Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
İnnova satıkmayacak ha...Üzüldüm..Alemin kral motoru idi..
Buu innovanın avrupa modeli.Tr'ye gelse hemen alıcaktım...
Yakıt enjeksiyonu var bu motorda.100km/1.5lt. Yakıyor avrupa modelleri...
Fakat innova almak isteyen bayilerde bulabilir daha var...
Reklamlar
-
2 gün önce izmir yükseliş'te gördüm,almak isteyen temasa geçsin
-
abi bencede istda da vardır.bayilere bakmak lazım.kanka bişey desene buluruz desene...ulan ne şans bendeki de ya.neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık
-
Nerde işe yarar makineler var hiçbiri Türkiye'de satılmıyor. Firmaların ellerinde ne kadar satamadıkları model varsa Türkiye'ye kakalıyorlar. İnnova gibi bir makineyi rahatlıkla bulamamak çok kötü:(
-
jason55 adlı üyeden alıntı
abi bencede istda da vardır.bayilere bakmak lazım.kanka bişey desene buluruz desene...ulan ne şans bendeki de ya.neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık
abi olmasına varda artık satılmayacak ürün...gayrısı yalan olur...ybr veya cbf de yoğunlaşalım derim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
nası yani yani ya ...bu ne saçmalık?? innova nasıl piyasadan çekilir ne yapıyor bu honda eyer öle ise ben cbf i satıp innova almaya gidiyorum ....çünki bu motoru piyasadan çekerlerse çok yazık olur....inşallah yerine satacak daha sağlam bişey bulabilirler......
-
hondanın sitesinde piyasadan kalmış gözüküyor bayilerde gelmeyecek bir daha diyor ancak motoron sitesinin mart sayısında 2008 modelleri listesinde 3090 ytl fiyatıyla satışta gözüküyor.bu nasıl iş anlamadım valla
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
İnnova cup'ların en esaslı modeliydi, Honda bu tarzı bırakırsa yazık olur
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
arkadaşlar elimde satılık,çok temiz innova var,2005 model,2100km de.İlgilenenler için link:
http://www.motosiklet.net/forum/satm...%2A%2A%2A.html
-
Allah Akıl Fikir Versin Şu Hondaya.
10 senelik 1000RR'yi Kaldırmaz 3 senelik innovayı kaldırır...
-
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
innova nın piyasadan kaldırılması gibi bişey söz konusu sanırım
bence saçmalık
ben dede 2007 var 3800 km de
-
oster adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
innova nın piyasadan kaldırılması gibi bişey söz konusu sanırım
bence saçmalık
ben dede 2007 var 3800 km de
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Honda evet piyasadan kaldırdı innovayı
Ama inşallah innova kadar sağlam bir cup gelir.
-
Nerede iyi birşey varsa onu kaldırıyorlar. 2006 aralığında innova pahalı geldiği için wave alalım dedik daha o zaman wave i kaldırmışlar.İlla gidin suzuki best alın diyolar, kolombiyadan bilmem nereden getirtip. Tüketiciye saygısızlık bence. Bu arada enjeksiyonlu modelin gelmemesi de ayrı bir sorun. Enjeksiyonlu motorun hızlanması, yakıt tüketimi çok daha iyidir, bi de karbüratör ayarıydı, motor teklediydi, gazı yemediydi sorunları yoktur. Ama tabi enjeksiyonlu motorlar gelirse ülkedeki birçok motorcu bunalıma girer, yaptıracak yer bulamayız, servisler zengin olur.
Don't speed, take helmet.
-
-
Haziran'da bayide bulamazsan çare yok.....Mecbur 2. ellere bakacaksın...
-
belkide daha iyi bir model çıkartacak honda çünkü innova gibi tavan satış rakamlarına ulaşan bi motoru kolay çekmez honda piyasadan...
-
yaaw nasıl olur hondayı honda yapan cup modellerdir ve dünyada en çok satan modeldir enterasan bi durum valla ben sıfır alcaktım bulamadım 2007 aldım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Benim anladığım Honda bu modeli üretmeye devam ediyor da henüz ülkemize girmedi 2008 modeli.
http://www.lings.com/lingscentralApp...cf3cb4164c9629
Yeni versiyon evet enjeksiyonlu. Biraz daha feryat edersek kesin getirirler. Ha gayret arkadaşlar
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
muvattali adlı üyeden alıntı
bi yanlış anlama var galiba...biz halen 2006 da ilk olarak üretilen İnnovalara bindik hiç değişmedi...
anladığım kadarıyla 2006 dan beri aynı kasa mal geliyor...
bu konuda en garantili kaynak bikez.com dur...
2006 mal bu...yani bizim kullandığımız...
http://www.bikez.com/motorcycles/hon...nnova_2006.php
2007 de ürün değişti...bizim 2008 sandığımız ürün aslında 2007 de üretildi ama bize gelmedi...
http://www.bikez.com/motorcycles/hon...nnova_2007.php
şu makina tel janttan kurtulsa inanılmaz satacak ama sanki piyasada satılmıyor diye korkuyorlar...halbuki satışı fena değildi... yarıotomatiklerin kralı makina niye satılmaz ki...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
13 Nisan 2008, 14:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler