Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 20:30
yaw geçmiş olsun hayret bişey arkadaşım kimselere verme bir daha babanada resti çek yok de motor nein bn verdim kepeze giderken sola yatmış ordanda uçuruma yuvarlanmış motor yazıları söküldü ön kısım darbe aldı motoru bi getirdiler canım sıkıldı o gündür bu gündür kimselere vermedim 10.000 km'de meydan kavşağında kaza yaptım köprünün üst tarafına varmadan sola yol gider yolu ortalamış gidiyodu aniden sola kırınca güp oradada yatırdım motoru ordanda bi darbe yedi yazık yaw ilhan senin motor berbat olmuş üzüldüm yakıtlara gelince 5 lira ile 66 km yol alır oldu canımı sıkıyo 100 km'dede iki litre qibi bi yakıt çıkmakta bi türlü aklım ermedi gitti yanlız bi ALANYA yolculuğu yapacağım ilgililere duyrulur..
dediniz mehmet fikret bey efendim..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 23:42
sağol cevran kardeş...ya zaten babam getirdiginde birseyi yok gibiydi.ön lastik değişmiş...bağırdım çagırdım kendimi kaybettim...dedim motoru el ayak ettin falan diye...ben 2.el aldım çok temizdi..şu an binesim gelmiyor.yeni jant alacagım zaten...haa bu arada aykan kardeş senin dediğin olayı yapamayacagım galiba ..çünkü disk te ses yapıyor surttugu için..o da yamulmuş galiba
-
02 Haziran 2009, 12:07
ilhan007 adlı üyeden alıntı
sağol cevran kardeş...ya zaten babam getirdiginde birseyi yok gibiydi.ön lastik değişmiş...bağırdım çagırdım kendimi kaybettim...dedim motoru el ayak ettin falan diye...ben 2.el aldım çok temizdi..şu an binesim gelmiyor.yeni jant alacagım zaten...haa bu arada aykan kardeş senin dediğin olayı yapamayacagım galiba ..çünkü disk te ses yapıyor surttugu için..o da yamulmuş galiba
diskmi?hadi ya neyse yavaş yavaş toplarsın kardeş üzülme
-
02 Haziran 2009, 16:09
bizim topik bu sıralar öldü millet 125i aldı ve 125 topiğine yazmak istemiyor galiba
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
02 Haziran 2009, 18:49
....hep önde yaw bu topik...aykan kardeş ön jant çemberi buldum bi honda yedek parça satıcısından...67 diyor...fazlamı acaba?
125i topiğimi var du bakam
ya hakikaten 125i alan yokmu hiç?
-
02 Haziran 2009, 18:52
_PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı
Şu başlığa her cevap yazıldığında,biri i almışta deneyimlerini yazmış sanıyorum ve atlıyorum
.
İ modeli içinde bir başlık açılsın
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
03 Haziran 2009, 00:46
Bende plakanın altına yanlarına yani çamurluğa komple nikelaj bantı yaptım harika oldu resmi yayınlamıyorum kusura bakmayın NAZAR deyiyor burada sizler değil bu mt de bişey var birde yakıt konusu çok yakmakta ne yapcam bilmiyom zincirimi söküp temizlemem gerek ses yapıyor gerginliği düşmüş gereceğim onu devri düştü 3.vites'de 40 km's ile giderken bağırır oldu motor..!
-
03 Haziran 2009, 02:03
cevran abi o zincir gerginliğini nasıl ayarlıyorsun ..tam mı gergin olacak??
-
03 Haziran 2009, 02:39
ilhan007 adlı üyeden alıntı
....hep önde yaw bu topik...aykan kardeş ön jant çemberi buldum bi honda yedek parça satıcısından...67 diyor...fazlamı acaba?
125i topiğimi var du bakam
ya hakikaten 125i alan yokmu hiç?
parça orjinalse normal telleride orjinal bulursan iyi olur dandik tel takma paslanıyor haberin olsun telin iyisini al mümkünse orjinal bul .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 AM ----------
beyler millette para yok bi topik oluşturamadık durumlar düzelince ben bitane alacağım su an için alanda yok pek...
-
03 Haziran 2009, 18:30
Tam olmayacak esnek olacak bi karış koruma kapağında gösteriyor benmki iyice saldı hayret yaw yakıt gene yakıo hava filtresini bi temizlersek olayı çözeriz..
-
03 Haziran 2009, 23:33
cevran çok yakıyor diyorsun motorda zincir sesinden başka bir sorun mu var acaba ? innova yapmaz öyle şey iyi bir araştırma yapmak lazım, sizler daha iyi bilirsiniz daha çok yol yaptınız benim innovam şu anda 5200 km de tam 13 ay oldu maşallah istediğim performansı daha yeni yeni almaya başladım bu hafta sonu nasip olursa akort ayarlarını yaptıracağım arka tekerde biraz sorun var...
Sizlere sormak istediğim birşey var daha önce bir kaç kez buna benzer sorular sormuştum.Motoru son bir aydır yüksek devirde kullanıyorum,zorluyorum motor daha önce 100 km 1 mm bile geçmezken düzde 105'e rahat gelmeye başladı 105-110 km arası oynuyor artık sizce motoru sıkıştırmamın faydası oldu mu yoksa km ilerledikçe olması normal mi ?
Not: Motoru sıkıştırmaktan kastım düzenli yıpratmadan yüksek devirde kullanmak....
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
05 Haziran 2009, 10:44
Knight_eagle adlı üyeden alıntı
cevran çok yakıyor diyorsun motorda zincir sesinden başka bir sorun mu var acaba ? innova yapmaz öyle şey iyi bir araştırma yapmak lazım, sizler daha iyi bilirsiniz daha çok yol yaptınız benim innovam şu anda 5200 km de tam 13 ay oldu maşallah istediğim performansı daha yeni yeni almaya başladım bu hafta sonu nasip olursa akort ayarlarını yaptıracağım arka tekerde biraz sorun var...
Sizlere sormak istediğim birşey var daha önce bir kaç kez buna benzer sorular sormuştum.Motoru son bir aydır yüksek devirde kullanıyorum,zorluyorum motor daha önce 100 km 1 mm bile geçmezken düzde 105'e rahat gelmeye başladı 105-110 km arası oynuyor artık sizce motoru sıkıştırmamın faydası oldu mu yoksa km ilerledikçe olması normal mi ?
Not: Motoru sıkıştırmaktan kastım düzenli yıpratmadan yüksek devirde kullanmak....
7000 en sonra süratin dahada artar ben düzde en fazla 110 görüyorum motor 10300 de hafif eğimde 118 120 rahat görürsün...hava rüzgarsızsa ne hikmettir benim motorda fazla yakmaya başladı bugünlerde anlamadım neden ....bi bujiyle filtreye baktırıcam...
-
06 Haziran 2009, 00:39
aykan adlı üyeden alıntı
7000 en sonra süratin dahada artar ben düzde en fazla 110 görüyorum motor 10300 de hafif eğimde 118 120 rahat görürsün...hava rüzgarsızsa ne hikmettir benim motorda fazla yakmaya başladı bugünlerde anlamadım neden ....bi bujiyle filtreye baktırıcam...
Bilgilendirmen için teşekkür ederim aykan
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
06 Haziran 2009, 22:42
yokmu beyler daha alanburada 10 tane satıldı gelir gelmez ama test imkanım olmadı daha ama grisi çok hoşuma gitti bişiler ayarlarsam almayı düşünüyorum
-
06 Haziran 2009, 22:51
hondadan şaşma eserse belki alabilirim
-
06 Haziran 2009, 22:52
Motör adlı üyeden alıntı
hondadan şaşma eserse belki alabilirim
honda alan pişman olmaz...
-
07 Haziran 2009, 00:55
slm yorumlarınızın counu okudum...ve baya bi bilgi öğrendim...evt bnde bugün innova almaya karar verdim ve onun için bu foruma girdim...
ama bn motoru eylülde almayı planlıyorum...yeni innovanın fiyatı ne kadar bileniniz varsa bilgi verebilirmi?
veya 2007model innovanın 2.eli ne kadardır daha zamnım cok arastırma yapma imkanım bol bilgilendirirseniz sevinirim
-
07 Haziran 2009, 02:12
MetyN_07 adlı üyeden alıntı
slm yorumlarınızın counu okudum...ve baya bi bilgi öğrendim...evt bnde bugün innova almaya karar verdim ve onun için bu foruma girdim...
ama bn motoru eylülde almayı planlıyorum...yeni innovanın fiyatı ne kadar bileniniz varsa bilgi verebilirmi?
veya 2007model innovanın 2.eli ne kadardır daha zamnım cok arastırma yapma imkanım bol bilgilendirirseniz sevinirim
yeni innova 4200 lira 2 elleride değişiyor temiz 10000 km civarı 2,2400 kadar bulabilirsin....
-
07 Haziran 2009, 10:41
aykan adlı üyeden alıntı
yeni innova 4200 lira 2 elleride değişiyor temiz 10000 km civarı 2,2400 kadar bulabilirsin....
saol birader daha ilk motorum olcak işte ii düşünüp ii karar vermem lazım bn alana kadar biraz daha ucuzlasa bari ..
innova olmazsa başka önerebilceiniz cup model motor varmı?
-
07 Haziran 2009, 10:44
Sezon sonunu beklesen...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler