Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Nisan 2009, 00:48
Reklamlar
-
01 Nisan 2009, 00:50
motorhocası adlı üyeden alıntı
aha site yabancı valla benimde kafam karıştı türk malı bunlar
-
01 Nisan 2009, 01:04
aykan adlı üyeden alıntı
aha site yabancı valla benimde kafam karıştı türk malı bunlar
Buradaki Honda bayii satıyor Irc, Özmert-Eskişehir ister sen ara, ister ben sorayım. Benim ön lastiği de buradan aldım anca Irc çıkardılar. Irc uzmanı bunlar.
-
01 Nisan 2009, 01:20
Buradaki Honda bayii satıyor Irc, Özmert-Eskişehir ister sen ara, ister ben sorayım. Benim ön lastiği de buradan aldım anca Irc çıkardılar. Irc uzmanı bunlar.
bakalım bulamassak ararız ya nası olurda tam ebat olmaz anlamadım bu işi motoru satıyorsun lastiğide bulundur dimi
-
01 Nisan 2009, 19:24
ben arka lastiğimi değiştireceğim ancak biraz dişli olsun istiyorum enduro tarzında üzerindeki lastik prelli'nin hiç mi hiç memnun değilim tavsiye'de etmem 5 kuruş fazla verin iyisinden alın inanmazsınız geçen gün iki lastiğimde patladı hem ön hem arka resmen ''İ'' rezil oldum bi daha mı asla mı asla almam dedim ''metzeler'''e bakacağım birde ''duro'' marka keşke isterdim ki michelin çıkarsa hemen gider alırdım şimdi kafamda bi soru işareti daha var ne diyeceksiniz prelli 'nin bi marka daha var ancak aklıma gelmedi o daha kalın ve yükseltiyorda baya innova'yı hangi modeliydi çözemedim ön prelli ama canımı sıkarsa onuda değiştirir atarım haydi kalın sağlıcakla..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
01 Nisan 2009, 21:47
cevran07 adlı üyeden alıntı
ben arka lastiğimi değiştireceğim ancak biraz dişli olsun istiyorum enduro tarzında üzerindeki lastik prelli'nin hiç mi hiç memnun değilim tavsiye'de etmem 5 kuruş fazla verin iyisinden alın inanmazsınız geçen gün iki lastiğimde patladı hem ön hem arka resmen ''İ'' rezil oldum bi daha mı asla mı asla almam dedim ''metzeler'''e bakacağım birde ''duro'' marka keşke isterdim ki michelin çıkarsa hemen gider alırdım şimdi kafamda bi soru işareti daha var ne diyeceksiniz prelli 'nin bi marka daha var ancak aklıma gelmedi o daha kalın ve yükseltiyorda baya innova'yı hangi modeliydi çözemedim ön prelli ama canımı sıkarsa onuda değiştirir atarım haydi kalın sağlıcakla..
cevran prelli metzeller aynı firmalar zaten isimleri değişik şimdi sen prelliye iyi diğilmi diyorsun?
bide su an hangi ebatlar var motorun üzerinde..
-
02 Nisan 2009, 09:45
Metzeler alında lastik nedir görün arkadaşlar.Çukurlarda çok iyi performansı var,ayrıca ıslak zemindede es geçilmeyecek gücü var.
-
02 Nisan 2009, 13:47
Metzeller den herkes övgüyle bahsediyor ancak uygun ebat bulmak çok zor...
-
02 Nisan 2009, 15:02
aykan adlı üyeden alıntı
bakalım bulamassak ararız ya nası olurda tam ebat olmaz anlamadım bu işi motoru satıyorsun lastiğide bulundur dimi
Ne oldu Murat, aradın mı Özmert'i
-
02 Nisan 2009, 19:38
Oooo Honda coşmuş yine...
Son fiyatlara bakın arkadaşlar...
İndirim yapılalı 3 ay olduğunu zannetmiyorum...
-
03 Nisan 2009, 11:27
Ne oldu Murat, aradın mı Özmert'i
yok daha aramadım idare etsin diyorum biraz daha 20000 ekadar yolu varaynı ebadı bulmak çok zor....
-
05 Nisan 2009, 14:47
lastiğimi aldım markası tvs iç lastikde o marka ancak takmadım dursun dedim 25 lira'ya aldım iç de 10 lira toplam 35 lira'ya maal ettim enduro gibi kalın ön teker'de gelirse onu da değiştircem..
-
05 Nisan 2009, 22:38
lastiğimi aldım markası tvs iç lastikde o marka ancak takmadım dursun dedim 25 lira'ya aldım iç de 10 lira toplam 35 lira'ya maal ettim enduro gibi kalın ön teker'de gelirse onu da değiştircem..
ebatlar cevran ebat dedim 100 kere ebatlar ne
-
06 Nisan 2009, 19:48
yaw ne bağırıyon 2,75 dedin mi herkes bilir
-
07 Nisan 2009, 22:00
arkadaşlar bu hondaya çelik cant ve arka frenlerinin disk takılma imkanı varmı.... teşekkürler.....
-
07 Nisan 2009, 22:38
honda'yamı niye olmasın olur innova'yı diyorsan ona da olurda disk zor gibi üzerindeki çelik jant..
-
07 Nisan 2009, 22:57
yaw ne bağırıyon
2,75 dedin mi herkes bilir
sağol kanka estafrullah bağırmak nedemek
sen sadece lastikten bahsettikçe ebatları sölemediğin için gına geldi okadar hele şükür oh be şimdi bu 2,75 sadece arkamı lastikmi yoksa önede takılıyormu??
-
07 Nisan 2009, 23:03
aykan adlı üyeden alıntı
sağol kanka estafrullah bağırmak nedemek
sen sadece lastikten bahsettikçe ebatları sölemediğin için gına geldi okadar hele şükür oh be şimdi bu 2,75 sadece arkamı lastikmi yoksa önede takılıyormu??
ön 2.50
bu rakamlar inç anlamında şamriyelli lastikler inç dublex lastikler mm olarak gösteriliyor sen geçen 90 yazdığında ben yazmak istemedim
-
07 Nisan 2009, 23:08
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
ön 2.50
bu rakamlar inç anlamında şamriyelli lastikler inç dublex lastikler mm olarak gösteriliyor sen geçen 90 yazdığında ben yazmak istemedim
yahu kardeş şimdi ben çok kızıyorum bu işe şöle anlatayım bizim motorların üzerinde standart bi değer varmı??? var ozaman yahu ön lastiği aramadığım yer kalmadı yok yok............serviste olmadığını söledi ozaman bende eski wavemde oldugu gibi önü 2,50 arkayıda 2,75 yapıcam acaba lastik hava basınç değerleri farklılık gösterirmi ne yapmam lazım aynı havayı basabilirmiyim ozaman su anki ebatlarda ön 29 arka 36 ps fabrika verisi basıyorum ve sıkıntım yok acaba bu lastikleri kullanırsam değerler ne olur sürüş giometrisi bu durumdan nasıl etkilenir onu merak ediyorum.....
-
07 Nisan 2009, 23:46
aslında öne 2.75 arkaya 3.00 taksan daha güzel olur
70 lik lastik 2.75 inç oluyor
80 lik te yakaşık 3 inçlik oluyor
ön2.75 e arka 3inç taksan basınç değiştirmene gerek kalmaz fabrika ayarı olur yani
ama 2.50 dar ebatlı olacağından lastik gerilir 1-2 ps azaltabilirsin gibi
bir de lastik hava basıncı sürüş tarzına bağlı eğer artçı binecekse 1-2 ps ön ve arkaya fazla vurmak daha yararlı uzun yolda da yine 1-2 ps fazla olması yakıtı düşürüyor
lastik havası fazla olursa da virajlı yollarda çok tehlikeli kayıyor fabrika basıncından daha az olursa yine frenlemede motor kayıyor dediğiniz gibi fabrika ayarı iyi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler