Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Nisan 2009, 01:21
Knight_eagle adlı üyeden alıntı
Hmm sağol aykan taktıkları bujiye bir bakayım ama iyi bir buji olduğunu zannetmiyorum.Yüksek performans için söylediğin bujiyi nereden temin edebilirim ve fiyatı nedir? ve motor şu anda 4400 km civarında 4400 km'de buji değiştirilir mi?
servise sor belki getirtiyorlardır valla ben 9100 km deyim daha değiştirmedim bujiyi buji çok dayanıklı parçadır kolay kolay değişim istemez zaten, bende üzerinde standart ngk vardı aynısını tak ama o dediğim tırnak olayı yüzünden tekler makina servise işi bilen birine tırnak aralığına baktır bujinin...
Reklamlar
-
16 Nisan 2009, 18:47
Bilgilendirmen için sağol aykan serviste Allaha emanet zaten sadece yağ değişimlererine garanti kapsamında olduğu için yağımı alıp gidiyorum o kadar.Başka bir servis var tanıdığım motordan anlayan ona götürüyorum motoru... bujiyide tanıdığım servis değiştirdi ama aklım yatmamıştı neden değiştirdiklerini eski bujiyi temizleyip tekrar takıcam.Bujiyi takmak için plastik aksamı çıkartmak gerekiyor mu?
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
-
17 Nisan 2009, 01:17
Bilgilendirmen için sağol aykan serviste Allaha emanet zaten sadece yağ değişimlererine garanti kapsamında olduğu için yağımı alıp gidiyorum o kadar.Başka bir servis var tanıdığım motordan anlayan ona götürüyorum motoru... bujiyide tanıdığım servis değiştirdi ama aklım yatmamıştı neden değiştirdiklerini eski bujiyi temizleyip tekrar takıcam.Bujiyi takmak için plastik aksamı çıkartmak gerekiyor mu?
dostum buji öyle 5,10 binde değişim isteyen bir parça değildir ömrü uzundur sorunsuz 20000götürmesi lazım bir bujinin ortalama sen eski bujiyi tak bundan memnun kalmadıysan temizle elektrotu hafif bezle kurumunu al veya çok hafif zımpara ile tak bişiy olmaz sağlıklıdır o, ben dedim 9000 geçti aynı standart bujisi üstünde neyse yalnız dikkat et buji değişimi riskli bi iş motor kesinlikle soguk olmalı yuvayı bozabilirsin alet çantanın içinde buji anahtarı var grenajı çıkartmana gerek yok, anahtarı sok ucuna sonra yavaşca döndür (motor soguk olmalı) bujiyi dikkatlice sök yeniyi takarkende işlemin tersini uygula dişler gittiği yere kadar elle gidecek sonra çok sıkmadan yerine dikkatlice oturt hepsi bu.
-
17 Nisan 2009, 11:12
çok sağol aykan bugün iş çıkışı deneyeceğim
-
17 Nisan 2009, 11:51
arka lastiğime taktım yahu kısaca tam enduro gibi oldu şimdi tak 70,80 oturuo önceki lastikde 50 60 lastiklerinizi değiştirin bence tvs alın on numara lastik bi fren iggkk diye ses o ayrı süper knigth eagle yavuz abi'ye söyle honda servisindeki yedek parça'ya bakar o bak buraya şişman bi abi innovacı onu getirtmeyinde benmde canımı sıkmayın plakası hg332 :D:D mehmet gerçek var öteki abi'nin adı aklıma gelmedi..
yanlız ön frenin havası alınması gerekiyor alamıyorum hava alınması gereken parçayı çok sıkmışlar gevşeteyim derken iyice dişlileri sıyrıldı yalama oldu çıktı..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
17 Nisan 2009, 12:08
bende eski innova kullanıcısıyım. gerçekten konforlu bir motor. şu anda yine bir cub modeli aldım kymco straight 150. gerçekten kaliteli ve en önemlisi güçlü ve torq lu bir motor. innovadan kötü yanı ise üst devirlerdeki titrşim...
-
17 Nisan 2009, 14:13
cevran kardeş yavuz abiye sor demişsin de yavuz kim çıkartamadım ?
-
17 Nisan 2009, 14:28
yavuz abi servisde yedek parça bölümünde duruyor o sana yardımcı olur onun elinde bizim innova'ların kitapçığı var kalın orada hepsini açıklıyor..
-
17 Nisan 2009, 14:52
cevran07 adlı üyeden alıntı
arka lastiğime taktım yahu kısaca tam enduro gibi oldu şimdi tak 70,80 oturuo önceki lastikde 50 60 lastiklerinizi değiştirin bence tvs alın on numara lastik bi fren iggkk diye ses o ayrı süper knigth eagle yavuz abi'ye söyle honda servisindeki yedek parça'ya bakar o bak buraya şişman bi abi innovacı onu getirtmeyinde benmde canımı sıkmayın plakası hg332 :D:D mehmet gerçek var öteki abi'nin adı aklıma gelmedi..
yanlız ön frenin havası alınması gerekiyor alamıyorum hava alınması gereken parçayı çok sıkmışlar gevşeteyim derken iyice dişlileri sıyrıldı yalama oldu çıktı..
cevran bu tvs ne malı bide 2,75 mi önü değiştirmedinmi?
-
17 Nisan 2009, 16:07
tv's nerenin malı olduğunu neyse lastiğe bakarım yok öne takmadım arkaya taktım sadece deneme amaçlı ama önede alacağım harika çıktı lastik bi fren iggkk igkk gözel ses çıkarıo resmen enduro gibi oldu yaw harika hele çamurda bataklıkta nerdeyse arkasına bi innova daha tak onuda çekicek..
-
17 Nisan 2009, 17:13
twona adlı üyeden alıntı
bende eski innova kullanıcısıyım. gerçekten konforlu bir motor. şu anda yine bir cub modeli aldım kymco straight 150. gerçekten kaliteli ve en önemlisi güçlü ve torq lu bir motor. innovadan kötü yanı ise üst devirlerdeki titrşim...
Hayırlı olsun kymco'n peki motor ne kadar yakıyor performansı nasıl?
-
17 Nisan 2009, 21:30
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kymco'n peki motor ne kadar yakıyor performansı nasıl?
dostum innovadan daha performanslı olduğu kesin, 5 vites olmasıd bayır yukarı çıkarken avantaj, ara hızlanmaları çok başarılı. egsoz sesi cruiser lara benziyor tok bir sesi var, arka fren disk olması güven veriyor, gösterge paneli çok kullanışlı ve okunaklı. öndeki park lambası çok ilginç ledli yapmışlar çok şık duruyor. innovadan daha hacimli durduğu için görünüşü çok daha spor. yakıt olarak şu an 15 tl ye 140 km civarında yol yaptım ama daha 200 km deyim. hız olarak bir ara gazı açtım 100 km ye kadar istikrarlı hızlandı ama hemen elim gazdan çektim rodajda olduğum için. tahmini 110 km gibi süratleri yapar. tek eksi yanı üst devirlerdeki titreşim, çok olmasada ben kymco da titreşim beklemiyordum açıkcası cub modellerinde titreşim olmaz sanmıştım ama varmış. ilk bakımda takozlarla titreşimi kesmeyi düşünüyorum. bunun yanında küçük bir ön siperlik yapmayı düşünüyorum yeni agility deki gibi yani, üzerindeki duro marka lastkler orta sınıf performans sunuyor ben biraz daha kaliteli bir lastik takmayı planlıyorum ayrıca önü 2.75 arkayıda 3.00 yapacağım sanırım. görünüm olarak 8000 k xenon ve ön çamurluğu sökerek ybr tarzı bir çamurluk akmayı düşünüyorum. çünkü oldum olası bu cub ların ön çamurluklarını beğenmemişimdir, çamurluk lastiğin çok üstünde durduğu için görüntüsü hiç hoş olmuyor. ben lastiği çevreleyen çamurlukları daha çok beğeniyorum...
-
17 Nisan 2009, 22:14
twona adlı üyeden alıntı
dostum innovadan daha performanslı olduğu kesin, 5 vites olmasıd bayır yukarı çıkarken avantaj, ara hızlanmaları çok başarılı. egsoz sesi cruiser lara benziyor tok bir sesi var, arka fren disk olması güven veriyor, gösterge paneli çok kullanışlı ve okunaklı. öndeki park lambası çok ilginç ledli yapmışlar çok şık duruyor. innovadan daha hacimli durduğu için görünüşü çok daha spor. yakıt olarak şu an 15 tl ye 140 km civarında yol yaptım ama daha 200 km deyim. hız olarak bir ara gazı açtım 100 km ye kadar istikrarlı hızlandı ama hemen elim gazdan çektim rodajda olduğum için. tahmini 110 km gibi süratleri yapar. tek eksi yanı üst devirlerdeki titreşim, çok olmasada ben kymco da titreşim beklemiyordum açıkcası cub modellerinde titreşim olmaz sanmıştım ama varmış. ilk bakımda takozlarla titreşimi kesmeyi düşünüyorum. bunun yanında küçük bir ön siperlik yapmayı düşünüyorum yeni agility deki gibi yani, üzerindeki duro marka lastkler orta sınıf performans sunuyor ben biraz daha kaliteli bir lastik takmayı planlıyorum ayrıca önü 2.75 arkayıda 3.00 yapacağım sanırım. görünüm olarak 8000 k xenon ve ön çamurluğu sökerek ybr tarzı bir çamurluk akmayı düşünüyorum. çünkü oldum olası bu cub ların ön çamurluklarını beğenmemişimdir, çamurluk lastiğin çok üstünde durduğu için görüntüsü hiç hoş olmuyor. ben lastiği çevreleyen çamurlukları daha çok beğeniyorum...
Hayırlı olsun tekrar güle güle kullan bu yapacaklarını yağtığında fotoğraf koymayı unutma.
-
18 Nisan 2009, 00:32
yahu ei güzelde burası innova topiği bize ne kymco'dan allah allah..
-
18 Nisan 2009, 00:52
cavran abi tam olarak kmde kaç kuruş yakıyo
-
18 Nisan 2009, 14:09
twona adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullanın ama innovanın hakkını yemeyin
motordelisi_ adlı üyeden alıntı
cavran abi tam olarak kmde kaç kuruş yakıyo
ben sana söliyim 11tl benzinle 145 km yani aşşagı yukarı 80kr yakıyor....karma kullanımda...
buda tuttuğum hesap notu.
-
18 Nisan 2009, 21:32
hocam bu honda innovanın 0 ı piyasada varmıdır hondanın sitesinde hiçbirşey yok ama birde eger artık bu hondanın 0 ı yoksa yamaha suzuki vs gibi japan italyan markası cuplar varmıdır
-
19 Nisan 2009, 14:45
bjkl3e adlı üyeden alıntı
hocam bu honda innovanın 0 ı piyasada varmıdır hondanın sitesinde hiçbirşey yok ama birde eger artık bu hondanın 0 ı yoksa yamaha suzuki vs gibi japan italyan markası cuplar varmıdır
tabi diğer markalarda var ama innovanın artık 0 ını bulamassın bakalım enjeksiyonlu model yakında gelecek deniyor gelmeden karar verme...
-
19 Nisan 2009, 15:12
Dün yeni takılan bujiyi çıkarttım orjinal bujisinden çok farklı daha kısa bilirsiniz innova bujisinin alt kısmı uzun diğer bujiler gibi değil fakat yeni taktıkları buji o kısalardanmış eski bujiyi zımparaladım taktım motor kendisine geldi.Performans bujisini nereden temin edebilirim buralarda bulamadım arkadaşlar ne gibi farklar olur tavsiye eder misiniz?
-
19 Nisan 2009, 16:00
Dün yeni takılan bujiyi çıkarttım orjinal bujisinden çok farklı daha kısa bilirsiniz innova bujisinin alt kısmı uzun diğer bujiler gibi değil fakat yeni taktıkları buji o kısalardanmış eski bujiyi zımparaladım taktım motor kendisine geldi.Performans bujisini nereden temin edebilirim buralarda bulamadım arkadaşlar ne gibi farklar olur tavsiye eder misiniz?
sanayi bölgesini bir dolaaşmanı tavsiye ederim...oto motosiklet tamircilerinde vardır büyük ihtimal ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler