dostum arka disk olsa çok iyi olur ama bu malzemeyi bize getirmezler ben innovanın arka kampana sisteminin duruş sırasında çok yeterli olmadıgını düşünüyorum pedal ayak ıslanınca kayabiliyor ve benim balata su sıralarda sona dayanmak üzere bi 1000 daha götürür herhalde ancak ön balatalar gerçekten sağlam bi 7000 daha gider...kafa zırıltısı belkide innovalarda en büyük problem ama ben bu saydıgınız bütün şeyleri denedim geçmedi ön kafanın ön paneli bile değişti pimapen lastiğini farın çerçevesine bile sardım...
önemli olan makina diyoruz.....
bu motorun artları daha fazla....
+motor sağlamlıgını ıspatlamış tok sesi ve performansıyla rakipsiz
+tüketim dip gaz gidilmediğinde koklama şeklinde
+2 vites 80 km hıza ulaşmak mümkün..yokuş aşşagı -125 düzde 115..
+parçalar çok kaliteli fren sistemi nissin (cbr 1000rr ve diğer üst modellerdede bu kullanılıyor sinyallerde aynı şekilde)
+yüksek süratlerde seyredilmediği taktirde yolla bağlantısı çok iyi diğer taklit cuplar gibi güvensizlik vermiyor yere iyi basıyor, viraj alışı çok iyi ama limitler zorlandıgında önden kayabiliyor (80km ve üstü)
+altı nekadar alçakta gözükse şu ana kadar araziye bile çıktım hiç sürtmedi.
+göstergede yanılma payı yok kaçla gidiyorsanız aynen dogru.
+koltuk altında eşya koymak için yeterli alan var (ufak tefek evrak vs pet şişe su 1 lt lik yağ şişesinde yedek yakıt ben sürekli bulunduruyorum depo küçük oldugundan sakata gelmeyim diye
eksileri..
-ön kafa zırıltısı geçmiyor...
-ön süspansiyon hafif tümseklerde ve çukurlarda vuruyor esneme oranı kısa.
-iki kişi biraz cüsseliyseniz innovayı düşünmeyin sele dar ama zayıfsanız yeterli gelebilir
-yedek parçası biraz pahalı.
-depo 3,7 litre küçük
-orjinal lastikleri lastikleriniz bittiğinde asla temin edilemiyor ön lastik ebadı hiçbiryerde yok arka ise mevcut..başka bir lastik takıldıgında ön hava basıncının ne olacagı belli değil....çünkü farklı ebat fabrikanın koydugu bi standart olmayacak arka ile aynı havayıda basamassınız...
Bunlar çokta takılacak şeyler değil ama en azından araçların orjinal lastiklerini blundursa servisler daha iyi olacak rastgele, sunu tak bunu tak demiyecekler...
lastikler son derce hassas ölçümlerden birsürü hesaptan sonra o janta oturtuluyor iç lastiği isteseniz oda yok orjinali......
ahdostum hatana yan diyorum herzamn sana satılırmı bu diyorum kızıyorum sana
bende şu an bitane var ama yıprandı artık jant istiyor çamurluk ve kafa grenajı alıcam kos adasında mevcut bütçeyi ayarlayınca toplamayı düşünüyorum...