ben 120_140 ları yatarak düzde gördüm ,titresimi yatarak kullandıgım için fazla hissetmedim ve rüzgarsız ortamda yada rüzgarıda arkana alırsan 140 yapan bi motor innova125.
ha yaptıgımız iş mi?degil ,limitlerini ögrenmek sadece ama basmadan da anlıyamıyoruz
Anladım arkadaşlar ama cbf 150 tvs apache cg ler titan vs. bunlarn normal haliyle geçtiğini okumuştum bu sallamasyonmuydu yoksa ? bizim motorlar piyasadakilerden neleri yer bitirir. mesela bugünde kaşınan bi asya motor wardı 150 lik bi yedim geçende apache beni tokatlamıştı 1-1 sayılırım ama apache lere deli oldum nerden görsem o gün aklıma geliyor yada o gün ben kalkamadım oda olabilir neyse bugün mutluyum güzel uyucam herkese ii geceler ...
yukarda bahsettigim hızları sadece otobanda yapmaktayım ve trafigin aktıgı cift seritli yollarda da hiç bir zaman 90 ı gecmemişimdir dolayısıyla kasınan olsada fazla sallamam altımdakinin neler yapabilecegi bana yeter.otobanda denk gelibde yetisemeyen ybr ler de mevcut tabi...
Arkadaşlar innovamın yağ değişimi vardı yağ değişimi için servise gittim yine motul 15-50w koyacaktım fakat serviste 15-50w kalmamış 10-40w koydular sizce ne gibi farklılık olur deneyimleriniz paylaşırsanız sevirim.
Motorum 5800 km de motor yeni yeni 100-110 arasında gidip gelmeye başlamıştı.Fakat servis dönüşü motor 100 km yi bir kaç km zor geçiyor yağın yeni koyulmasıyla ilgili olabilir mi ? sizce...
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
erken olmasıda benden kaynaklı aslında (motoru izmir_k.burun 50km. otobanınında hız kesmeden 120_140 kullanıyordum 45,000 e kadar )...yag degişimini her 1500 de bir yaparım castrol 10_40 kullandım hep,motor fazla devirli kullanıldıgında yag eksiltiyor.tabi su an böyle bi problem yok.
haftasonu cumadan motoru bi servise götürdüm k.buruna gitmeden önce bi zinciri degiştirmem gerekliydi ki can sıkmasın,hava filtresini de temizletip sibob ayarınada baktırdıktan sora c.tesi yola cıktım.zincirin yakıta etki ettigini biliyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim.ilk kademede bakım öncesi 30km. yapardım sorası 50km. yaptım tabi 80'i gecmemek suretiyle,karaburuna vardıgımda tek kademeye düştügünde 150km. yapmısdım.daha önce bu 110km. de olurdu...son kademede de zannedersem 20km. yapar,sonuc gayet güzel dönüşde de aynı tüketim gerceklesdi,otobanda 2 kişi 120ye kadarda cıktı (rüzgar yoktu).
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle selamlar.Ben 20500 de bir innova buldum 2006 model temiz gibi düzcede gidip almayı düsünüyorum 1700 diyo dişli takımında sorunvarmıs zincir bosalıyo dedi 90 liraya değişiyorlarmıs onuda düsücem dedi yani 1600 alınırmı bu motor 20.000 km bu motora fazlamı bu motor kac km deha yapar.Bilgilerini paylasan herkese simdiden tesekkurler
ohhohh maşallah temiz sakin olaysız daha nice 80 li sayfalara diyelim artık bi kaç gündür göynük'e gidip geliyorum kemer'den beridedir MAŞALLAH bi sorun yok ancak zincir kafamı kurcalamaya başladı tak tuk yapar oldu sağ'a sol'a dönüşlerde özelikle hayret bişey yaa bnm anlamadığım zincir kendi kendine salarmı bnmki salıyor birde sinyal verdiğim zaman takılı kalıyor ve canımı sıkıyor kapatıp da bi daha verdiğim zaman düzelmekte hala çözemedim acayip sıcaklarda geziyorum innovayla..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
geçen bende düştüm yaw bırak şu innova yı ya...bu motordansoğudum arkadaş...debriyajlı bir motor alacagım...motorla vites aralıgı yok onun için duştum zaten..
Arkadaşlar düzceye motora bakmaya gidicem düzceden arkadaşlarımız varmı varsa bana orda yardımcı olabilirlermi.Gidicegim zaman yerve zaman bildiririm tanıdıgı bir usta varsa baktırırız honda yetkili servis varmı düzcede.2006 model 20500 de bir motor baktıra bilicegimiz tanıdıgı güvendigi ustası olan bir yardımcı olsun saygılar
niye yok ilhan var aralık hele gel bnmkindeki aralık hiç bi motor da yok mübarek buçuklu vitez gibi yaw ama senin böle demen kafamı karıştırdı sana bişey olmasında..!
çok kötü düştüm ama yaw...bilegim sızlıyor hala.. yani tam arkası savruldu
benim gazı kesmeme rağmen sürekli viteste olduğu için kaydı gitti toplayamadım..
allahtan kask var .betona düştüm.kalktım baktım motorda birşey yok..bi küfür ettim ki sorma abi...
eğer debriyajlı motor olsaydı ayırıp kurtarabilirdim.biliyorum hafif basınca debriyaj vazifesi görüyor ama o anda net ve hızlı tepki veremedim..
Selam arkadaşlar bende scooter dan sonra Honda innova almayı düşünüyorum
2005 model 3500 kilometrede imiş çok fazla anlamam ama alırken nelerine dikkat etmem lazım özellikle motor kısmı hakkında
Arkadaşlar acil cevap bekliyorum sizden bugün ilk defa innova bakmak için bir satıcının yanına gittim kendim scooter kullanıyorum
Arka fren ayaktan olduğunu gördüm ama ben sürekli kundura ayakkabı giyiyorum ve ani frende ayaktan olması kötü gibi geldi bana yoksa alışırmıyım ne diyorsunuz bu konuda bide o demir daha büyüğü takılabiliniyormuş demiri yükseltsem olurmu
motor 3600 km de 1.700 Tl alıyorum sizce nasıl?
ah ah ne kadar da dikkat etsekde gene başımıza geldimi geliyor ne yapalım geçen taa alanya'ya gittim resmen yolda uyumuşum kaldırım taşlarına sürttürünce farkına varabildim (victorist) o fiyata iyi hiç durma derim..!
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)