İnnova'i nin videosu güzelmiş gerçekten sesi süper param olsada koşarak almaya gitsem.
arkadaşlar bunu daha öncede dile getirdim ilk gördüğüm zaman dikkatimi çekti aslında motor olarak yeni innovada bariz bir fark var buda tork farkı
normal innova 5000rpm 10nm tork veriyor (ki bu harika bitork 125cc göre)
yeni innova 3000rpm 10nm tork veriyor (bu inanılmaz bi tork diyebilirim ve hp den kayıp olmadan)
rampa aşşağı yatarak bende ibreyi diblemiştim hatta tekirdağ girişinde
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bir de tork bandı devirlere yayılmıştır bunların,o zaman tadından yenmez
http://www.youtube.com/watch?v=7il6am7QuMc
yani yeni innovalar daha güçlü ve daha ekonomik olucak...güzel haber
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
yeni innovanın sesi baya tokmuş ama eski innovadan çokta bi farkı yok bence bu motordaki bikaç fark enjeksiyon farlar grenajlar, şase vs aynı.......
evet sesi güzele benziyor...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
tork çok önemli eger motorun sesi dahada toklaştıysa almam için tek neden olabilir normaldede gayet tok pata pata vuruyor enduro gibi çalışıyor.......
innova 125i ile yaklaşık olarak 50 km daha fazla yol yaparız yani 200 km yi normal bir kullanıcı rahat gececektir
Yeni Innova'ya kanım ısınamıyor...
Aslında bu siteye ilk üye olduğumdan beri scooter düşünüyordum hatta aklımdaki tek model kymco agility city 125'ti ama şu anda aklımda çok fazla model var aslında çok fazla model değil neredeyse scooterdan vazgeçicem ve vitesli alıcam.Vitesli olarak da fazla model yok aklımda ya ybr 125 ya innova alırım eğer para problemim olursada çinli cup. Ama umarım para problemim olmazda 2 modelden birini seçebilirim.
inşallah iyisini alırsın dostum...
Bence innovanın artıları cok fazla, fakat bugün farkettim üzerinde çok plastik kullanıldıgı için okadar nazikki nekadar iyi bakarsanız bakın bişiler çatlayabiliyor motorun bütün grenajları plastik oldugundan cok fazla özen istiyor, farkettiğim ön grenajın arka tarafındaki kapak vida altından 1,5 cm kadar çatlamış ama önemli diğil nasısa daha başına neler gelecek plastik sonuçta....
Baştan beri senin seçimlerinle benimkilerin örtüştüğünü görüyorum, hiç kafanı meşgul etmesin bunlar, emin ol doğru motorsikleti alacaksın. Ben uzun seneler binmek için düşünüyorum,aldı mı bir kere alayım dursun 2. motor olsun dyorum o yüzden kalite istiyorum, en iyisi diyorum ama markalar üzerlerine düşen görevi yapabiliyor mu ,elimizi kolumuzu bağlayan en büyük neden bu bence. Ben İnnova'nın daha gelişmişini istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)