıyorum ben de en son 2150 ye kadar indim, 2 kişi kesin gelip alıcam diyodu, hala onlardan da ses yok. Anlamıyorum ki sorun nerede?
-
12 Eylül 2009, 03:31
sağolun teşekkür ederm gene üzüldüm ah innova gibi bi motor satılırmı demeden edemeyeceğim ama gerektiği yerdede gözünün yaşına bakmayacaksın gerçekten sanki kendim satmış gibi üzüldüm neyse geçelim kendi konumuza metzeler taktım arkaya 50 lira ya süper ötesi bişey oldu ani frenlememde lastik çok sürtünüyodu ses yapıyodu bunda o özelik yok birde yağışlı havada bastınmı resmen kızak gibi kayma yapıyordu bunda yok performansı ilk günkü gibi oldu beni cezbetti şahsen şaşırdım bi an hiç ummuyodum ön de pırelli öyle duruyo dursun bakalım bi ilerleyen zamandada onu değiştirirm baya bi rahatladım değiştirince tvs almayın innova'larımıza söyleyeyim!..Maşallah feysede yorum yapan yapana haa bravo!..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
12 Eylül 2009, 03:40
sen yorum iste cevran abi
-
12 Eylül 2009, 13:24
schumacher__ adlı üyeden alıntı
peki, hayırlı olsun, benim innova da 7000km de tertemiz, hiçbir sorunu yok. Ben de 2300 istiyorum ama 1 tane ciddi alıcı çıkmadı hala, her arayan konuşuyo, beğenio ciddi ciddi gelip parayı veren yok. Araba alacağım için satıyorum ben de en son 2150 ye kadar indim, 2 kişi kesin gelip alıcam diyodu, hala onlardan da ses yok. Anlamıyorum ki sorun nerede?
sorun morun yok millet aç gözlü işte nekadar düşürebilirim diye yolunacak tavuk arayan çok... benden sana tavsiye fiyatta hiç düşme ve devirini hemen alır almaz ver bunu şart koy yenisi 4500 tl ya gelmiş motorun mondialmi alıyor bunlar hey Allahım yaa....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 PM ----------
sağolun teşekkür ederm gene üzüldüm ah innova gibi bi motor satılırmı demeden edemeyeceğim ama gerektiği yerdede gözünün yaşına bakmayacaksın gerçekten sanki kendim satmış gibi üzüldüm neyse geçelim kendi konumuza metzeler taktım arkaya 50 lira ya süper ötesi bişey oldu ani frenlememde lastik çok sürtünüyodu ses yapıyodu bunda o özelik yok birde yağışlı havada bastınmı resmen kızak gibi kayma yapıyordu bunda yok performansı ilk günkü gibi oldu beni cezbetti şahsen şaşırdım bi an hiç ummuyodum ön de pırelli öyle duruyo dursun bakalım bi ilerleyen zamandada onu değiştirirm baya bi rahatladım değiştirince tvs almayın innova'larımıza söyleyeyim!..Maşallah feysede yorum yapan yapana haa bravo!..
Cevran alırız gene bi innova durumlar düzelince yavv..
-
12 Eylül 2009, 15:46
selamın aleykum beyler ben bursadan size bi sorum olacaktı motoruma cross tekerlek taktım hız olarak ciddi şekilde düşüş yaşadım ve bu motorumun yürüyen aksamı yada motoru olumsuz yönde etkilermi
-
12 Eylül 2009, 16:50
hondastar adlı üyeden alıntı
selamın aleykum beyler ben bursadan size bi sorum olacaktı motoruma cross tekerlek taktım hız olarak ciddi şekilde düşüş yaşadım ve bu motorumun yürüyen aksamı yada motoru olumsuz yönde etkilermi
Şu servislerde satılan Lastiğimi diyorsun bi resim koy bakalım
banada arazi lastiği lazım satarsan alabilirim ciddiyim
-
12 Eylül 2009, 17:18
hondastar adlı üyeden alıntı
kesinlikle etkiler yükselen yuvarlama direnci yakıtı artırır hızı ciddi oranda düşürür yürüyen aksama zarar verir debriyajı olumsuz yönde etkiler .....
-
14 Eylül 2009, 00:35
Alman cross ya bi patlarsa lastiğiniz görürsünüz gününüzü hele TVS tmm yandınız teller çok adi hemen çıtır çıtır kırılıyor almayın bnden demesi kaza'ya sebebiyet o lastikler bu ALEMDE tek lastik metzeler gerisi fıs!..
-
14 Eylül 2009, 01:54
Alman cross ya bi patlarsa lastiğiniz görürsünüz gününüzü hele TVS tmm yandınız teller çok adi hemen çıtır çıtır kırılıyor almayın bnden demesi kaza'ya sebebiyet o lastikler bu ALEMDE tek lastik metzeler gerisi fıs!..
o kadar iyi mi yaww meltzeller... ybr de kullanılıyor diye biliyorum
-
14 Eylül 2009, 11:12
-
16 Eylül 2009, 06:33
30 lira verip tvs alıp telleri ayırıp üzülmektense 60 lira verir kafam dinç olur en azından almayın arazi lastikli yazık olur innovalarıza kışında iyi zannedersiniz vallaha varya kızak gibi kayıyor yağmurta o kadar ani fren yaptım metzelerde daha bi kere olsun ani fren sesi ve kayma gerçekleşmedi innova lastiği metzeler kim ne derse desin UCUZA PARA VERECEK KADAR'dA ZENGİN DEĞİLİM!..
-
20 Eylül 2009, 00:12
cevran metzeller lastiğin kodu ne birde kış lastiği mi 50 tl iyi fiyat ya daha pahalı olması lazım değilmi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler