Ne demek ben teşekkür ederim İZMİR e gelirsen yolun düşerse haberim olsun elimizden geleni yaparız..En son ayvalıktaki toplanmada oradaydım grupaki diyer arkadaşlar yağmur ve fırtıne nedeni ile yaklaşık 2:30-3 saatte izmire girmişlerdi bense ortalama 100 yer yer 120 km hizla izmire girmiş balık tutmuş yemeğimi yemiş nargilemi içerken arkadaşlar anca geliyordu...
SEVİYORUM BU ALETİ YA....
İnnova 150km yi 1 saat 10 dakikada alır rüzgarı arkama alır gelirim
Yanlız bir sorun var, İnnova gelecek ben alacağım Eskişehir-Ayvalık ondan sora ver elini Ege Rüzgar için kötü bir seçim gibi gösterilen bu alet bence tam tersi aerodinami var bir kere Ayvalık bu motora İnnova Ayvalığa hasta
tel jantın tek dez avantajı tubeless olmaması ve bakım istemesidir ama esnek hafif ve şık durur
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Orjinali neyse o motor 8000 km ye yaklaştı daha hiç lastik patlamadı.....
patlasada söküp takmak zor değil yanımda takım var......
yaw ben bi türlü beğenemedim bu jantı..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
125i gelsin elektrikli süpürge tekeri bile takarm
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Ben de çamurluklarını çıkarıp enduro lastiği takacağım
yeterki gelsin
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Orjinal İnnova alüminyum jantı, Arka disk kiti,160'lık gösterge paneli ve sinyalli birleşik stop bile alınabiliyor.Biraz neşelensin topik.
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
ya bayılıyorum şu griye....
bi resimde arkada disk fren modifiyemi orjinalmi acaba .......
bide en çok kafa grenaljını merak ediyorum....
benim kafa grenajındaki gelen zırıltı çığlıklarını bir türlü kesemedim bunlardada olursa sırf o yüzden almıcam ne yaptıysam zırıltıdan kurtulamadım....
kafanın ön panelini bile yenisiyle değiştirdim dahada beter oldu bu yollarda normal aslına bakarsanız ama inşallah aynı sorun bundada olmaz.......
bi foto ekliyeyim topik uçuşa geçmişken benim canavarın son hali..
resmen kalite kokuyor...
Aykan: arka disk kit orjinal Honda, 125i için 145cc dönüşüm kitine bittim ben
Model kategorisni seç,yapılabilecek herşey mevcut
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
arkanın disk olması kesinlikle avantajlı fakat bu motora kampana bile yetıyor yenisi çok şık duruyor gerçekten paylaşım için saol...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)