Bugün İnnovama kavuştum yalnız kafama takılan bir şey var 1 ci vitesde 20km geldiğinde bağırmaya başlıyor motor 2 de normal sesi
kafa grenajında ses geliyor slikonla sesi halledenler nasıl yaptığını resimle gösterebilirmi acaba
aykan teşekkürler verdiğin bilgi için acaba yeni innovanın kafa grenajı olurmu çünkü ben karanlıkta ve kışın daha fazla kullanacağım motoru işe gidip gelmek için dün karanlıkda dikkat ettim giderken uzun far bile çok etkisizdi birazda far camı çizik felanda yeni cam taktırcam yada olursa yeni innovanınkini taktırabilirim
birde kış için iyi bir lastik servislerde varmıdır yada nerden bulabilirim gerçekten bu benim için önemli arkdaşlar
yeni innovanın kafa grenajının olacagını sanmam muhtemel senin far camı çiziktir komple 60 tl civarında yenilemek istersen yeni innovanın parça fiyatlarını duymak bile istemessiniz....bunun haricinde bence aydınlatma son derece yeterli özellikle uzunlar çok etkili lastik konusundada bende şu an 10000km kullandıgım ön lastik duruyor önde arkada ise yeni aldığım 2,75 irc var su an gayet uyumlu ön lastiğin durumu çok iyi ancak arka hızlı aşınmıştı memnunum, kışa bende değiştricem ya 2,75 ön 2,75 arka kombinasyonu yapıcam yada 80/90 ön 80/90 arka kombinasyonu orjinal ön lastik hiçbiryerde yok hondaya lastik için attığım mail'dende hiçbir haber gelmedi!!!!!
arkadaşlar innovası ile 75000 üzerine cıkan varmı km olarak gercekden bu innova c90 torunumu anlayaım gecenlerde bi c90 gördüm 120000 km de ve hala pırıl prıl üstündeki akü bile orjinal en fazla kac km de innova gördünüz benimki 25000 de ve hala yeni gibi
Arkadaşlar innovamın düz yolda giderken sık sık zincir sürtme sesi gibi bir ses geliyor duruyorum ayağa alıp kontrol ediyorum bir sorun yok ve akortunu yeni yaptırdım.Sizce nereden olabilir bu sorun ?
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hafta sonu karaburuna gittim,10tl lik benzinle 100km+60km de orda gezdim yakıt durumu gayet iyi.hızlanmada da düzde120-hafif meyilli yolda da 130 ları gördü(kısa süreli otobanda).
bu arada motora bi talib daha cıkdı,büfeden bişeyler aldım cocuk bişeyler söyledi anlamadım megerse motoru satarsan haberim olsun diyormus,daha önce 2006 varmıs elinde sıkısıklıkdan dolayı satmış 1600 e ,ALLAH sattırmasın...
ya anf innova125i nin fiyatı düşermi ? ve honda 2010 yazında yeni cup model çıkarırmı ?
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
o zincir zıkkım ses benmkindede var ya insanı dinden imandan çıkartıyor yanlız 5 gün binmemiştim gerçekten motor gitmiyo yaa 1.vites o kadar kısalmış ki 20 km's ye bile gelmeden anırıyo önceden öyle değildi ama bu 5 gün öncesi ful göynük git gel ve oradada gezme yaptı acaba onunda etkisi olabilirmi hava filtresi'ne bi bakacağım..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Bugün sipariş verdiğim Ön far camı ve yuvası ve farın camının kenar grenajı işçilik dahil toplam 135 tl tuttu
Birde marşa bastığımda bazen tık tık ediyor ama motoru çalıştırmıyor akü zayıf zannettik ama ama marş motorundan çıktı marş motoru kömürü sipariş edildi ama kömürden değilse komple marş motoru yenilecek oda 560 Tl imiş
Cevran 07 honda bayii antalya merkeze yakın mı ? kumlucada ki servis kapandı.Olmuşken antalyaya getireyim diyorum motoru 1 yıl garantisi kaldı başka yere götürmek de istemiyorum.Servisinden memnunmusun?
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
bu makinalarda zincir sesi kronik galiba bendende yolda giderken çıt çıt ses geliyor motor 11500 km de..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------
sanayiye git iyi bir ustaya kömürleri zımparalattır bi tozunu alsın makinanın hiç bişiyi kalmaz servis anlamaz o tür şeylerden...
Aykan doğru söylüyorsun bu servisler anlamıyor kömür siparişi verildi eğer servis yapabilirse yaptıracağım yada tanıdığım bi motor ustası var ona yaptıracam
en iyisini yaparsın geçenlerde 2005 wave aldık fena durumda değil marş basmıyordu sahibide alırken söyledi marş motoru yanık diye bende önceden 25000 km wave kullandım, bikere marş basmadı gidip komple marş motoru yenilemiştim servis yüzünden bu aldığımız motordada durum böyleydi tanıdık çok sağlam bi ustaya verdim söktü yarım saatte ilk günkü performansına kavuşturdu hiçbir parça değiştirmeden sana diyecegim servisten bu konuda yardım isteme bence.
audiophile34
Sana özel mesaj attım bakarsın sayafaya girersen
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)