Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Şubat 2009, 23:57
aykan adlı üyeden alıntı
size dedim ama bana inanmak istemediniz bu motorun satış fiyatı 4100 ytl olacak!!
Aykan, sana değil fiyata inanmak istemiyoruz. O fitay yanlış de mi eski fiyat mıdır nedir.
Reklamlar
-
09 Şubat 2009, 00:04
Bunlarda benden olsun...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
09 Şubat 2009, 01:22
cbr cbf le başka motorla karşılaştırmayalım bu başka bir makina haa fiyat çok orası başka ama cbf150 3850 isteniyorsa buna bence normal
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
09 Şubat 2009, 13:58
gerçekten güzel motor ...fiyat konusunda çinliler daha ucuzunu üretiyor diye pahalı geliyor olabilir bence......
-
09 Şubat 2009, 15:05
fiyatı pahalı gibi ama makina süper...
-
09 Şubat 2009, 18:14
Honda bu modelinde hala telli jantta ısrar ediyor neden acaba?
-
09 Şubat 2009, 18:19
Sanırım telli jantı kullanmasının nedeni pek bozulmadığından ötürü servisin yolunu hatırlaması için olabilir kanımca. O teller de bükülürse tabi
-
09 Şubat 2009, 18:25
-
09 Şubat 2009, 18:28
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Tel bükülmemesi sadece kaliteyle değil kullanıcıylada alakalı bence. Ayrıca Türkiye'nin yolları malum bol çukur, set ve bozuktur.
Yani para verilirken bunlar da göz önünde bulundurulmalı.
Ne diyosan o zaten bu kadar parayı cupa veren de artık biraz bilinçli olur ve çukurları ezberleyip ıskalar derim ben.
-
09 Şubat 2009, 20:50
2.el temiz cbr 125 = innova 125i
klasmanlar farklı olsada honda kalitesi altında ve birbirine performans olarak pek uzak da değiller ben innova ya 4100 vereceğimi şuan tahmin etmiyorum bi kararsızlık aldı götürdü beni...tabi bir test sürüşü yaparsak ne olur ne değişir bilinmez ama 4100 tl yi buna çok buluyorum...
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
09 Şubat 2009, 21:24
ercaan adlı üyeden alıntı
2.el temiz cbr 125 = innova 125i
klasmanlar farklı olsada honda kalitesi altında ve birbirine performans olarak pek uzak da değiller ben innova ya 4100 vereceğimi şuan tahmin etmiyorum bi kararsızlık aldı götürdü beni...tabi bir test sürüşü yaparsak ne olur ne değişir bilinmez ama 4100 tl yi buna çok buluyorum...
Senin kafan karışmış bence. Beni de cıbırla kandırmaya çalışan akadaşlar oldu ama sonuçta model eski,yakıt fazla,enjeksiyon üstünlüğü ve sıfır kokusu ve hatasızlığı herşeyi değiştiriyor.
-
09 Şubat 2009, 22:18
motorhocası adlı üyeden alıntı
Senin kafan karışmış bence. Beni de cıbırla kandırmaya çalışan akadaşlar oldu ama sonuçta model eski,yakıt fazla,enjeksiyon üstünlüğü ve sıfır kokusu ve hatasızlığı herşeyi değiştiriyor.
evet biraz karışklık var haklısın beni de bu nedenler tutuyor yoksa gidip cbr alıcam
kendimi tutuyorum ve sabırsızlıkla bayilere gelmesini bekliyorum
-
09 Şubat 2009, 22:27
Telli jantın bir dezavantajı varmıdır?
-
09 Şubat 2009, 23:38
sebebi ise döner gazino yazacağıma mazıdağı yazmışım..
imkansızı iste powerd by honda innova anf 125 rampalara savaş başlattık.. antalya döner gazino soluksuz iki kişi çıkan motosiklet kısaca
he ekleme para konusunada gelince bence 5 bin ytl olsun ciddiyim az 3,5 4 milyar bile 5bin ytl kafi'dir..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
10 Şubat 2009, 00:29
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Telli jantın bir dezavantajı varmıdır?
Bence soru şu olmalı, çelik jant-tel mi yoksa alaşım jant mı? Tabii ki alaşım jant hafiflik ve bükülmeye dayanım yönünden çelik janta göre üstündür. İnnova üstündeki jantların kalitesini kulanıcılarından öğrenmekte fayda var.
Görüntü bakımndan telli jantı tercih etiğim için alaşım jant diye tutturmuyorum.
-
10 Şubat 2009, 00:40
Bence soru şu olmalı, çelik jant-tel mi yoksa alaşım jant mı? Tabii ki alaşım jant hafiflik ve bükülmeye dayanım yönünden çelik janta göre üstündür. İnnova üstündeki jantların kalitesini kulanıcılarından öğrenmekte fayda var.
Görüntü bakımndan telli jantı tercih etiğim için alaşım jant diye tutturmuyorum.
tel jant herzaman daha avantajlı kanımca arazi enduroları bile tel janttan vazgecebilmiş değil halen ama trublex olsa daha iyi olurdu tabiki ......
-
10 Şubat 2009, 00:46
aykan adlı üyeden alıntı
tel jant herzaman daha avantajlı kanımca arazi enduroları bile tel janttan vazgecebilmiş değil halen ama trublex olsa daha iyi olurdu tabiki ......
evet haklısın..bu motora da tel jant yakışıyor yada gözümüz öyle alışmış biz yakıştırıyoruz
-
10 Şubat 2009, 00:49
ya benim merak ettiğim husus renk acaba ne renkleri gelecek su an ben kırmızı kullanıyorum ancak gri gelirse kesin alırım ....keşke gri gelse...
-
10 Şubat 2009, 00:49
-
10 Şubat 2009, 00:51
Aykan yamulma bakımından da üstün mü sac jant , Honda kalitesiyse sac jantı bile iyidir diyebilirsin ama alaşım jantın sağlamlığını ve hafifliği inkar edilmez.
Neyse zaten sac-telli jant seviyorum ,sıfır ciks Cooperlarda bile hala kullanılıyor.
valla farkında olmadan çok kötü çukurlara girdim ama ayarı hala bozulmadı resmen gitti dediğim zamanlar oldu inanın çok sağlam ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler