aslında bi yerdede doğru allah göstermesin bi kaza yaptın gitti..!
aslında bi yerdede doğru allah göstermesin bi kaza yaptın gitti..!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
ohho shadow'da manevra namına hiç bişey yok motor kasılır kalır bana yeri geldiğinde şehir içi trafiğinde manevra yapabilecek motor lazm bu gidişle gene psi150 heralde servisde bindim bi şehir turu attımda gerçekten ideal yakıt tüketimi var on numara yılan gibi kayıyo ama genede İNNOVA'nın yerini tutamaz..!
8000 bakımını yaptık motorun orası burası sıkıldı motor yağı(10/40 castrol power) hava filtresi değişti lastik basınçları kontrol edildi bidahaki bakım 10000 de ..
hava filtresinin resmini bi koyarmısın merak ettim nie değiştirmişler..!
Arkadaşlar bugüne kadar ne yaptıysam motor düzde 100 km den yukarı çıkmadı bu yağ değişminden sonra artık çok rahat 108 kmyi görüyor hepnize teşekkür ederim burada bilgilerinizi paylaştığınız ve yardımlarınız için
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
cevran filtre biraz şişmiş bende zaten değişen parça resmini çekeyim yarın koyarım
bakımdan sonra sürat 10 km kadar artıyor benim motor 8000 de eğimli yerde 119 122 arası (gerçek süratler) görüyor sadece 1 kez 128 km civarı gördüm düzde ise 109 110 km gibi rüzgar yoksa gidebiliyor ama ortalama 95/100 gibi gidebiliyorsun 100 sabit gider.
100km üzerini innovda tavasiye etmiyorum arkadaşlar, ben anlık olarak ibreyi yokuş aşşağı dibe vurdurmuştum hiç modifiyesiz tekirdağ girişinde
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
http://img10.imageshack.us/my.php?image=08032009406.jpg
http://img10.imageshack.us/my.php?image=08032009407.jpg
http://img10.imageshack.us/my.php?image=08032009408.jpg
http://img10.imageshack.us/my.php?image=08032009409.jpg
arkadaşlar bi türlü karbüratör'ü halledemedim resimlerini çektim daha önce temizleyip taktığım karbüratörü bu sefer yapamadım hayret bişey ya..!
ortam berbat ya garajı bile toplamadım hayret bişey yaw toplayamadık motoru iyimi allah allah..!
yardım al bence olur böyle şeyler ....
olayı çözdüm motoru topladım..!
Benim motor yüksek devirlere çıkınca 2-3 sn. boşa giriyor ve tekrar kapıyor,rampada daha çok yapıyor bunu özellikle hızlanınca ...
aha bundan bir ay öncesi benimki de yaptı sabahleyin di çok iyi hatırlıyorum iki üç saniye sonra ve bir gün boyunca öyle yaptı bi daha da yapmadı kesti
gelelim konumuza şimdi şamandıra var ya benzin dolduğunda kesen ordanmış sorun şimdi şamandıranın takma yerini pim'ler tutuyo (bakın iyi okuyun yarın başınıza gelir servise gitmeyin boşu boşuna yazmadı demeyin anlamadınız yerde iletişime geçebilirsiniz.) şimdi o pimle şamandıra birde tıpası düştü tıpanın nerden düştüğünü bulamadım (iyi okuyun ha)tabi el kitapçığı hiç bişey yok tamamen kendi imkanlarımda düşüne dşüne o tıpayı şamandıranın oraya yerleştırdım olmadı (dikkat edin)sonra tırnak yuvalarına oturcakmış meğersem bi daha söktüm komple dağıttım oturttum birde vida aradım delirdim bulamayınca velasılkelam herşeyi oturtum yaptım inanmazsınız tam 2 litre benzin yemiş yanarmısın ağlarmısın rampa'da denedim çekiş güzel rampa aşağı hızlanma da güzel tali ye borusundan baktım hiç akıtmamış..!
bu kadar açıklamadan sonra dikkatli bi biçimde sizlerde açın ve temizleyin o kadar batıkdı ki motoru devrini bulduruncaya kadar epey vakit geçiyodu ama şimdi roket oldu sizlerde sökün zor değil kolay yapmaya kalkıpda takılanınız olursa bana ulaşın yardımcı olurum.
birde soracaklarım olucak 1' hava filtresi'ne neden yağlı benzin göndermekte yani halk dilinde tahın lı pekmez gibi olmuş hava filtresinin yağlı kısmı n hikmettir bi türlü çözmüş değilim vesselam yağına bakıyorum kaymak gibi zamanla sızdırmış karbüratörün olduğu noktaya ben ondan şüphelenerek açtımki bi ikinci hususta
biraz yazılarım dağınık oldu kusura kalmayın lise 2446 spor bölümünden mezun oldum.!
ben karbüratörü temizledim pislik'den dolayı..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)