herkese merhaba..
bu yeni innova lar ne zaman gelecekler..geldi gelecek epey zaman geçti ses seda yok..yeni sezona gelirmi..
herkese merhaba..
bu yeni innova lar ne zaman gelecekler..geldi gelecek epey zaman geçti ses seda yok..yeni sezona gelirmi..
Lazer lz6 var birde gdr vardı galiba o civarda. Bende ls2 cartoon düşünüyorum bu tip motorlarda işe yarar bir kask.
Ben gelicek diye biliyordum ama halen ses yok.2 ay içinde gelmezse bu motoru alıcak arkadaşlar heralde üzülecektir sezon geldi.
beyler kimi gelecek kimi gelmeyecek diyor ben beklemiyorum artık.....adam gibi biri çıkıp gelecek veya gelmeyecek dese hayret bişiy ya
hocam nasılsın görüşmeyeli
1-2 ay forumdan uzak kaldım hemen innovadan vazgeçirmişler seni
ne güzel ağırdan ağırdan bekliyorduk neden cgl aldın
neyse hocam şaka bir tarafa da hayırlı uğurlu olsun yeni duydum aldığını kusura bakma geç oldu sanırım
bende ayar olmaya başladım hocam çok kızarsam gidip mondi alırım
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
yeni motor gelmez çok mu çok beklerizz özel mesaj alıntı innova'nın soğuması en fazla max 1 SAati alır..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
innovanın geleceğini sanmıyorum ama gelirsede su günlerde gelmesi gerek...
:):cat:arkadaşlar bu sene 1.750 tl ye karburatörlüsünü alırım paşa paşa binerim (ikinci el) seneye de onlar ikinci ele düşer.onu alırız şimdi
ne beklicem onu geldi gelmedi iyimi kötümü duruma göre bakarız......sonuçta aralarındaki benzin yakışı atla deve değil
bencede karbüratör ile enjeksiyon arasındaki fark çok küçük ve tasarım çizgileri eski innovanın gayet güncel halen satıldıgı ülkeler var aynı kasayla başta Almanya...
şu an 7o kr yakıo gelecek olan yeni model'de 60 kr yakar sakin kullanımda yazdıklarım ha. ama yok devirlilerde ise anormal derece de yükselmekte yakıt tüketimi
bence enjeksiyonla kayda değer bir fark olmaz .....
o gelmez yaa dün o yağmurda 55 60 km yol yaptım bi yerde frene bastım resmen vıztt dedi kaydı sonra durdu ama yanlız fena pati yapıyor..
http://www.sahibinden.com/c_90_cok_a...XQQdisplayitem abilerim fiyatına göre nasıl bakarmısınız
c90 kaliteli motordur ama bilirsin ülkemizde her çeşit insan mevcut.ne demek istediğimi anladın..motoru incelemeden ve incelettirmeden karar verme...biraz daha ekleyebilirsen daha az km yapanları bulabilirsin ama yine söyliyeyim c90 cup serisinde baba denilen makinedir
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
http://www.honda.com.tr/motosiklet/prices.htm
http://www.sahibinden.com/yeni_honda...XQQdisplayitem
Hadi gözünüz aydın.Anlaşılan gelmiş galiba yeni innovalar
İnnova i modeli 4080 TL Almayı düşünenlere duyrulur...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Vay canına 4080ytl.Gelmesi sevindirici.
Hayırlı olsun bekleyen arkadaşlara.
Yeni innovanın renk çeşitleri avrupadaki gibi mi ? olacak resimlerde gördüğümüz renkler varmı? arkadaşlar
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)