mevlana caddesi üzerinde akçor diye yazar zaten yani yakın sen yüzüncü yıl üzeri geleceğin için direkt mevlana'ya gel sola dön mevlana shell istikametine kafanı sağ'A bi çevir hemen görürsün..
mevlana caddesi üzerinde akçor diye yazar zaten yani yakın sen yüzüncü yıl üzeri geleceğin için direkt mevlana'ya gel sola dön mevlana shell istikametine kafanı sağ'A bi çevir hemen görürsün..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
arkadaşlar benim motonun arka amartisörler çökmüş gibi duruyor neden olabilir? bayağı bi düsüklük var...çogu zaman 2 kişi bindigimiz için mi acaba
yahu çökse çökse bnmki çöker yaa neyse..
motor 12000 e doğru gidiyor arka balata bitti önede baktırıcam bugün bu sıcak havada 15/50 yağ bile su gibi olmuş 40 derece şu ana kadar birkez akü bitmesi haricinde ki garantiden değişti hiçbir parça değiştirmeden devam ediyorum ..
Arkadaşlar innova için performans bujisi varmış galiba bilgisi olan var mı artıları eksileri nelerdir ?
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
yurtdışında bu tür parçalar kıyamet gibi özellikle yunanistan ingiltere gibi ama bizde yok denecek kadar az aksesuarlar bile az bulunuyor ben o bujiden aradım bulamadım bulan olursa haber versin, artısı illaki olacaktır yüksek devirdeki ateşleme dahada iyileşecektir...
CPR7EA-9 NGK
U22EPR-9 DENSO
Sahibindeki bu kullanıcı Bu tür şeyler satıyor ve yurt dışından istenirse getiriyor Performans parçaları
http://www.sahibinden.com/honda_inov...XQQdisplayitem
adamda iyi parçalar var belli ama ben hiç alışveriş yapmadım bu şekilde güvenilirmi acaba???
http://www.sahibinden.com/honda_inov...XQQdisplayitem innovamızın bütün parçaları varya hadi hayırlısı..!
Aslında firmalar www.carizmamotor.com adresleri
güzel ürünler var ellerinde ben alışveriş yapacağım kısa zamanda
bu kullanıcı ise 2 tane sinyali 120 Tl ye satıyor Orjinal olması gerek
http://www.sahibinden.com/sol_2_tara...XQQdisplayitem
adamda her paça var aşşağı yukarı derceli eksantrikten balataya beyinden sinyale ama fiyatları servisle aynı ..
Cep numarası doğruymuş galiba ben yalnış çevirdim
Bu jant İnnovaya uyuyormuş yakında alacağım Ürünleri Yunanistan dan getiriyormuş
peki bunlara dublex lastik takılıyormuymuş..??bide fiyatı ne
Fiyat 175 Tl dedi bana Dublexlastik dediğin hangisi ben pek bilmiyorum bu konuları bilgisayar donanınımı filan olsa anlarımda
Acı bi gerçek söylemek istemezdim ama Malesef ki söylemem gerek artık innovamda yağ yakmaya başladı Vatana Millete hayırlı olsun kaç gündür canım acayip sıkkın arkadaşlar zinciri geriyorum kendi kendine salıyor eski perfomansını yitirdi 27bin'de
yağ yakması bu makinaların gayet normal cevran 20000 den sonra veya önce sıcakta çok kullanıyorsun anlasılan sehir içi vs trafikte bendede 11800 km de zincirden çıt çıt çıt ses geliyor giderken sanırım zincir dişli istiyor ama genel olarak başka hiçbir sorun yok servise hiçbir arızadan ugramadım.....
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)