bende siyah veya kırmızıyı bekliyorum en iyisi hepsinden getirsinler yurt dışında innovanın yeşili bile var arkadaş bizim memlekette her şey mi sınırlı yahu
bende siyah veya kırmızıyı bekliyorum en iyisi hepsinden getirsinler yurt dışında innovanın yeşili bile var arkadaş bizim memlekette her şey mi sınırlı yahu
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
griye her zaman hayrandım....gelse keşke önceki kullandıgım wave modeli gri renk idi ....
bir türlü getiremediler bayilere offf...
Nisan sonuysa iyi 2009 un 2. yarısı diyorlardı nisana yetişirse iyi de fiyat çekerlerse inşallah yaza 125i ile giricez hep beraber
Evet hala kullanıyorum Innova'yı satmayı çok düşündüm ama bir türlü vazgeçemiyorum.Geçen hafta satacaktım yenisi için tekrar vazgeçtim.
Tamamen Tr'ye yenisi geldiğinde satacağım.Çok memnunum satılırmı bu motor.
Yenisi iyi güzelde tipi bana güzel gelmedi,bence şuan kullandığımız Innova'ların tipi daha güzel.Ayrıca test için getirilen aracı test eden bir arkadaşım kullandığımız Innova'lara göre hantal olduğunu söylüyor.Gelsin görecez ama.
Sağlıcakla kal...
izzet aynı olay dylan kullananlardada yaşandı dylan karbüratörlü sistemde iken daha seri kalkıs ivmelenme sunuyordu fakat ps 150i geldikten sonra dylanla aynı motor ama enjeksiyon farkı motorun çekişinde azalmaya yol açtığı söylendi, bende teredütlüyüm enjeksiyon alışık olmadıgımız bi konu 3 üncü cup motorum 3 üde karbüratörlüydü fakat bu gelince test sürüşü yapmadan karar vermem beyenmessem tekrar cbf 150 almayı düşünüyorum.....
cbf 150 parça kalitesi olarak innovadan kötü ancak benim genelde uzun yol yaptıgım düşünülürse konfor olarak tercihim o olacak...
Renk olarak mavi gri ve yeşilli siyahlı modeller güzel kırmızıyı pek beğenmedim bende nisandaki ehliyet dınavlarına yazılmak istiyorum eğer 0 motor alamazsam sizde yeni innovaları bekliyorsunuz sizinkilerden uygun olanıda ben alırım.
Aradaşlar enjeksiyonla ilgili önyargınız gereksiz. Her bakımdan karbüratörlüye üstünlük sağlayacağını garanti ediyorum. Yanmayı optimize edip sürekli kontol ediyor.Perfrmansı da ona göre en iyi karışım ayarına getirip yapıyor,şüpheniz olmasın.
yeni innovanın performansı eskisinden düşükse çok kızarım valla
Merhabalar..
Biraz geç oldu ama....
Telli jant daha esnektir teller çapraz olduğu için ani darbelere karşı geometrisi yüzünden esneme sağlar bu da darbeleri emerek jantın kırılmasını engeller kesinlikle dökme janttan daha sağlamdır bu ciddi bi artı.. çok sert darbelerde aşırı yüklenmelerde tel kırar fakat çok ucuza tel değiştirip ayarlatabilirsiniz (honda motorun tel kırdığına henüz rastlamadım, mobilete ~250 kilo attık o bile arkadan 2tel kırdı) yani tamir edilebilir. Zamanla tellerin jantla birleştiği yerden su alır ve jantı içeriden küflendirebilir periyodik olarak şamrel lastiğinin çıkarılıp temizlenmesi ve küf tutmaz cila gibi bişeyle cilalanması gibi bi bakım ister. üzerindeki kromaj çıkmaya başladığı zaman kötü görünür. imalatı dökme janta göre daha masraflı daha emeklidir. Tüpsüz lastik kullanamazsın dezavantaj...
Dökme janta gelince: Darbe emmez sağlam gibi görünsede sert darbelerde ya bükülme yada çatlama yapar çünkü yekparedir jant kolları telliye kıyasla kalın ve azdır kuvvet dağılım geometrisi verimsizdir. Tamiratı yok gibidir bükülünce çatlayınca yenisini alırsın. Bükülünce akord ayarı gibi bi şansı yoktur, tüpsüz lastik kullanımı mümkündür bu en büyük artısıdır, üretimi telli janta göre daha kolay ve ucuzdur.
Ağırlıkları konusunda bi bilgim yok ama bu bilgiler ışığında telli jant cup motorun üretim amacıyla örtüşür.
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
önmli bi konuya değinmiş gerçektende yaw..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
ben zaten innova gibi bir motorda döküm jant düşünemiyorum düşünmek istemiyorum...yakışmaz bence
ilk defa görüyorum, yakışmış gerçekten ama diğeri daha hoş ve kibar duruyor bana göre
Gayet hoş jantlar beğenilmeyecek tarafı yok ve cuk oturmuş innovaya. Orjini nedir jantların?
İnnova 125i için de düşünmüşler ama icraat yok.
http://www.hondainnova125i.com/tuning-a-accessories
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)