Cevran hangi marka yağı kullandın ?
Cevran hangi marka yağı kullandın ?
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
bu makinaların yağ eksiltmesi son derce normal, yatık makinalar yağı diğer düz makinalardan fazla eksiltir bu eksiltme madeni yağ kullanımında dahada artar, sentetik kullanımında fazla eksiltmez su an benim motorumda shell 15/50 sentetik adwanced yağ var, bodrumun yaz sıcağında 1 gr bile eksiltmedi ...
Benim İnnovada hangi yağ var bilmiyorum ama hiç eksiltmedi aldığımdan beri kontrol ediyorum ada bir
arkadaşlar sizce bu amortisör toklaşmamış mı??iyice çöktü..bunu nasıl yatırabilirim?bilgilerndirirseniz sevinirim..
[IMG]http://img132.imageshack.us/[IMG]
[/IMG]img132/1816/25082009004.jpg[/IMG]
innova'cılar nerdesiniz yaw??
millet gezmeye doyamıyor herhalde
valla ben geziyorum 60,400 oldu hafta sonu karaburun tarafına gidiyorum o tarafa giden olursa beklerim...
Arkadaşlar malum İnnovamı 2 el aldığım için bunu size soruyorum kafama takılan sırf bu durum yüzünden servise gitmeyi düşündüğüm durum var
motor 1 ci vitesdeyken gaz verdiğimde aniden gaz yiyor bir anda geriye itiyor beni
Kalkışda olsun veyda giderken olsun 1 ci vitesde böyle sizin innovalar da böyle durum varmı yoksa gaz ayarı yapılması lazım
doğrudur...bi süre sonra işkence gibi geliyor...bi de gazı salınca çok fazla öne yükleniyor..
Galiba aynı durum sendede var sıfırmı almıştın motoru işkence + mahalle içinde giderken bir öne bir geriye doğru gidip gelmek kötü oluyor
yok ben 2.el aldım..gaz ayarı mı yapılacak bilmiyorum valla..sırf bunun yüzünden 2.vitesle kaldırasım geliyor
kullandığım yağ karışıktı tek yağ değil tabi 15w40 ile 20w50 karıştırdım yağı heralde boşaltacağım gibi! gibi hiç memnun değilim eksiltiyor shell yağ alaym servis'den onu kullanayım
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Motorlarınızdaki yığılma ve öne atlama sorunu gayet normal cuplar zaten böyledir 15 senelik bi cup kullanıcısı olarak durumun gayet normal oldugu kanısındayım, cevran ben geçenlerde shell 15/50 doldurdum ancak viteslerde tutukluk hissediyorum motorun çekişindede düşme var gibi bilemiyoruum belkide pisikolojik ama bu yağın fiyatı neden 13 tl de castrol 15/50 30 lira bilemiyorum castrol daha kalite gibi ..
http://www.facebook.com/group.php?gid=149812699368 Sonunda grubumuzu açtım herkesi beklerim katılın katımlarımız çoğalsın ki sesimizi rahat duyuralım!..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Arkadaşlar bir önceki sayfada verilen sahibinden.com adresindeki kişiyle görüştüm.Elinde CPR7EA-9 NGK U22EPR-9 DENSO bu iki model bujide mevcutmuş fiyatı 25 tl diyor.Sizce nasıl bu bujiyi takmamızın ne gibi bir artısı olur ?
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Ramazandan sonra o adamın dükkanına gidicem İnnovaya jant, Arka Fren orjinal balata, Yuasa 12v 6A Akü ve bu belirtdiğin bujilerden birini pazarlık ederek alıcam artık ne kadar frk eder görücez
servisde ki bujiler ne kadarki 20 Tl felanmı eğer öyleyse bu adamdan alınır
servis fiyatını bilmiyorum victorist en yakın zamanda bende almayı düşünoyorum ve sayfadaki resimlerde innova selesi var dikkatinizi çektimi bilmiyorum o kaplamanın fiyatını sordum 30-35 tl arası değişiyormuş.
Herkese hayırlı pazarlar.Canım sıkıldıkça buraya girer bu topiği okurum ama topik bayatlamışmı banamı öyle geldi eskiden daha canlı ve güzel sohbetler dönüyordu.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Merhaba ozi2002 konu eskisi kadar yoğun değil haklısın bende hergün mutlaka konuya girer bir bakarım ne var ne yok diye ama daha öncede yazdığım gibi diğer motosiklet konularının aksine çok sakin bir konumuz var ve eski canlılığını arar oldum.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)