sezon sonu derken ztn ekim gibi almayı düşünüorum yani şimdiden karar veriim diorum hangi motoru alıcaıma...ona göre maddi durum çıkarıcam yani
sezon sonu derken ztn ekim gibi almayı düşünüorum yani şimdiden karar veriim diorum hangi motoru alıcaıma...ona göre maddi durum çıkarıcam yani
"MetyN_07" sana tavsiyem eğer alıp birkaç aya hevesim geçmez diyorsan paraya kıyıp innova al derim başka alternatiflere bile bakma...
Fiyatına değdiğini göreceksin servise yağ değişimine ve genel kontrol bakımına uğrarsın, onun haricinde bir problem yaşamazsın yakıt meselesi de önemli bir konu ilk bakışta o kadar önemli gibi görünmeyebilir, fakat İnoovaya kıyasla piyasadaki çoğu motor Hacmi(cc) olarak aynı veya daha kücük fakat diğer motorların yakıt sarfiyatı 125cc İnnovaya göre çok yakıyorlar hatta yeni innova daha da az yakıyor (teknik olarak, alıp binen bir vatandaş görsem durdurup biraz inceleyeceğim :D )
Sormak istediğin sorular olursa biz elimizden geleni yaparız.Tercih sana kalıyor....
Yeni modelden alan ve incelemesini koyacak bir arkadaş yok mu ? hala Arkadaşlar
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
saol kardeşim bilgilendirdiğin için bn temelli sağlam bi motor almayı planlıyorum işte ve kafama innova yı koydum...şehiriçinde kullanıcam ztn dier motorları inceledim evt innovadan fazla yakıyorlar ve teknik bakımdan özellikleride düşük innova aralarında en iyisi sende bnm gibi antalyalısın işte öğrenci adamım gidebilceim günde en fazla 20km yani ama motor sürekli ayağımın altında olcak 0 olup olmaması önmli deil sağlam bi 2.el bulabilirsem çok gzl olcak işte
sana tavsiyem her şekilde innovadır...
tmm çok saol ama innova yı satıcak bi baba yiğit bulmam lazım :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 PM ----------
saol kardeşim bilgilendirdiğin için bn temelli sağlam bi motor almayı planlıyorum işte ve kafama innova yı koydum...şehiriçinde kullanıcam ztn dier motorları inceledim evt innovadan fazla yakıyorlar ve teknik bakımdan özellikleride düşük innova aralarında en iyisi sende bnm gibi antalyalısın işte öğrenci adamım gidebilceim günde en fazla 20km yani ama motor sürekli ayağımın altında olcak 0 olup olmaması önmli deil sağlam bi 2.el bulabilirsem çok gzl olcak işte
hayret bişey yaw bi hesapladım 0.0995 km'de yakan bu insaf dedim yaa..
221 km yol yapıldı.
7 litre yakıt alınmış.
tutar'Da 22.lira
zincir gerilecek geçen kapağını açtım baya salmış hep toz yapışmış..!
küllün zarar kısaca..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
baya az yakıomuş yaa....
satılık 2.el innova i 125 gördüm ama fiyatını soramadım ... :(:(
evet bnde şimdi hesapladım en normal en ucuz yakması greken fiyat 0,74 kuruş olması lazım....tabi bu benzinin 3tl olup 11,1 tl ye dolmasıyla oluo eer 150 km gidersen bi depoyla yani
beyler çok yakma şikayeti olan varsa hva filteresini ve bujiyi temizlesin...
beyler önceden her gün her saat yorum yapıomuşsunuz bn geldim yorumlarınız kesildi yaa ne bu arkadaşlar ..
Bigün depoyu fulleyip alanya tarafına doğru gideceğim bakalım nerede bitecek benzin tam iki litre de yanıma alcam en uzun menzil neresi olacak? varmı katılmak isteyen..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
3-4 ay sonra motoru aliim gelirim bnde ..
benim motor şehir içi karma kullanım bi depoyla 140 km gidiyor daha geçemedim uzun yolda deneme fırsatım hiç olmadı...
zannediyorum şehir dışı sürekli 4 vites 75/80 civarı hız 170 kilometre gider ancak bugünlerde yakıt artmış olabilir hava burada 50 derece öğle saatleri cehennem saymıyorum bile motor şehir içi hiç durmuyor uzun yokuşlar çıkıyor beklemeler vs sürekli hareket halinde bence normal bi tüketim yağıda 10/40 kullanıyorum petrol ofisi maximoto menunum ancak biraz daha kalınlaştırsammı diye düşünüyorum şu ara gerçi sentetik yağa bişiy olacagını zannetmiyorum ama 15/50 daha iyi olur diyorum....şimdilik bi sorun yok..
aykan ben kısın 10-40(castrol)mayıs itibariylede 15-50(castrol)kullanıyorum sıcakda biraz kalınlastırmakda fayda var.ya bida bişey dikkatimi cekti ya shell den yada ultimete(eve yakın) den benzin alırım buran aldıgımda daha bi seri gidiyo gibi geliyor motor...
zincirin ömrü konusundaki düsünceleriniz?en son 25,000 de degiştirmiştim su an56.700de gecenlerde gerdirdim biraz ama zannedersem ki arada bi zincirden ayaklara bi titresim gibi geliyor ömrü az kaldı degişecek,bu degişiklik performansı arttırıp yakıtı azaltır diyede düsünüyorum ne dersiniz???
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)