İyi 4100 olsun 12 taksit yaparız onu Sen bi de ebze'dek ağabeyinden ne zaman satılacağını sor 1 ay içinde motor alacağım sarkmaın vakit
İyi 4100 olsun 12 taksit yaparız onu Sen bi de ebze'dek ağabeyinden ne zaman satılacağını sor 1 ay içinde motor alacağım sarkmaın vakit
Daha ne zaman geleceği belli değil ne fiyatı bu o zaman fiyat falan belli değil arkadaşlar İnnova geliş zamanı belli değlse Fiyatı anca Müneccm verir biz tahmin yaptık bekleyeceğiz işte, yi motorsa beklenir. Yoksa çekecem hemen altıma Kymco Activ 125 ama tipi kayık motorun yoksa süper oda
Ne yani innovanın gelmeme ihtimali mi var o kadar yazdık attık tuttuk dereyi görmeden paçaları sıvadık... valla gelmezse ohaaa derim.. Bu kadar adamla dalga mı geçiyorlar..
Eylülden beri motosiklet alacam innova gelecek diye bekliyorum hatta gittim araba aldım biraz oyalanayım diye kesmedi.. gelmezse çok ayıp ederler..
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
motor 4000 ytl üstü olursa anadoluda şansı çok zor hele bu ekonomik kriz dalgasında ama @quadro haklı cup ekonomik ve genelde 3. dünya ülkeleri için üretilmiş bir motordur ama şimdi innova şurda ayrılıyor amaç olalarak hiçbir teknolojiden kaçınılmamış lüks bir motor aslında adamlar çok kalite parçalar kullanmışlar cbr1000rr hangi elcik hangi sinyal hangi marka fren kaliperi varsa innovada da aynısı var heleki söz konusu 125i olursa o dahada burjuva bir motor kalıyor köye kasabaya biraz lüks kaçar gibi geliyor ama siz elinizi vicdanınıza koyun cbf150 gibi fason bir makina türkiyede 3850ytl innova sizce kaç lira olur 4000 den aşşağı düşünemiyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Almanların yakıt tüketimi ölçümü, Tabi ki 1. İnnova 125i http://www.spritmonitor.de/en/detail/272100.html
140 gören motor motoru sıkmadandüzde iki kişi 90 yapan motor
yalova motofest e giderken artçı +full topcase+üstü portbagaj 1çadır 2 uyku tulumu matlar 2 çanta temde 100km/h altına düşmedim o halde 120km/h çıktım video vardır inanmayana yollarım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
şimdi birazda kendi motorlarımızdan bahsedelim;
beyler yaklaşık bir haftadır arka far garip bişekilde bazen yanıyor bazen yanmıyor ampülü çıkartıp oynatınca sadece fren yanıyor daha sonra diğeri yanıp kayboluyor duyda bi problem olabilirmi....
duyda da olur far butonunda temassızlıktan da oluyor böyle sorunlar
selam arkadaslar.....bu sorunu bu bolumde belirtmek istemezdim ama çileden çıkmama az kaldı.....
benim innovanın kalbüratorune kirli benzin yuzunden pislik kaçtı.surekli tahliye hortumundan benzin akıtıyor ve çalışmıyor.2-3 kere tamire goturduk.servis kalburatore tazikli hava tuttu.tamam bu seder olmaz, temizlendi diyoruz ama yine aynı sorunu yapıyor...bunun için ne yapabilirim..yardımcı olursanız sevinirim...iyi forumlar
Arkadaşlar merhaba benim de bir sorunum var sabahları motoru çalıştırırken benzin kokusu geliyor her zaman olmuyor ama bazen yapıyor sizce neden olur?
arka stop kastettin sanırım? far duy gevşemiştir yada duy oksitlenmiştir innovada bu bu bölümler bir anahtara bağlı değil drek yanar bir ikinci sebeb eğerki arka park yanıyor fren stop yanmıyorsa fren müşüründen olabilir ön ve arka frenle kontrol et ama büyük ihtimal yuva gevşedi yada oksit yaptı çıkar bi zıparala sıkıştır tak
eğer jickle çekiyorsan gelir çiğ (yağda atar) atar hele motor soğukken daha çok çig atar kısa bir süre sonra geçer merak etme benzinlerimiz çok kaliteli ondan
ampülün tek flaması gitmiş değiştirdim sorun çözüldü .
bizim innovacılardan fuara kimler gidecek?
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)